Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Galatasaray

Başlatan muzzy, Eylül 08, 2006, 04:11:31 PM

Previous topic - Next topic

muzzy

Quote from: lp167 on Ekim 11, 2007, 01:42:15 PM
her sene gs lilser sizi yenicez derler ahkam keserler her senede yeneriz gs yi. ;D geçen sene 2 maçıda kazandık ;D tam komedi yaa.

ben sizi yeneriz yenicez die bişi demedim..ne kadar istesem de s.kimde bile diil yenmemiz..eze eze şampiyon olacaz bu gidişle o bana hayli hayli yeter..peahh..

nese...

Uefa Kupası'nda grup kuraları çekildi. H Grubu'nda mücadele edecek ekibimiz, Fransa'nın Bordeaux, Avusturya'nın Austria Wien, Yunanistan'ın Panionios ve İsveç'in Helsingborg takımlarıyla eşleşti. Galatasaray gruptaki ilk maçını 25 Ekim 2007 Perşembe günü deplasmanda Girondins De Bordeaux ile yapacak.

wape

gelebilecek en iyi rakipler geldi ya kesin çıkar zaten, belki yine alırsınız kupayı ;D içlerinde bi tane yunan takımının olması iyi olmuş açıkcası ;D

lp167

Quote from: wape on Ekim 13, 2007, 07:21:43 PM
gelebilecek en iyi rakipler geldi ya kesin çıkar zaten, belki yine alırsınız kupayı ;D içlerinde bi tane yunan takımının olması iyi olmuş açıkcası ;D
ulan ne iyisi be.en kek takımlar geldi.artık bu gurupta 1. olamassın yzıklar olsun.

muzzy

arkadaşlar kek kek gruplardan çıkmayıp 0 çektiğiniz zamanları filan unutmadan konuşalım lütfen..burda bizi zorlayacak bi bordo var..ama sanmıom bu sene o kadar kasacağını onların da..neolsa ilk 3 e girerler..

lp167

Quote from: muzzy on Ekim 13, 2007, 11:53:21 PM
arkadaşlar kek kek gruplardan çıkmayıp 0 çektiğiniz zamanları filan unutmadan konuşalım lütfen..burda bizi zorlayacak bi bordo var..ama sanmıom bu sene o kadar kasacağını onların da..neolsa ilk 3 e girerler..
abi gerçekçi olmak lazım.bu grup gerçekten kolay.kaliteye bakarsak gs hepsinden iyi.1. olması lazım.bordo fena değil.

black_ece

ya wape "gelebilecek en iyi rakipler" derken en basit hani GS nin gruptan çıkmasını en garantiye alıcak gruplar gelmiş demek istedi bence
ama ben bişi diyemem bilgim 0 bu konuda =))

wape

bende o manada demiştimde yanlış anlaşıldı heralde :D bi beşiktaşlı olarak galatasaray adına sevindiğimi belirtmek istemiştim olay 0 çekmeye gitmiş ;D yoksa aralarında futbol olarak iyi takım olmadığını hiç anlamayan biri de bilir

LpNumB

Abi kek falan demeyelm, küçümsemeyelim..Sion u küçümsedik az kalsın eleniyoduk ben 1 sürprizle karşılaşmaktan korkuorm açıkçası.. hadi hayırlısı

lp167

Quote from: LpNumB on Ekim 14, 2007, 09:18:12 PM
Abi kek falan demeyelm, küçümsemeyelim..Sion u küçümsedik az kalsın eleniyoduk ben 1 sürprizle karşılaşmaktan korkuorm açıkçası.. hadi hayırlısı
abi bırakında onlar düşünsün.hep biz düşünüyoruz.şurdaki kalite farkını görelim gs oyununu sürsün sahaya bırakalımda onlar alsınlar önlemini.

lp_mike_chester

gs bu gruptan kesin cıkar...
ADS SINCE 1940  GELİYORUZ ! ! ! VENCEREMOS  ŞİMŞEKLER GRUBU ! ! !

rockn_rap

bn en az yarı final oynayacağımızı düşünüorm.Ama grup bizim açımızdan kötü oldu bnce.Bayern gelseydi çk ii olurdu finale kadar rakibimiz olmasdı.
PACIFIST SONS

muzzy

keşke finalde rakibimiz olsa..şöle 2000 den sora dam gibi bi final oynardık..uefa nın tadı kaçıo gittikçe zaten..

lp_mike_chester

ama unutmuyalım şampiyonlar liginden gelen takımlarda olcak ama gs fb bjk inşallah avrupada ses getirirler... ;)
ADS SINCE 1940  GELİYORUZ ! ! ! VENCEREMOS  ŞİMŞEKLER GRUBU ! ! !

ölümüne_rock

100.yılında şampıyon olmak önemli degil 100 yıl boyunca ne yaptıgın ÖNEMLİ :)

GALATASARAYA DİL UZATANLARIN DİLİNİ UZATIRIM ;)

Onun bunun dilini uzatacağınıza forum kurallarını okuyun..

lp167

adam fikrini söylüo. hiç bir bok yapamssın.