Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Pinhani

Başlatan ebru_91, Temmuz 10, 2007, 08:00:53 PM

Previous topic - Next topic

Mr. MeTaLkiSS

Korkunç bir ses.. Rezil bi müzik :S dinlemek zorunda kaldığım anlardan nefret ediyorum..
I've seen a million face, and I rocked them all...
Limp Bizkit forever...
I'm fucked up in the head!!!
Where are you Yudum@Yudum ya gel pls :D
Chester94 banlanmasın lütfen kişisel ricam!!

diablo_alp

cok hafif ama manası cok güzel olan şarkıları var aenim favorim helebi gel ve don bi bak
____MeTeOrA____

SaTaN_PiST

tarza göre deişir ama benim kıl olduum nokta Pinhani'nin sırf "Kavak Yelleri"yle tanınması.Grup bundan çok önceleri vardi ama millet kavak yellerinin müzii diil mi dio sinir oluom aga
imza atmam simdi biri kopyalar falan gider şirket mirket

lp_mike_chester

aynen katılıyorum sana bu film sayesinde tutuldu yoksa kimse doğru düzgün bilmiodu bile...
ADS SINCE 1940  GELİYORUZ ! ! ! VENCEREMOS  ŞİMŞEKLER GRUBU ! ! !

SaTaN_PiST

valla benim yanımda öyle bişey diyenlere söylüorum eski bunlar diye :D ya biraz fazla bayık gelio millete :) sözleri güzel aslinda "beni al" falan güzel  ama napican adamlar böyle yapio :D
imza atmam simdi biri kopyalar falan gider şirket mirket

InnOCenT_SiNNeR

En sevdiim sarkıları Hele bi gel ve Beni al ii bi grup

linking_park_103

YHA  ii GÜZELDE bayıyolar DİNLERKEN tarzım DİİL bu grup 8)beni yansıtmaz bu grup
aman diim imzamı taklit fln eden olur batarım mazallah

neverforgivenangel

herkesin dilinde ya kabak geğirtisi sağolsun >:( yoksa müzikleri bana tatlı geliyo ama yaka bağırı açık adam ben nasıl büyük adam olajam diye geziniyo ortada:D

rockermetalist

evet güzel şarkıları
favorimidr ayrıca ;)

Lord_sPider

Biraz slow kaciyor ama secerek dinliyorum(beni al da guzel bir sarki ve anlami var benim icin)

Heart Attack

ilk çıkış yaptıkları zaman severdim ama artık sıkmaya başladı ... Kavak Yelleri yüzünden olsa gerek ...
sönüp gitmektense yanmak daha iyidir ...

ölü gelin

Quote from: Mr. MeTaLkiSS on Ekim 02, 2007, 09:43:35 AM
Korkunç bir ses.. Rezil bi müzik :S dinlemek zorunda kaldığım anlardan nefret ediyorum..
her üç tikiden ikisinin i pod'unda bu berbat grup ve yandan yemiş şarkıları var allahım son ses açıyorlar ve bizde bu işkenceye maruz kalıyoruz
and olsun pinhani ve türevleriyle mücadele ekibi kuracağım...

Sumween

Quote from: ölü gelin on Aralık 01, 2007, 01:19:43 PM
Quote from: Mr. MeTaLkiSS on Ekim 02, 2007, 09:43:35 AM
her üç tikiden ikisinin i pod'unda bu berbat grup ve yandan yemiş şarkıları var allahım son ses açıyorlar ve bizde bu işkenceye maruz kalıyoruz
and olsun pinhani ve türevleriyle mücadele ekibi kuracağım...
Baş destekçinim Yasemin!

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

black_ece

bizim gitar kursundaki bi çocua okulda bunu çaldırıyolarmış müzik dersinde galiba
o da örenmiş beni uyuz etmek üzere sürekli divt divt durrv divt divt durrv divt divt dur duruvv
şeklinde çalmaya başlıyo
kafayı yicem

primula

nefret ediorum bu gruptan  :-\

υηƒσяgινєη.