Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Dövme,piercing vs...

Başlatan Sumween, Mayıs 11, 2007, 09:49:30 PM

Previous topic - Next topic

lp_mike_chester

walla ben sewiom yakısan taksın ailem karşı çıktı bana ama ben deldirdim  çünkü yakısıooo bence yakısan  takmalı.... :)
ADS SINCE 1940  GELİYORUZ ! ! ! VENCEREMOS  ŞİMŞEKLER GRUBU ! ! !

Sumween

Artık çok eften püften olmadı mı ya, dersanede kızlar tuvaletine her gidişimde nidalarla karşılanıyorum. Hele ilki acayip komikti, bi girdim 3-5 kız var ''ayyy'' diye bi screamleştiler ben refleks olarak aynaya döndüm direk nerem yamuk düşüncesiyle... Sonra ''ya deldirirken acımadı mı'' vs sorular gelince ben çemkirdim bu sefer kızlara, ödümü kopardınız diye... Henüz bi kaç hafta oldu ama sıkılıyorum galiba. Tabi benim işim belli olmayacağı için de kapatmıyorum bir daha takmak istersem 8.ye delip çene sarkması gibi ilginç bi sakatlıkla dolaşmak istemem Allah göstermesin...
     Bu arada bi tane daha kaybettim rekora gidiyorum 8)

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

shimy

olur öyle ilk günler ahahah ben 2. pirzınkımı alır almaz takarken lavabo deliğine düşürmüştüm içim acımıştı ya :D
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

I LOVE ROCK 'N' ROLL

Quotebnde yok hiçbişi sadelik en guzeli

eWet katılıyorum sna bende sol kaşımı deldırdım ama pişman oldum iltap kaptı.. şimdi sadece kulaklarımda var...

hermione

piercingi pek sevmem ama dövmeyi severim abartılmadığı zaman güzel duruo..
ama yaptırabilir miyim aşamasında biraz duraksıyorm canım kıymetlidir acıya pek dayanamam valla...
benim yaptırdığım dövme zamanında sakızlardan çıkan kağıtları yalayıp yapıştırmadan öteye geçmez...

black_ece

olcay ben senin koluna kınayla greg yazcam illa yazcam kafama koydum =))

hermione

Quote from: black_ece on Aralık 03, 2007, 06:10:57 PM
olcay ben senin koluna kınayla greg yazcam illa yazcam kafama koydum =))

vallla mı  :o
yaz valla koluma hatta alnıma yazalım süper olur  ;D ;D

shimy

bence başka bi yerine yazsın daha yakışır ahahahaha :D
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

gokhan

orsan bey bana dovme yaptırıcagını ve bu konuda kendısını yardım etmemı ıstemıstı ama ses seda(hülya)  ;D yok, neyse ben ıstanbuldayım örtbas bey yardımcı olabılrım...taksıtle :D unutma...                                                                                       

deathwax

ben piercingi seviyorum.ama ailelerin buna karşı gelmelerini anlayamıyorum  :-\

black_ece

ben anlıyorum sonuçta hijyenik ortamlarda yapılmazsa ve işini bilen biri tarafından uygulanmazsa sonuçlarını düşünmek istemiyorum bile.
senin de çocuğun olsa çekinirsin kaldı ki piirsing öyle anne babalarımızın zamanından kalmış bişey değil onlara göre hayli yeni
ne bekliyosun aaa çoocum gel sana pirsink yaptıralım demelerini mi ??

gokhan

we ece her zaman ki gıbı muthıs bı yaklasım koydu... :D

pınar özkaya

ben çok seviyorum şuan bişey yok ama geçici olarak dövme yaptırmayı fln düşünüyorum kalıcı olmaz dince günah ve abdest geçirmiyo pirsing de istiyorum dudagımın ortasına ama bi kaç sene sonra önce üniversiteyi kazanıyım sonra inş :D
chazzz

ajan scully

benim bildiğim kadarıyla kalıcı dövme su geçiriyor yane kalıcı dövme yaptıran kişi abdest alabilir kabul oluyor fakat dövme yaptırarak kendine acı vermesi günah. geçici dövme ise su geçirmiomuş. ben böle biliyorum yane
the x-files

linkieboppers

ne dovmeyi ne de piercing i dusunuyorum..kulğımda toplam 2 delik war onlar yetio..daa ne diye kendime acı cektıreyım ki..ama acımıyo diyosunuz..ben bunu anlayamam cunku hiç denemedim denemem de..
ama ne yalan soyleyeyım yakışana da tam yakısıyo..ama her seyin bi sınırı da war..10-12 tane dovmeyi ya da piercing i ne benim vucudum kaldırabilir ne de ailemin kalbi yetebilir..=)