mike karşınızda olsa söyleyeceğiniz ilk şey???

Başlatan nsa_mike, Aralık 28, 2007, 04:32:35 PM

Previous topic - Next topic

nsa_mike

ben o anda kalpden gitmezsem herhelde "I LOVE YOU MARRY ME!!!" (seni seviyoru evlen benimle) ya da "evlen benimle şebeğim" derdim ;D

kahramanım benim...:D

linkieboppers

beni evlatlık edinmesini isterdim.. ;D (tbiki öle demezdim..) benim için bi şarkı sölemesini isterdim..

ıllp

çığlık atardım yada susardım sonra kendimi tanıtırrdım sohbet ederdim fln filan:D ama konu biraz saçma sanki:S

lp_mike_chester

nbr lan mike derdim yenge nasıl ne zaman cocuk yapıcaksınız derdim ! ! ! ;D
ADS SINCE 1940  GELİYORUZ ! ! ! VENCEREMOS  ŞİMŞEKLER GRUBU ! ! !

Chaz.Glsn.Mike

o tatlı sırıtışını yapmasını ve havadan sudan Dünya gündeminden fln işte 8)
•●โ้ะ ۣۜEۣۜVۣۜAۣۜNۣۜEۣۜS ۣۜCۣۜEۣۜNۣۜCۣۜE้●•٠::
÷±‡± ŁЇŊkЇŊ ▪ ΡǺRk ▪±‡±÷

Littleches

Ciddimisin ?

Mike bizim beste'nin alt yapısına bi melodi uydur kanka derdim.
Hiç bilmediğim bir yerde bildiklerim ile birlikteyim.

onestepcloser

hacı nbr yaa  derdım

lpbn

ben orda direk kalırdım zaten artık sonra cığlık mı atarım naparım o gün gelsin bi de bakalım :)  (ole bişi olsa zaten....... :o )
snowflake in my hand

black_ece

oha başlığa bak ... ben bişi demezdim
belki "n'aber ??" derdim mihehe

neyse bu kadar hevesliyseniz kalsın başlık dökün içinizi kuzucuklarım...

dennis

onun o anlaşılması zor sözlerini açıklamasını isterdim lp yi biraz daha anlamış olurdum biraz da ingilizce öğretmesini isredim ;D
Linkin park ve bir Nu-metal seveni olarak burdayım...

KaraKule_cradle of filth

eger kalmim durub ölmezsem omuzuma bir tane imzasini alirdim ama gercek saten adamin elinden her iş geliyo :)

mi_numetal_sa

ünlü değilmiş gibi konuşurdum en yakın arkimmiş gibi(nerdeee)
ÖZENTİLERİ ELE GEÇİRDİLER ÇOK TEŞEKKÜRLER TOKİO HOTEL :p ARTIK ÖZENTİ LPCİ YOOK(TUR HERHALDE)

ANTİ TOKİO

ezqi

bilemicem  :-\  zaten ben birine benzettim heralde o mike olamaz diye takmam yoluma dewam ederim  ;D  ;D

ıllp

ben eline tuval ve fırç tutuşturup resim yapmasını isterdim sonra odamın bütün duvarlarını herbişyimi ona boyatırdım resim yapardık ??? :'(

InnOCenT_SiNNeR

mike nbr kanka derdim  :) sonra ona kendi bestelerimi dinletirdim. sonra da Havadan sudan konusurduk iste