Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Galatasaray

Başlatan muzzy, Eylül 08, 2006, 04:11:31 PM

Previous topic - Next topic

lp_mike_chester

gercekten cok üzüldüm isterdik di galatasarayımız da tur atlasaydı 2.yarı başladığında biraz umutlanmıştım ii başlamıştı ancak  böle bir kaleci olunca o nasıl bir gol öle ya sanki bilerek yedi frikik i cekior adam üstüne gelio sanki tutup adamın önüne atıoo  ama doğru federasyon maçı ileri bir tarihe ertelemesi lazımdı çünkü biz bir türk takımıyız avrupada artık iş yapma zamanı
ADS SINCE 1940  GELİYORUZ ! ! ! VENCEREMOS  ŞİMŞEKLER GRUBU ! ! !

madison

abi çaykur rize bile 5 yemezdi,,ilk maçtaki o baba pankartını hatırlıyorum da  :D  ;D :D ;D :D ;D

gokhan

ya hıc beklemedıgım bı sonuctu :/

ads1940

leverkusen den aslana 5i bir yerde :D ;D
GERÇEKÇİ OL İMKANSIZI İSTE

ShapeshifteR

maçı izleyemedim ama gs'nin genclerle bi yere kadar gidebileceğini düşünüyordum, o bi yer burasıymış... arada bir frene basmak lazım...
Dünya üç beş bilgisizin elinde;
Onlarca her bilgi kendilerinde.
Üzülme; eşek eşeği beğenir:
Hayır var sana "kötü" demelerinde.

muzzy

bu bunağın Türk takıntısına sokam ben..allahın belası yine sırf inadından dier maçlardada böle başlıcak biliorum..ölemden kurtulamıcaz bundan..ayrıca orkunun da biyerde zıçtığını gördük ona da güvenim kalmadı..

LpNumB

Kendimi bildim bileli hiç 1 maçta bu kadar utanmamıştm ya türkiye de deil bu avrupa arenası ya maç boyu delirdim ...nyse 5-1 de olsa 15-1 de olsa farketmez bu sevgi hiç 1 zaman bitmez  :P

lp_mike_chester

galatasaray:0 kasımpaşa:1  ;D

muzzy

artık başka bişi demiyorum..ya şimdi ya hiç zamanındayız..resim herşeyi açıklıor bence..

lp_mike_chester

yarın görüşmek üzere ! ! ! derbiden sonra.... :D

the_R8Ds

fener bu yenilgiyi hayatta unutmaz bir gs nin sarı kırmızı lanetiyle hakaemin sarı kırmızı kartlarını bi daa asla unutumas bence  ;D

muzzy

KUPA BEYİ GALATASARAY
kupa kızı fenevbahçe

fazla söze gerek yok..çıkıp hemen ezik ezik konuştular ama cvp vermeye bile değmez..ezdik geçtik.. 25 ;)

beanlie

lp_mike_chester

hakem maçı katletti saçma sapan bir maçtı ama gs ı gene tebrik ediyorum !  !  !

kupa beyi cimbom

kupa kızı fenerbahçe  yazmışlar bazıları bende sunu yazim bari

adnan ve özhan başkanım kuzenlerinizin selamı war hangi kuzenlerin ??? bayer leverkusenlerin ;D

Darkshines

hakem maçı katletmedi. kırmızılar doğruydu. katleden kendi kendini katletti.