Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

pink

Başlatan lp_rockgirl, Eylül 09, 2006, 04:19:25 PM

Previous topic - Next topic

Sumween

fergie? pink? haha... bu kadının fiziğini weya kilolarını takmamasına bayılıyorum ya bütün hatunlar ince güzel olayım diye çırpınır... yaşasın göbeklerimiz!!!  mutluyuz böle=P :D

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

selinkinpark

eet bende mutluyum huuhh :cool:
family portrait cok qüzel sarkı la

I_am_free

sadece don't let me get me şarkısı hoşuma gidiyor sesi de çok hoş değil ama fena değil işte, pek sevdiğimi söyleyemem

ebru_91

who knew çok feci beğendiğim bi şarkıdır :D
cursedprincess

Mrs.BENNINGTON

valla kim ne derse desin Pink idolümdür!. Kadının duruşu asiliği hayat felsefi super.Sesi zaten inanılmaz hoşuma gdiyo bnm. Hersey bi yana son albumde bence tam olarak kendisini gösterebildi çok gusel bi albm hazırlamış gecen yaz ' im not dead ' ile geçti eh bide ustune parkormana gelincee deli gibi eelendik we love you pink ! (:

..you are just like a pill instead of makin me better, you keep makin me ill !! xx

re_silence

tek kelimeyleee manyaakkkkk

rock 4ever

çok farklı bi tip özellikle paris hilton ve yoldaşlarıyla dalga geçmesine bayılıyorum i don't wanna be stupid girl

orrk

abi hatunda rock gırtlagı var.zaten ilk olarak piyasaya rock diye çıkıp pop a döndü.last to know parçasını tavsiye ederim
sert ol taviz verme ().R.r.l<.

lp_cansu_mike

şahsen kendisni pek tanımam bir klibini izledim yalnızca dinlemem de ama dear mr. president şarkısı bayağı anlamlı ve güzeldi :D

ousan

Quote from: orrk on Eylül 03, 2007, 04:38:47 PM
abi hatunda rock gırtlagı var.zaten ilk olarak piyasaya rock diye çıkıp pop a döndü.last to know parçasını tavsiye ederim

eminmiisin..ilk albümüne bak istersen.. r&b pop olarak çıktı rocka döndü :D

ıllp

bukadın bi şarkı yazmış sölerken gördüm lirixde bush salağına öle laflar sokmuşki ben olsam öldürürdüm pink i ama adamda kafa yok işte:D:D