Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

pink

Başlatan lp_rockgirl, Eylül 09, 2006, 04:19:25 PM

Previous topic - Next topic

lp_rockgirl

işte bayıldıım bi şarkıcı dahaaa kadına bayılıyorum we paris hiltonada deli oluyorum kadın pinke zıt pink ona zıt ama bişi söliim nemiş efendim pink onu kıskanıyoml hadi ordan be nesse biyografiiye geçelim

P!nk

Asıl adı Alecia Moore olan Pink, 8 Ekim 1979 tarihinde Amerika'nın Pensilvanya eyaletinin Doylestown bölgesinde dünyaya geldi. Şarkıcının Pink adını almasının sebebi, sanıldığı gibi müzik dünyasına ilk adım attığında saçlarının pembe renkli olması değildi. Bu takma ismi, genç kadının çocukluk yıllarında da kullanılmaktaydı. Pink'in müziğe olan ilgisinin başlıca sebebi, babasının onu uyutmak için bestelediği ninillerdi. Yaşı ilerledikçe bu ninniler düetlere dönüştü ve Pink lise yıllarında babasıyla birlikte ilk bestelerini yapmaya başladı. Yerel bir rap grubuyla sahneye çıktığında ise henüz 13 yaşındaydı. Oldukça sorunlu bir gençlik dönemi geçirdikten ve annesi ile babası ayrıldıktan sonra, annesiyle kavga etmekten bunalarak 14 yaşında evi terk etti ve müzik hayatına daha ciddi bir şekilde devam etmek zorunda olduğunu anladı.

14 yaşına geldiğinde ilk şarkısını yazdı ve Philidelphia'daki Kulüp Fever'da sahne almaya başladı. Yıldızı burada parlamaya başlayan genç kız, her zaman programına dahil olduğu bu kulüpte, sıradan bir cuma akşamında, MCA Kayıt Şirketi yetkililerinin dikkatini çekti. Yeteneğini ölçmek için Basic Instinct isimli bir grupla kısa süre birlikte çalıştırdıkları Alecia'yla çalışmaya devam etmediler. Bu geçici hayal kırıklığı, genç kızın moralini bozmadı. Çünkü o, herhangi bir topluluğa ait olduğunu düşünmüyordu.

R&B'nin popa dönük olduğu tarza ilgi duyan Pink, kısa süre sonra L.A. Reid'e, yazdığı şarkıları gönderdi ve ilk kez 'solo çalışma' yapmak üzere harekete geçmiş oldu. Reid, Pink'in çalışmalarından çok etkilenmişti. Artık genç kız, başarılarla dolup taşacak olan kariyerine gerçek bir giriş yapmak üzereydi. Reid sayesinde; She'kspeare, Babyface ve 112 gibi önemli isimlerle birlikte çalışarak besteler üretme şansına sahip oldu.

Pink'in ilk albüm çalışması olan "Can't Take Me Home" böyle oluştu. "Can't Take Me Home", çıkardığı hit şarkılarla da uzun süre gündeme damgasını vurdu. "There U Go", "Most Girls" ve "You Make Me Sick" gibi parçalar Pink'in başarısını pekiştirirken genç şarkıcı, aynı yıl, MTV Video Ödülleri'nde de "En İyi Yeni Şarkıcı" dalında aday gösterilmişti. 2001 yılında Pink; "Moulin Rouge" isimli sinema filmi için 70'lerin Patti LaBelle klasiği olan "Lady Marmalade"i, Christina Aguilera, Mya ve Lil' Kim gibi ünlü isimlerle birlikte seslendirdi. Tüm dünyayla birlikte ülkemizde de büyük ilgi gören yeniden düzenleme çalışması, etkili video klibiyle de dikkat çekti. Pink'e; "MTV Yılın En İyi Videosu" ve "Yılın En İyi Film Videosu" ödüllerinin yanısıra "En İyi Pop Birlikteliği" dalında Grammy de kazandıran "Lady Marmalade", şarkıcının müzik listelerinde bir numaraya yükselen ilk parçası olarak da önem taşıyor.

b:shRa

ya göbeği çk çiRkn yaa .. bööle acaipp kaslı bi kıs ...
onun dşındaa ...
stupid giRls'ü sewdm .. özllklee j.simpson'la dalga bölümüü =PP

shimy

ya bu kadın r&b yapmıomuydu ya :S ne rock ı
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

blind_clown

pink-rock,rock-pink?????
müzik bilgimi bi daha kontrol etsem iyi olcak galiba :rolleyes:  :S
http://www.superteklif.com/Main/SuperUyeFormu.aspx?bid=d0336f05-3d53-451a-acff-b220f20f24f7
tıklayın ve oturduğunuz yerden sadece mail okuyarak para kazanın hem de bana kazandırın=)

ölü gelin

eet haklısın ayrıca pink e de kıl oluyorum ööee

muzzy

walla yaww bunun rock la ne alakası var...

DEMON__LP

pop-rock desek daa ıı olr..dıerlerıne gore daa sert nede olsa..ayrıca severım ben sert kız havası fln hosuma gıdr

*****----All my HatE cAnnOt bE fOuNd

ölü gelin

höh yav rnb bu ya pop rock nerden geldi

DEMON__LP

dier popculara gore daa sert olduu kesın

*****----All my HatE cAnnOt bE fOuNd

shimy

valla pink olsa gelir kendi taşırdu bu başlıı bukadar eleştiriye göre :mrgreen:  TAŞINDI diğer müzik
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

ugur-acikgoz

valla bende pinkten hoşlanmam ama stupid girls klibi iyi olmuş

black_ece

bazılarına garip gelicek hönk olcanız ama tkrar söliim ben bu kadına bayılıyorum bende 10 larca posteri röpörtajı vardır öle sıkı bi fan diilim tabiki sadece gördüüm yerde okuyorum fln sewerim yani kadını ama family portrait dışında tek bi şarkısını bile dinlemedim  :lol:  :lol:
ama çok sewiorm garip azcık ben de anlamıyorum :D:D:D

Littleches

Quote from: black_ecebazılarına garip gelicek hönk olcanız ama tkrar söliim ben bu kadına bayılıyorum bende 10 larca posteri röpörtajı vardır öle sıkı bi fan diilim tabiki sadece gördüüm yerde okuyorum fln sewerim yani kadını ama family portrait dışında tek bi şarkısını bile dinlemedim  :lol:  :lol:
ama çok sewiorm garip azcık ben de anlamıyorum :D:D:D

kendini sorguLama bence kaliteLi müzik seviyosun işte daha ne istiyosun , 7 oktav sesi olan bi kadın iğreniyorum diyen var ben parkorman'daki konserine de gittim , tek bi tarza bağLı kalırsanız müzik kaliteniz hiç artmaz , farkLı şeyLer de dinLeyin .!
Hiç bilmediğim bir yerde bildiklerim ile birlikteyim.

lp_rockgirl

eceye laf yok eet garip geliyor ama bende en çok family po.. sewiyorum bna gerçek müzik için çalıştını hissettrdii için sewiyorum şöhret için olmadıını düşündüüm için sewiyorum gerisi boş.:D:D:D:Dsesi de güsel yanlış anlamayın
who know :D:D:D :mrgreen:

Requiem

Yazdklarınıza bakıyorum da "ay bizimle dalga geçicekler" modundasınız.. Burda kimse size "ıyyy pink dinliyolarmış" demez diyemez. Zaten öyle denecek biri de değil. O yüzden rahat olun ne dinlediğinizi söylerken =)
Forum kurallarını okuyalım, okumayanlara okutalım!