Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

marilyn manson

Başlatan blind_clown, Eylül 10, 2006, 06:18:55 PM

Previous topic - Next topic

ShapeshifteR

Quote from: I_am_free on Temmuz 25, 2007, 12:19:08 AM
ben bu adama bakamıyorum bile hayko capkine bide canavar gibiler
gerçekten ya :-) tamamen katılıom ne gerek var bu kadar farklı,cins olmaya
Dünya üç beş bilgisizin elinde;
Onlarca her bilgi kendilerinde.
Üzülme; eşek eşeği beğenir:
Hayır var sana "kötü" demelerinde.

ezqi

bu adamı kim sever? cwp werin?. ya 2 kilo boya sürüo yüzüne. kırmızı lens takıyo. kırmızı oje sürüyo. siyah ojeyi anladımda kırmızı neymiş?. valla ben bu adamdan cok korkuyom. hani korkulmucak gibide diil yani.

blind_clown

Quote from: MeTaL_4eVeR on Temmuz 26, 2007, 07:48:03 PM
bu adamı kim sever? cwp werin?. ya 2 kilo boya sürüo yüzüne. kırmızı lens takıyo. kırmızı oje sürüyo. siyah ojeyi anladımda kırmızı neymiş?. valla ben bu adamdan cok korkuyom. hani korkulmucak gibide diil yani.
ben öyle olmasını seviyorum var mı?sen sevmiyon diye herkes sevmicek sanki!!!
http://www.superteklif.com/Main/SuperUyeFormu.aspx?bid=d0336f05-3d53-451a-acff-b220f20f24f7
tıklayın ve oturduğunuz yerden sadece mail okuyarak para kazanın hem de bana kazandırın=)

Mr. MeTaLkiSS

Ben adeta bayılıyorum adama..
I've seen a million face, and I rocked them all...
Limp Bizkit forever...
I'm fucked up in the head!!!
Where are you Yudum@Yudum ya gel pls :D
Chester94 banlanmasın lütfen kişisel ricam!!

beanlie

sewilmiyecek gibi değilkii :) o halini sewiorum :) herksin bir tarzı wardır buda onun tarzı we kendisinede yakışıyor :)

blind_clown

arkadaş cevabını aldı sanıım yeterince:))marilyn le ilgili son haberler var mı albüm satışlarını ne durumda bilgisi olan varsa???
http://www.superteklif.com/Main/SuperUyeFormu.aspx?bid=d0336f05-3d53-451a-acff-b220f20f24f7
tıklayın ve oturduğunuz yerden sadece mail okuyarak para kazanın hem de bana kazandırın=)

Littleches

Bu yeni albüm pek sarmadı beni ama bildiğim manson hep tek bildiğim manson olacak.
Hiç bilmediğim bir yerde bildiklerim ile birlikteyim.

Manje-Loa

Zaten adam yatağını değil müziğini paylaşıyo :P Merak etme bulaşmaz boyaları.
Yavaşça uzaklaşşş

click

nefret ediyorum şu adamdan grubun bir elemanı marilyn manson'u grubun ortak parasını sadece kendine harcadığı için mahkemye verecekmiş.Peki parayı nerelerde harcıyor dersiniz ? nazi döneminden kalma iskeletleri topluyormuş

black_ece

öhöm kesin kanıt yoksa ben buna inanmam

beanlie

Quote from: click on Ağustos 13, 2007, 06:58:36 PM
nefret ediyorum şu adamdan grubun bir elemanı marilyn manson'u grubun ortak parasını sadece kendine harcadığı için mahkemye verecekmiş.Peki parayı nerelerde harcıyor dersiniz ? nazi döneminden kalma iskeletleri topluyormuş

her duyduğuna inanma :)

click

duymadım gazetede okudum

black_ece

her okuduğuna da inanma =)

Darkshines

Sizde bilmeden korumayın.Belki de haklıdır.

black_ece

kesin bi kanıt sunarsa inanırım tabi niye inanmıyım ama her yazılıp çizilen doğru olsaydı ohooo
mesela manson çıkıp evet öyle bişi yapıyorum dese ya da evinde mevinde kanıt bulsalar neden olamsın derdim