Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Live In Texas

Başlatan Littleches, Eylül 12, 2006, 03:24:44 PM

Previous topic - Next topic

Littleches

Chester bunu yorulduğundan yapmıyo yalnız ,  özellikLe ( somewhere I belong , crawling ) bu parçaların ölçüLeri çok kısa ve chester bu kısalıkta sadece balık nefesi ile o sesi çıkartıyo , yani sizin anlıyacağınız nefes almak için yapıyo..  Yorulsaydı bunu yapmazdı , sesini düşürür parçayı sesine göre tranzpoze ettirip daha rahat sölerdi ama sölerdi .. bunu en çok yapan vocal örneği verim ( corey taylor , dani filth )
Hiç bilmediğim bir yerde bildiklerim ile birlikteyim.

black_ece

zhö?
şimdi sıralarsak
balık ses ne??
ikincisi tamam işte nefesi yoruluyo bitiyo onu tazeliyo ne uraşıyoz??
:D:D

Littleches

balık ses değil , balık nefes .. balık ses ufacık bi nefes ile tüm diyaframı doldurmaktır .. buda kısa ölçülü parçalarda çok kullanılır..

uğraşmıyoruz nefesini tazelemedende yapabilir bunu zor değil sadece detone olur , olmamak için kullanıyo , herşeye yüzeysel bakıyosunuz yahu (:

black_ece

yapsın işte adam bırakın rahat rahat hem o orda ne duygu seli yaşıyodur =)
ama eminim chaz detone olsa da mükemmel detone olur yani adama yakışıo ya hasta oluyorum

ugur-acikgoz

live in texas o an orda olmak için varya ah ulan ah bu sabah seyrettim tüylerim diken diken oldu ya

black_ece

diyorum ki bulalım lp yi türkiye de lit ı solda sıfır bırakıcak bi konser versinler :)
bu adara a place for my head in sonunda chaz çatır çutur gitar kırarken ya da bu sahnenin an öncesinde mike a bakar mısınız ne kadar hayretler içinde kalmış bi ifadesi vardı :)

ugur-acikgoz

işte tam orda benimde pc yi kırasım geliyo ama yemiyo tabii evdekilerde beni kırar :) :)

black_ece

ben kaç kee kendi gitarıma ki klasik ama olsun ben de bunu mu kırsam diye baktım ama
yok yemiyo tabi :)

Kozy_mac

gitarı bırakın konserin sonunda joe turntable ı kırmaya çalışıo :twisted:
BASİTCE ÖLMEK İÇİN YAŞAMAYA DEVAM ETMEYİ BEKLEYEMEM.O HALDE SAVAŞARAK ÖLMELİYİM!

Darkshines

Quote from: black_ece on Kasım 10, 2006, 04:31:20 PM
diyorum ki bulalım lp yi türkiye de lit ı solda sıfır bırakıcak bi konser versinler :)
İmkansız.. bizim insanımız coşmayı bilmiyor .) Rock'n coke'da gördüğüm kadarıyla.. .) onlar gelipte coşmayan bir millet görürlerse karşılarında kendileri de gaz olmaz sonra hayatlarının en berbat konseri olur :p

black_ece

ağzından yel sesw heyelan erozyon ve bilumum doğal afet alsın :)
ben tek başıma coşarım yeter onlara :)

lp_legend

dont stay ve a place for my head çok ii sölüolar.... :D

makinacı

points of authority ve p5hng me aw*y süper
yalarım yutarım sonra s.çar başımın üstünde tutarım...

Littleches

Quote from: Darkshines on Kasım 19, 2006, 11:43:40 AM
İmkansız.. bizim insanımız coşmayı bilmiyor .) Rock'n coke'da gördüğüm kadarıyla.. .) onlar gelipte coşmayan bir millet görürlerse karşılarında kendileri de gaz olmaz sonra hayatlarının en berbat konseri olur :p

Ualn dangos :) Lq Roc'n coke gibi bi festivalde zaten çok saçma olur.! seyredicek en fazLa 600 - 700 kişi olur alan kısıtlanmış çünkü o kadar kişide bunLara yetmez .. Live in texas'ta nerede ise 10 katı kadar insan var 6000 - 7000 insan var , bu yüzden Lq konser verecek olursa bu festivalde olmaz deftones gibi bir konser vermeleri lazım yalnız kendiLeri olucak ki deftones'da bile 2000 kişi anca vardı :)

makinacı

Quote from: Littleches on Aralık 05, 2006, 08:03:01 AM
Quote from: Darkshines on Kasım 19, 2006, 11:43:40 AM

Ualn dangos :) Lq Roc'n coke gibi bi festivalde zaten çok saçma olur.! seyredicek en fazLa 600 - 700 kişi olur alan kısıtlanmış çünkü o kadar kişide bunLara yetmez .. Live in texas'ta nerede ise 10 katı kadar insan var 6000 - 7000 insan var , bu yüzden Lq konser verecek olursa bu festivalde olmaz deftones gibi bir konser vermeleri lazım yalnız kendiLeri olucak ki deftones'da bile 2000 kişi anca vardı :)
live in texas bir stadyumdaydı zannımca...olimpiyat stadında yapsınlar o zaman kosneri :D
yalarım yutarım sonra s.çar başımın üstünde tutarım...