Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Live In Texas

Başlatan Littleches, Eylül 12, 2006, 03:24:44 PM

Previous topic - Next topic

Littleches

En az satan Heavy Metal grupları bile sık sık konser albümleri çıkartırken nedense numetal grupları bu konuda pek bir sessiz. NuMetal grupların Mainstream olma kaygısıyla yarattıkları suni, cilalı, fazla mükemmel stüdyo kayıtları yerine, doğal hallerini duyma adına konser kayıtları her zaman çok daha önemlidir! Bu yüzden "Live in Texas" Linkin Park'ın müziğindeki öfkeyi stüdyo albümlerine oranla çok daha iyi yansıtıyor. Şarkı seçimleri gayet iyi. Bir konser klasiği değil ama fanları fazlasıyla memnun edecek bir albüm diyebiliriz!
Hiç bilmediğim bir yerde bildiklerim ile birlikteyim.

black_ece

saol bilgiler için:D
bu dvd de en çok a place for my head i sewiorm :mrgreen:

shimy

en pahalı LP cd ci 50 milyon yaa azda deil :S
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

black_ece

Quote from: shimyen pahalı LP cd ci 50 milyon yaa azda deil :S
42 liraydı en son

shimy

ozamn d&r milleti kazıklıo :mrgreen: yada ankara cidden avrupanın en pahalı şehri  :mrgreen: benim baktıımda 50 melyondu kdv dahil :D korsana hayır cart curt dioruz ama bööle oldumuda nasıl alacan işte :D

b:shRa

bn asla koRsana hyR dememişimdR =)) beaRshaRe die bi pRog vaR bnde ,,(isteen inndir.comdan indiRsin) ,, video mp3 fLn indriyo süpeR bşe .. kaç albüm almş kdaR oldm ..

shimy

şiddetle korsana hayır yabancı albümler için bişi diemiycem ama türkçe albümlerin korsanını almayın arkadaşlar...yazık günah

nane

aynene shimy e destek

shimy

eyvallah ehueehueehue :mrgreen: nese konuya dewam korsana hayır :D

Mike989

Quote from: black_ece
42 liraydı en son

bilgi için söyliyim akmerkezde 57 ytl, başka yerlerde 49 Ytl.

black_ece

Quote from: Mike989
Quote from: black_ece
42 liraydı en son

bilgi için söyliyim akmerkezde 57 ytl, başka yerlerde 49 Ytl.
eğer sen gidip akmerkez den cd alırsn öle olr tabi harbi 42 liraydı yha ama nerde olduunu bi hatırlasam :)

Mike989

ya ben istanbulda oturmuyorum. geldiğim yerde de orjinal CD ve kaset yok. piyasayı da bilmiyordum. bi de aldığım 2. orjinal CD ydi. o yüzden orjinal piyasada ilk kazığımı böylece yemiş olmuştum :mrgreen:

Kozy_mac

korsana hayır ama bi bulabilsem bulamıyom ki alıyım orjinalini :D
BASİTCE ÖLMEK İÇİN YAŞAMAYA DEVAM ETMEYİ BEKLEYEMEM.O HALDE SAVAŞARAK ÖLMELİYİM!

black_ece

Quote from: kozalakkorsana hayır ama bi bulabilsem bulamıyom ki alıyım orjinalini :D
aynen ben meteora yı da az areamadım her yerde ht vardı live in texas vardı şimdi hiç birini bulamıorm bi reanimation var

b:shRa

gelin bRakın bu anti-korsanı da lokum gbi indirin iştee  :D   :D   :D  şaka tabii .. siz dewam edin  :D