Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Live In Texas

Başlatan Littleches, Eylül 12, 2006, 03:24:44 PM

Previous topic - Next topic

carbon

abi chester'ın a plc fr m hd'de hani bi duruşu war ya düşünüo fln oraya hastaım ya..

ajan scully

live in texas'ı kimbilir kaç kere izledim ama her dinleyişimde tüylerim diken diken oluyor. seyirciyi çok güzel costuruyorlar. ve chester o inanılmaz güzellikteki sesi. abi bir ses bu kadar duygulu bu kadar brutal nasıl olabiliyor ya. hele a place for my head. en sevdiğim sarki zaten. ama in the end'in en güzel yerini seyirciye söyletmelerini hiç sevmiyoruum. bu arada my december süper.
the x-files

ıllp

antalyada 57 milyon :S

ajan scully

antalya da 57 milyon olan ne ben anlamadım  ???
the x-files

lp_mike_chester

bende anlamış değilim???
ADS SINCE 1940  GELİYORUZ ! ! ! VENCEREMOS  ŞİMŞEKLER GRUBU ! ! !

[lp]_endLeSs

^ ilk sayfayı okursanız anlarsınız. arkadaş fiyatından bahsetmiş..

Littleches

Quote from: ajan scully on Ağustos 16, 2007, 08:31:45 AM
live in texas'ı kimbilir kaç kere izledim ama her dinleyişimde tüylerim diken diken oluyor. seyirciyi çok güzel costuruyorlar. ve chester o inanılmaz güzellikteki sesi. abi bir ses bu kadar duygulu bu kadar brutal nasıl olabiliyor ya. hele a place for my head. en sevdiğim sarki zaten. ama in the end'in en güzel yerini seyirciye söyletmelerini hiç sevmiyoruum. bu arada my december süper.

Ben hiç brutal vokal yaptığını göremedim chester'ın sen bi bulursan bana da haber et (: Birde My december Live in Texas'ta yer almıyor.
Hiç bilmediğim bir yerde bildiklerim ile birlikteyim.

//rocker//mike

Capıtol'deki D&R de bi tane kalmıştı (satıldımı bimiom) 57,.. bişeydi....

pınar özkaya

off lp nin hemen hemen bütün konserlerini izledim ama live in texas gibisini hiç görmedim ilk izlediğim konser ve ilk dinlediğim şarkısı en sevdiğim şarkı a place for my head üstüne tanımıom kim ne derse desin
chazzz

chaz_lp

ya bu konserin ortasında pembe şapkalı bi adam çıkıor o ne yaa konser soytarısı falan mı:)

selda_LP

evet ya kim o adam?

тнє ѕυи gσєѕ ∂σωи ι fєєℓ тнє ℓιgнт вєтяαу мє...

Chaz.Glsn.Mike

paylaşım için saol  :)
•●โ้ะ ۣۜEۣۜVۣۜAۣۜNۣۜEۣۜS ۣۜCۣۜEۣۜNۣۜCۣۜE้●•٠::
÷±‡± ŁЇŊkЇŊ ▪ ΡǺRk ▪±‡±÷

bekolinagslp

Beni aydınlattığın için çok teşekkür ederim canım.Fakat hala tamamını izleyemedim. :(

ajan scully

ooo arkadaşlar ayıpsınız konserin ortasında çıkan pembe şapkalı adam Metallica'nın davulcusu Lars Ulrich. Summer sanitarium(böle bişiydi herneyse) turnesinde beraberlerdi. valla ayıp yane
the x-files

madison

bu konseri izleyipte LP a aşık olmayan yoktur herhalde  :-*