Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

teoman

Başlatan lp_rockgirl, Eylül 12, 2006, 05:55:12 PM

Previous topic - Next topic

ugur-acikgoz

itici bi herif ya güsel söz yazıyor sevenlerede saygı duyuyorum ama sevmiyom ben bu adamı

lewen_th

teomanı normalde sevmem ama şarkılarının bazılar gerek söz olsun gerek müzik olarak olsun çok güzel

lp_rockgirl

balans we manewranın müsiklerini dinleyen farsa bilir onlar çok güsel bide bişi dicem adam son samanlarda ii deilde ilk çıkarttğı şarkılar daa güsell bence şu an mesela hayalperesti dinliyorum :lol:

selinkinpark

son albümünü cok olmasa da sevdim(belkide serviste baska kaset olmadıı icindir :D)
renkli rüyalar oteli qüzel ask kırıntıları cok sıktı dursun dünya hala severek dinliyorum
ama eski sarkıları cok daha iyi

ayrıca lp_rockqirl alınma ama kelimeleri düzqün yazarsan sevap islersin... :angel:

gokhan

teomanın rockla filan alakası yok o sarkı yerıne ıckı ıcıp sızmak dısında baska ısı yok arkadaslar bence sanatcılara karsı duygularınızı diil yaptğı isin yapıp yapmadıgına bakıp yorum yapılmalı  :bonus: :bonus: :bonus:

Sumween

ya ölü gibi bu adam sewiyodum ama yani bi işi ya tam yap ya yapma! cıvıttı iyice

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

delilah

teo zeki adam ama kendini harcıyo bence..boğaziçini on yılda bitirmiş :) hayatını dağıtan bir ayrıntı var ortada bizim bilmediğimiz..
IT DOESN'T EVEN MATTER!!!

soy un pedredor..I'm a loser baby
so why don't you kill me?!

Mr. MeTaLkiSS

öle deyip geçme ya çok zor oluyo valla kimbilir ben kaç senede bitircem adam müzikle fln ilgilendiinden bitirememiştir çabucak
I've seen a million face, and I rocked them all...
Limp Bizkit forever...
I'm fucked up in the head!!!
Where are you Yudum@Yudum ya gel pls :D
Chester94 banlanmasın lütfen kişisel ricam!!

Sumween

mattan sıfırdan sıfır alırsan on yılda bitirirsin sende merak etme nıhahha! (ben ne zaman bitircem acaba liseyi inkılap 17'den sıfır!)

I choose hush...

delilah

IT DOESN'T EVEN MATTER!!!

soy un pedredor..I'm a loser baby
so why don't you kill me?!

ewrimcan

Quote from: delilah on Ocak 12, 2007, 08:34:54 PM
http://www.youtube.com/watch?v=FylcPljmlGk

şuna bir göz atın..

izlemiştim. gerçekten de teoman gibi bir isime yakışmıyor. biz buna halk arasında şerefsizlik dioz.

işine geleni basan basına basalım

black_ece

ya teoman da bu isimleri dinliyo arkadaşlar yapmayın herkes daha iyilerden esinlenebilir.ayrıca sadece benziyolar bire bir aynılık yokki bu divan edebiyatında mıydı halk edebiyatında mı orda bile var arkadaşlar fazla da suçlamıyorum ben kendisini ve hala da seviyorum esinlendiyse de iyiki yapmış şarkılara balın dinleyin anlarsınız hıh ....

Littleches

Quote from: black_ece on Ocak 13, 2007, 12:00:38 AM
ya teoman da bu isimleri dinliyo arkadaşlar yapmayın herkes daha iyilerden esinlenebilir.ayrıca sadece benziyolar bire bir aynılık yokki bu divan edebiyatında mıydı halk edebiyatında mı orda bile var arkadaşlar fazla da suçlamıyorum ben kendisini ve hala da seviyorum esinlendiyse de iyiki yapmış şarkılara balın dinleyin anlarsınız hıh ....

Arockçı  :lol: Bu arada Ececim birebir aynılık ton olarak yok.! Fakat notaLar aynı :) bi eserden 8 ölçü veya fazlasını alırsan üstelik ölçü aldığın eser noter tastikli ise hayatın kararabilir bunu biliyomuydun.? :) Dua etsin hakkında dava açmıyorlar.!

Esinlenmek ayrı birşeydir birkaç nota'nın armonisinden esinlenip benzer ama gidiş hatı farklı bir eser yaratman için solfej bilmen gerekir ama teoman'ın nota bilgisi yok bnu yüzden kulak yardımı ile notaları almış.. :) Bu resmen hırsızlık yani başka bir açıklaması yok..  :lol:

Hiç bilmediğim bir yerde bildiklerim ile birlikteyim.

Sumween

bu aklıma bir şeyi getirdi: hani eski popstarın Tarkan'a benzeyen birincisi vardı ya onun daha ilk yaptığı çıkış parçası da Serdar Ortaç'ın ''beni unut''una acayip derecede benziyodu... Ufuk sende bi baksana o zamanlar çok takılmıştı kafama ''bu ne benzerlik kimse mi farketmiyo'' diye :rolleyes:
edit: Abidin'di o şimdi hatırladım..

I choose hush...

gokhan

way way teo ya kızların bı numaralı adamına bakın ya :S bıde bu adama odul verdıler kac kere mılletın oylarına yazık ya ama neyse muzıkler bırbırıne benzer bu kadar da diil  :)kendısıne basarılar mı dılıyelım ya da :S