Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Killswitch engage

Başlatan Littleches, Eylül 16, 2006, 01:07:49 AM

Previous topic - Next topic

Littleches

elemanlar:
howard jones - vocals
adam dutkiewicz - guitars
joel stroetzel - guitars
mike d'antonio - bass
justin foley - drums

herhangi bir konser performanslarının dvd'sini izlemek farzdır bu adamların. yaklaşık 5 dakika sonra ağızdan tek kelime çıkar: oha! bu gruptan çok daha iyi çalan grupları canlı olsun, dvd-vcd olsun izledim defalarca. ki ne yapsalar müzikalite açısından yaklaşamayacakları isimler de var elbet. isim zikretmek zaman kaybı olur. ama; ben bu kadar iyi çalarken bir yandan da sahneyi bunlar kadar dar eden bir grup daha görmedim. çok ciddi doping kullanıyorlar diyelim tamam. e adam nasıl o kadar iyi çalabiliyorsun o kadar hareketliyken? dur bir nefes al, soluklan. vallahi hayret. pes doğrusu.

KISACA HAYVANIMSI MÜZİSYENLER ... buyrun .!

when darkness falls , the end of heartache , in the unblind , numbered days , this fire burns ... dinLeyin  :evil:  :ünlem:
Hiç bilmediğim bir yerde bildiklerim ile birlikteyim.

selinkinpark

aha bunnarıda sen sölemistin bna yine msnde bayıldıım kesinlikle dinleyiin yha süper :lol:

Requiem

The end of heartache.. Parçayı az önce indirdim ve dinledim..  acayip şaşırdım.. tabi şaşırmamın nedeni oda arkadaşımla sabahın 8inde derse gidebilmemiz için kurduğumuz çalan alarmın bu parça olmasıydı :D Hiç olmassa sabah düzgün bi şekilde kalkmamızı sağlıyodu =)
Forum kurallarını okuyalım, okumayanlara okutalım!

DarKSpideR

Abi bana şarkılarını önerin Ufuk bi tane söledi gitti :D
GanTz... 4Ever...

Littleches

önerdim ya olm orda yazıyo 4-5 parça istiyosan daha da önerebilirim albüm'de önerebilrim ..

take this oath , bid farewell , world ablaze , my last serenade , declaration aha bunLar parçalar hepsini yazmıorum ki bi kaç tane indirin beğenirseniz zaten indirirsiniz die ..

alive or just breathing bu albümü indirin ..

DarKSpideR

Heh şöle :D Bakayım bi ara indiririm sağol ;)
GanTz... 4Ever...

Littleches

Bu arada bu grubun vocaListi'nin 2 leşi var (: Herif 95-96 vücut geliştirme konusunda dünya şampiyonu .. Hayvan gibi bi yapısı var ve bunu sölediğime ben biLe inanmıyorum ama adamın kendi sesinde distortian var :O Gerçekten inanıLmaz ve nefesi çok güçLü ..

Şu live performance'ları izleyin derim ...

Killswitch Engage - Fixation On The Darkness (Live)
http://www.youtube.com/watch?v=_c4YNpbXtyI

Killswitch Engage - Breathe Life (Live)
http://www.youtube.com/watch?v=M2c4EM7ZHrc

Killswitch Engage - When Darkness Falls (live)
http://www.youtube.com/watch?v=AlfCaJR_0gk

Killswitch Engage - The End of Heartache (Live)
http://www.youtube.com/watch?v=vAk8ooYANTM

delilah

the end of heartache ı indiriyorum şimdi.. merka ve heyecana bkliyorum.. bu adamları daha yeni yeni dinlemeye başladım... ama beğendim ilk dinlediğim anda..
IT DOESN'T EVEN MATTER!!!

soy un pedredor..I'm a loser baby
so why don't you kill me?!

Littleches

2006 yapımlı "As daylight dies" albümü şimdiye kadar dinlediğim en baba killswitch engage albümüdür. Hele o "The arms of sorrow" yokmu tüylerimi diken diken ediyo inanılmaz duygu veren bir parça bana.

For you , Reject yourself , Daylight dies , Unbroken vs vs.. Tüm albümü dinlemenizi tavsiye ederim.

Mr. MeTaLkiSS

Unbroken'daki ilk chorus'a girişteki come oooonnn!! deyişi aşırı coşturuyo hele o clean vokal yapan adamın redempte eden sesi ardından girince offff =]

Bu arada The end of heartache de muhteşem bi film olan Resident Evil 2nin soundtrack'inde yer alıyo filmi izleyip cast'ında o şarkıyı duyunca nası coştuydum zati müthiş bi şarkı filmin de bitişi bombaydı direk ben abardım böyle evimde =]
I've seen a million face, and I rocked them all...
Limp Bizkit forever...
I'm fucked up in the head!!!
Where are you Yudum@Yudum ya gel pls :D
Chester94 banlanmasın lütfen kişisel ricam!!

Littleches

Quote from: Mr. MeTaLkiSS on Ağustos 19, 2007, 11:19:41 PM
Unbroken'daki ilk chorus'a girişteki come oooonnn!! deyişi aşırı coşturuyo hele o clean vokal yapan adamın redempte eden sesi ardından girince offff =]

Bu arada The end of heartache de muhteşem bi film olan Resident Evil 2nin soundtrack'inde yer alıyo filmi izleyip cast'ında o şarkıyı duyunca nası coştuydum zati müthiş bi şarkı filmin de bitişi bombaydı direk ben abardım böyle evimde =]

Clean yapanda kendisi abi zaten .. Ayrıca Unbroken'da ki nakarat girişine sonuna kadar katılıyorum (: İnsanların ses tellerinin ikiside dik durur. Jones'un kilerin biri dik biri çapraz bir şekilde duruyo bu yüzden sesinde oluşan distortian efekti misali bir puslanma var bu yüzden ses yorulmuyor kolay kolay birde tabi melez olmasının da sesinde büyük katkısı var. (:

Mr. MeTaLkiSS

Oha clean yapan da mı oymuş şok oldum süper ses var adamda..
Limp Bizkit forever...

Littleches

Quote from: Mr. MeTaLkiSS on Ağustos 20, 2007, 08:47:18 PM
Oha clean yapan da mı oymuş şok oldum süper ses var adamda..

Killswitch Engage - The End of Heartache (Live)
[youtube=425,350]8Y9RgT68vk0[/youtube]

izle abi mutlaka (:

Mr. MeTaLkiSS

Amca bomba ya biraz detone yaşamış ama o kadar dalgayı yapıp da yaşamaması mümkün değil gibi bişey zati =] Bu arada boynuzlu dayının diliyle yaptığı işler de sşldkfsdşlfksşdlfksdşlfsklfş =] sağlam grup ya
Limp Bizkit forever...