Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Coca Cola

Başlatan ZongiR, Eylül 21, 2006, 02:28:35 PM

Previous topic - Next topic

chester94

sırf örümcek kafalı,şeriat maymunları için inadına içiyorum,,zararlı olduğu ayağınıda yemem..

selinkinpark

sen aldığın her yudumda,ırakta öldürülen bir çocuğun kanını,filistinde öldürülen bir özgürlük savaşçının kanını,pkk tarafından şehid edilen kardeşlerini kanını içiyorsun;)

ha cola turca diosan o ayrı...

chester94

coca cola sadece bi marka amerikan ordusuyla bağdaştırmak çok saçma..

gokhan

Quote from: chester94 on Temmuz 03, 2007, 09:49:54 PM
coca cola sadece bi marka amerikan ordusuyla bağdaştırmak çok saçma..
ya belkı bıraz sacma olabılr ama tabı kı ılgılı bısı...

chester94

coca cola kar ının %50 ye yakınını reklama harcayan bi marka.geriye kalan payı markanın dönmesini ve patronunu zengin etmeye yarıyor.coca cola nın ceo su gibi konuştum ama konu böle.sadece bi küreselleşme sembölü.amerikan ordusunu amerikan halkının vergileri kalkındırıyor.bu konuya biraz daha önyargısız bakalım,kalite nerdeyse ordan alıcaksın.dünyanın en iyi alkolsüz içeceği olduğu için tercihim coca cola dır,gerisi hurafedir.ŞERİATA HAYIR!!

ewrimcan

coca cola'nın o kalan %50'nin %60ını amarika ve israil savunmasına aktardığını biliyoruz. 2.si coca cola dünyanın en ii alkolsüz içeceğidir söylemi görecelidir, caanım şeftali suyuma tercih etmem. (ben) ayrıca kolada binde bilmem kaç alkol var, bu da gerçek. ama zararsız. kola içip kendi halkımı köleleştireceğime şeftali suyu içer kabız olurum daha iyi. 

bu arada ces94 sözlerim sana değil, genel. ortaya. yanlış anlama.

işine geleni basan basına basalım

chester94

Quote from: ewrimcan on Temmuz 04, 2007, 09:37:34 PM
coca cola'nın o kalan %50'nin %60ını amarika ve israil savunmasına aktardığını biliyoruz. 2.si coca cola dünyanın en ii alkolsüz içeceğidir söylemi görecelidir, caanım şeftali suyuma tercih etmem. (ben) ayrıca kolada binde bilmem kaç alkol var, bu da gerçek. ama zararsız. kola içip kendi halkımı köleleştireceğime şeftali suyu içer kabız olurum daha iyi. 

bu arada ces94 sözlerim sana değil, genel. ortaya. yanlış anlama.
anladım,tabi görüşler farklı,saygı sonsuz..kabız olayı komikti ama..

black_ece

şeriata hayır demek için cola içmek?? ilginç

chester94

cola karşıtları genelde hacı hoca tayfası olduğu için.cola turca için şeriata geçin olayı..

black_ece

hala mantıksız geliyo bana hadi desen efes le şeriate karşıyım bi nebze de buna gülüyorum sadece kusura bakma

entel

Quote from: süperlp on Haziran 19, 2007, 08:32:08 AM
ya simdi coca cola içmedik diyelim
yolda gidiyosunuz hava asırı sıcak çok susadınız sonra bir büfe gördünüz kolaları dizmiş canınız hiç çekmez mi
ayrıca coca colayı alınca ülkenize ihanet etmiş olmazsınız çünkü aldığınız coca cola lar ülkeye girmiş bulunuyo yani parası çoktan ödenmiş siz ben coca cola almiyacam derseniz ancak büfecilere ya da bunu satanlara zararlık edersiniz ::)

coca cola bıldıgım kadarıyla israile yardım yapmakta ... buda demek oluyorki her aldıgınız coca cola bir müslüman kardesımızın canına mal olmakta bilmemm bu konuda ne kadar duyarlısınız sadece kola ıcın degıl bellı urunlerın ısraıle yardım yaptıgı bılınmekte

eger sız coca colaya talep etmessenız onlarında turkıyeye gırmesı zorlasır ..talep olmadıgından satıs olmaz.. yani parası coktan odenmış olmıcak... bu benım gorusum saygılar..
Sonsuza savruldu ışık hızım....

gokhan

oldurseler benı cola turca ıcmem ıyyyyy ...

Mosso

2 ay aradan sonra merhaba yenı gordum konuyu.Amerıkan malı coca cola amerıkaya vergı oduyo Bushta bu parayı kullanıyor.Pekı sorum olcak sadece turk malı kullanıcaksak o zmn cogu sey yapamayız bkz. amerikalı ıntel firması var mesela oda amerıkaya vergı oduyo onuda kullanmayalım.bunlar bos ıs bırakın ıcen ıcen bnde cok ıcerım laf edılmesınden hıc hoslanmam c.c turkıyeye vergı oduyor ayrıca hatırlatırım....Tum yabancı urunlerını boykot etsek anpıcaz pekı.sorarım....

entel

hayati önem tasıyan malları boykot etmek yeterlı olur..
Sonsuza savruldu ışık hızım....

chester94

kalite nerdeyse ordan alıcaksın