Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

ek$i sözlüğe göre linkin park

Başlatan shimy, Ekim 27, 2006, 02:02:16 PM

Previous topic - Next topic

shimy

1.  hafif limp bizkit havasi tasiyan ve old-school hip-hop, traditional classic rock, ve spooling electronic vibrasyonlar gibi esasli faktorler tasiyan bir metal dortlusu. "in the end" tavsiye olunur.

2.  (bkz: in the end)

3.  insanin kendine sakladiklarini guzel bir $ekilde ifade edebilmi$ grup. devami gelir umarim .

(bkz: the world is a sick place)

4.  one step closer adli sarkilari su an mtv'nin top 20'sinde bulunan grup

5.  zibidi gorunen ama aslinda canavar olan bir ekip, hele hele o crawling yok mu, kiz arkada$ini opmen mi lazim yoksa kesmen mi adamin kafasini kari$tiriyor $erefsiz...

6.  "her onune gelen metal grubuun yanına bir dj alıp grup kurması" kapsamına girmeyen, cidden sıkı muzik yapan, solistinin sabit bir sac rengi olmayan, bence en baba parcasi "a place for my head (9)" olan nu-metal grup ........

7.  bi kac gaz parcasi olan, devami bo$ olan grup. tek albumluk olmazlar umarim.

8.  eşoleşşekler diyebileceğim, o capon'u attiklarinda belki adam olacaklarini düşündüğüm denyolar birligi.. 2-3 sarkisindan konusmam gerekirse -ki istiyorum- pek fena degil ve iki tane detone vokal sahibiler, allah bagislasin...

9.  alcaksiniz limp bizkit i, deftones u ve offspring i bi tencereye atcaksiniz, icine biraz da korn rendeliceksiniz, dj atesinde iyice hasladiktan sonra bi guzel calkalayip disari salcaksiniz ve ortaya bol efektli bir linkin park cikcak. kesinlikle dinlenir, dinlerken ufuklara bakilir.

10.  ruyamda hitlerle birlikte birlik olup pesimden kosan
yakalidiktan sonra ustumde deney yapmaya calisan
yetenekli insanlardan olusan rapcore grubu

11.  kimin ne caldiği belli olmayan grup
koreli bi öküzün vokal yaptiği grup

12.  arabada kaseti, evde cd'si, dergide mp3ü olan, günde 5 vakit dinlenmesi farz olan grup. her şarkısı birbirinden güzel bence. kayıt kalitesi de ayrıca türk prodüktörler tarafından ders olarak işlenmelidir.

13.  (bkz: one step closer)

14.  ya bi grup düşünün daha ılk albumden sısı kendıne baglamıs mukemmel kayıt kalıtesıyle ve effect lerıyle basınızı dondurmus
dehset gaz parcalara sahıp gercekten yeteneklı bı grup.ne dıyelım umarım ıkıncı album en az bu album kadar guzel olur

15.  crawling
paper cut
in the end
one step closer
pushing me away
step up

tafsiye olunur

live performansına lafım yohk ama klipleri izlenesi

16.  şarkının ortasında aniden girip rap yapan komik suratlı dallama olmasa daha dinlenesi olabilecek grup

17.  bircok kisinin tavsiyesi uzerine inatla belki de anlamiyorumdur muzigi diye tekrar tekrar dinlemis olsam da(bkz: kaliteli muzik zamanla anlasilir) fazla hazzetmedigim grup.

18. herkesin zevki kendine tabii.. ama piyasada son zamanlarda moda olan, 6-7 ki$lik eleman potansiyeline sahip,ama elemanlarin muzik teknik ve kabiliyetlerini toplasan bir ki$i etmeyen,dotu ba$i piercing ve dovmeli,kilolarca jole icinde cansizla$an saclara sahip elemanlarinin "ben muzik yapamam ama cool imajimla olayi gotururum" dedigi gruplarin sonuncusu..derhal trend pe$inde olan turk gencligi tarafindan benimsenip icq infolara yazildi,sozlukde "abi manyak grup" denildi falan filan... salla klozete,asil sifona..bu kadar..

19. hep onyargiyla yaklasip bu aralar yeni yeni dinlemeye basladigim (utandim biraz sanki) ve gercekten cok iyi olduklarina kanaat getirdigim grup. in the end klipleri rezalet o ayri, sarisin vokal bir adet afet o daha ayri.

20.  takintili insanlarin bok attigi, çok da güzel sesi olan bir on vokale sahip olan (chester) manyak gibi bütün mp3&resim&klip&canlı performanslarini indirdigim cd sini aldigim ve kesinlikle canli performanslarina laf edilemeyecek, bircok insanin ozenti olarak nitelendirdigi asmis grup. ayrica hic bir adam chester kadar bagirip cagirdiktan sonra gene yumusak ve detone olmayan bi sesle sarki soylemeye devam edemez. bigun baarip chaarirken kesin bi tarafi yirtilcak ama...

21.  album di$i carousel $arkisini tavsiye edebilecegim grup... $arkidan alinti;

he can only fool himself for so long
(i'm too weak to face me)
i never know
just why you lie
so far away, far away
from me

22.  nme'nin son "point of authority" singlelari icin "bu testesteron verilip insan kiyafetine burundurulmu$ maymunlari habitatlarindan kim saldi?" tepkisini verdigi, parlak delikanlilar ordusu.

23.  (bkz: korn ve gilleri)

24.  müziklerini kendime yakın bulmasamda, vokalistlerinin diğer zibidilerin yanında kesinlikle harcandığını düşünüyorum, "breaking the habit" gibi bir şarkı yapıyorlarsa cevher var...

ve benzeri yorumlar devamı için   http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=linkin+park
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

Sumween

9,6 we 3ü yazanları tebrik ediyorum ;18,16,11 we 8 i yazanları da................. :D

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

ewrimcan

fena diil. ama daha orijinal olabilirdi(bence) çok alışıldık?

işine geleni basan basına basalım

shimy

Quote from: ewrimcan on Ekim 27, 2006, 03:37:17 PM
fena diil. ama daha orijinal olabilirdi(bence) çok alışıldık?
nasıl yani konu mu yorumlarmı :rolleyes:

ewrimcan

yorumlar ya. yani ekşi sözlüğe gre filan yazmış daha farklı 1şi bekliodm. ondan yani.

işine geleni basan basına basalım

shimy

iyide bunlar gerçekten ekşi sözlükten alınmış yorumlar :rolleyes:

black_ece

koreli bi öküzün vokal yaptiği grup

bu ne lan bi kere mike japon yaf salak asıl öküz kendisi haberi yok
:D
öf ya bana neyse artık aslında hiç biri o kdr güzel ifade edememiş
hele biri varki işte korn rendele deftones ekle vs vs yapmış ne yani şimdi lp bir sürü grubu taklit edip karıştırmış olarak anlarım ben bunu chester yorumları daha güzeldi :D

shimy

çok komikler ama :D ya bişi sorucam konu dışı ama ek$i sözlük yazarı olmak için ne yapmak gerekiodu :rolleyes:

black_ece

ya ispiyon yapıcan onlar seni davet edicek boşver ekşi sözlüü sen ya hasalonline ın sözlüğü varken :D

frisby

bencede daha iyi bi yorum yapabilirlerdi.Yapımcıların bu grubu örnek alması gerekir hem şarkılarıyla,hemde klipleriyle... :bonus:

black_ece

24.  müziklerini kendime yakın bulmasamda, vokalistlerinin diğer zibidilerin yanında kesinlikle harcandığını düşünüyorum, "breaking the habit" gibi bir şarkı yapıyorlarsa cevher var...

demiş biri :D:D
zibidiler süper ya :D
ya doğru düzgün şarkı yapın ya bırakın chaz imi :D :D (ölesine sölüyom üstüme üstüme gelmeyin )

Kozy_mac

güzelmiş yaf yazan arkadaşların eline sağlık  :razz:
BASİTCE ÖLMEK İÇİN YAŞAMAYA DEVAM ETMEYİ BEKLEYEMEM.O HALDE SAVAŞARAK ÖLMELİYİM!

tome3.mpq

Quote from: shimy on Ekim 27, 2006, 02:02:16 PM
20.  takintili insanlarin bok attigi, çok da güzel sesi olan bir on vokale sahip olan (chester) manyak gibi bütün mp3&resim&klip&canlı performanslarini indirdigim cd sini aldigim ve kesinlikle canli performanslarina laf edilemeyecek, bircok insanin ozenti olarak nitelendirdigi asmis grup. ayrica hic bir adam chester kadar bagirip cagirdiktan sonra gene yumusak ve detone olmayan bi sesle sarki soylemeye devam edemez. bigun baarip chaarirken kesin bi tarafi yirtilcak ama...

bunu yazan sipariş gerizekalı kesin kızdır ayrıca özenti özenti diye millet gotunu yırtıo alın sıze ozentı budur kımın ne oldugunu bılmeden oter durur la kodumun salagı sen bı Mikael Akerfeldt'i dınle sonra screamdan softa gecısı gor denyo

Dev gibi ağaçların altında çıplak ayak dolaştığımız buz gibi sularında dudaklarımızın mosmor olana kadar balık tuttuğumuz Fırtınanın çocuklarıyız isyanımız bundanır..

black_ece

nası özenti ya renkler ve zevkler tartışılmaz yazana göre chaz daha iyi demekki katılıyorum ayrıca kim yazmışsa ellerine sağlık çok da güzel yazmış

tome3.mpq

yazana gore chaz ıı olmus olsaydı derdı bana gore en ıyısı bu ama kesınlıkle kımse yapamaz demıs bunun neresı zevk we renk?

ayrıca ozentı dedıgım chaz daha ıyı demesıne dııl ııce oku sonra gel bana ıtıraz et

Dev gibi ağaçların altında çıplak ayak dolaştığımız buz gibi sularında dudaklarımızın mosmor olana kadar balık tuttuğumuz Fırtınanın çocuklarıyız isyanımız bundanır..