Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

MetaL Müzik-Satanizm Bağdaştırması

Başlatan b:shRa, Ekim 27, 2006, 11:53:57 PM

Previous topic - Next topic

b:shRa

ark.lar kasmayın bu kadar .. satanist diyenlere "elhamdülillah satanistim" de apışıp kalsın ..

Requiem

Herkes bir şeyler anlatmaya çalışıyor ama birbirini anlayan yok..
Forum kurallarını okuyalım, okumayanlara okutalım!

Littleches

Quote from: mentor on Kasım 01, 2006, 01:44:12 PM
ne yanı dın muzık bırleşemez mı cık cok sacma...

Satanizm diye bir din varsa söyLe bizde bilelim muarrem ...
Hiç bilmediğim bir yerde bildiklerim ile birlikteyim.

Sumween

Quote from: b:shRa on Kasım 01, 2006, 09:13:58 PM
satanist diyenlere "elhamdülillah satanistim" de apışıp kalsın ..
eweet şimdi mentorla büşranın postlarındaki amacı çakmaya çalışıyoruz... requiem , burda aslında herkes anlıyor birbirlerini de konunun başlığını okuyup postları okumadan bi laf sölim de bitiriyim konuyu nıhaha modunda post atanlar biraz karıştırıyo ortalığı. =)

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

ya nazlı napiim ya çok saçma bişey  .. sinir oluyorum .. en iyisi ya satanistim de,ya da direk dal ! ki ikincisi riskli :D

tome3.mpq

kardesım satanıst olursun buna kımsenın karısmaya hakkı yok

satanıst olursun ama toplumdan gelıcek tekme tokat yumruk sopa sallama kasatura vs bunları goze alıosun demektır

sahsen ben satanıst bı ınsana sucsuzda olsa sakıncene bı kosede oturuoda olsa gıderım tekmeyı basarım

hah onlarda akıllı gecınen aptallar ıste okadar laf yapmayı bılırler satanıstmısın lan dıene sanane aq dıemıolar kodumun kara kacanları

Dev gibi ağaçların altında çıplak ayak dolaştığımız buz gibi sularında dudaklarımızın mosmor olana kadar balık tuttuğumuz Fırtınanın çocuklarıyız isyanımız bundanır..

ben herkesin düşünce ve kanaat özgürlüğünden yanayım ..

tome3.mpq

hakka karsı gelenın dusuncesı yokdur bız kımızkı ona kanaat getırebılırız sacma gereklı dusunce bazında gereksızler butunu

Dev gibi ağaçların altında çıplak ayak dolaştığımız buz gibi sularında dudaklarımızın mosmor olana kadar balık tuttuğumuz Fırtınanın çocuklarıyız isyanımız bundanır..

haklısın .. ben yanlış ifade ettim ..
aslında onların inançlarına karışamayız ama insan kurban etmeleri bu sınırı aşar ..
yani şöyle diyim :: başkalarına zarar vermedikçe ne bok yaparlarsa yapsınlar ..

black_ece

zaten amacı zarar vermek olan bi insan zarar vermekten başka ne bok yapabilir ama özenti teneke gibi tin tin gençlikten bahsediyosan tabi derim ne halt yerlerse yesinler

Littleches

çok gördüm ben asarım keserim diyen insanları , kendine dıştan bakıldığında olay bir görüntüye sahip ama ortamlarına girdiğinde tek kelime ile hepsi birer MAL .. satanizm in içinde ben bir din olma payı göremiyorum , sadece bir boşluk satanizm çaresizim farklı şeyLer yapim diyosan al sana satanzm .. Neye inandıkları hakkında sadece şeytan adı altında geçen bir iblis in onları kurtaracağına inanıyolar ki çok yazık ..
Hiç bilmediğim bir yerde bildiklerim ile birlikteyim.

evet tüm bunlar bunalmışlıktan ve farklıyı istemeden kaynaklanıyor .. bunu bir felsefe;en son de bi din haline çevirdiler .. bana biraz budistliği anımsattı .. Buda ünlü bi düşünür ama insanlar ona tapıyor;bi insan olmasına karşın ..söylediklerini hayat felsefesi olarak almak doğru olablir ama dine çevirmek bence saçma .. şeytanın emrettiklerini de belki BAZI TÜR insanlar (ne tür şahsiyetler olduunu kelimelere dökersem Raines tarafından sansürlenir) kendilerine hayat felsefesi yapablirler ama bunu "din" adı altında propaganda,ayin flna çevirirlerse durdurulmaları gerekir ..

delilah

bu dünyada gülşen ve reha muhtar bile bir noktada bağdaştığına göre her şey bağdaşır.. din ve müzik.. satanizm ve metal.. bence dinleyen birşey karıştırmadığı sürece sorun yok.. o insanlar da ahiret günü görecekler ne olacağını.
IT DOESN'T EVEN MATTER!!!

soy un pedredor..I'm a loser baby
so why don't you kill me?!

Sumween

Quote from: delilah on Kasım 11, 2006, 03:15:25 PM
bu dünyada gülşen ve reha muhtar bile bir noktada bağdaştığına göre her şey bağdaşır.. din ve müzik.. satanizm ve metal.. bence dinleyen birşey karıştırmadığı sürece sorun yok.. o insanlar da ahiret günü görecekler ne olacağını.
katılıyorum ya aynen yani dinleyen bişi karıştırmadığı sürece sorun yok...

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

ZongiR

Tecavuzlerin, cinayetlerin,her türlü pislik işlerin sorumluları sac sakal yada muzik degil, bazı büyüklerimizin kültürsüz ve cahil beyinleriyle kurdukları carpik otoritenin altinda yetişirken kişilik kazanamayan, ne olduğunu bilmeyen hasta evlatlari, kompleksli cocuklari, psikolojik sorunlu cocukları.Satanizmi ortaya cıkaranlar...

ayrıca dışardaki insanlar benim tipime bakarak, dinlediğim müziği göz önüne alarak beni satanist ilan ediyorsa ve ben böle mutluysam yaşasın satanizm....
http://www.sinanoglu.net/

O sözler ki, kalbimizin üstünde
dolu bir tabanca gibi
ölüp ölesiye taşırız.
O sözler ki, bir kez çıkmıştır ağzımızdan
uğrunda asılırız.