Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

MetaL Müzik-Satanizm Bağdaştırması

Başlatan b:shRa, Ekim 27, 2006, 11:53:57 PM

Previous topic - Next topic

Requiem

Biraz daha az salaksız gerizekalısız olsa..
Forum kurallarını okuyalım, okumayanlara okutalım!

tome3.mpq

ok koraycan senımı kırıcam :mrgreen: (kımseyı kırmıorum aslında :) )

Dev gibi ağaçların altında çıplak ayak dolaştığımız buz gibi sularında dudaklarımızın mosmor olana kadar balık tuttuğumuz Fırtınanın çocuklarıyız isyanımız bundanır..

Littleches

Quote from: Atuneri_Xozger on Ocak 07, 2007, 07:12:57 PM
gotunuzdenmı okuosunuz ?

ufuk ben kupeye bıse demedım ama 2 kulagada yaptırmak kadınlara mahsustur dınende aynı sekıde benım ıcın sorun yok yazıp cızılenlerı soluorum

yanı kızlar salaklıgın son ewrımısınız ha
selın tamam bukadar zaman sonra anladım sen dogustan bolesın ama nazlı sende cok cabuk ewrım gecırıosun
sız kızsınız makyaj yapmanız dogal anladınızmı ? pek sanmıorum ama neyse maksat post olsun dıe yazmayın benım yazımın altına kendınızı ııce gerızekalı konumuna sokmayın
ufuk gene geldım anacım sımdı toplumun gozunde boyle gorunuosunuz sen ben yada nazlı vs gotumuzu yırtsak toplum bıldıgı yakıstırmayı yapar we bunu kaldırmaya kımsenın gucu yetmez

darkshınes sıra sende gulum
ıyı guzel dıosun ne hos ama bak amblemlerıne seytanı sımgeleyen sekıller resımler weren ınsanları dınlemek özenmek vs buda cok buyuk gunahtır nasıl bırısı allah kıtap sovupde onu engellemeyerek gunaha gırıosan buda aynı hesap ayrıca muzıgın zaten her cesıdı ıslama aykırıdır
dişi cinse benzemeye calışmakda buyuk bır gunahtır (benzemek dıyceksınız bız benzemeye calısmıoruz genede erkegın yuzune boya surmesı gunahtır)

Toplum umrumda olsaydı 2 kulağıma birden küpe takmazdım zaten :) Afedersin ama ben bu toplumun ............  Sölediklerine saygı duyarım sonuna kadar çünkü doğru , böyle bir toplum var fakat ben kendimi toplumdan aykırı görmem açıkcası bir küpe yüzünden "ıbne" demek eş-cinsel sözcüğünün kaba olan halidir.! Eş cinsel demek bir erkeğin karşı cins yerine hemcins Leri ile ilişki yaşamasıdır.!

Ben karşı cinse ilgi duyuyorum :) Küpe takmak beni nasıl ıbne yapıyor.? Gördüğün toplum bu Tansu atıp tutan seninde söylenenLere kulak asman..

Gelelim din konusuna , belki ben Allah'ın bana verdiği bedene saygısızlık yapıyo olabilirim , bana sunduğu şeye ben kendi nevsimLe karşı geliyorum , Tr gibi dar görüşLü bir memlekette olursan bu kadar yobaz'ın içinde ulan başbakan'a kadar uzadı gitti bu bee .. :) Sana bu şekilde bir yakıştırma yapıyorLar.! Topluma göre teorik ıbne oluyorum ben EAHEHAHEHA yapma Tansu aklı başında adamsın ...
Hiç bilmediğim bir yerde bildiklerim ile birlikteyim.

tome3.mpq

ııde ben sana ıbne demedımkı desem msn de de derdım :mrgreen:

olum ben zaten toplumun dedıklerınden bahsedıyorum ben ıyıdır demıyorum

ben sadece dogru olanları soyluyorum ( bır yobazlıkda kımse dogruyu cekemıo )

Dev gibi ağaçların altında çıplak ayak dolaştığımız buz gibi sularında dudaklarımızın mosmor olana kadar balık tuttuğumuz Fırtınanın çocuklarıyız isyanımız bundanır..

Littleches

Tamam işte bende toplumun ...................... diyorum :D Her neyse sen kendini bildiğini okumaya devam et , bende kendi bildiğimi .. (:

tome3.mpq

bence bıldıklerı okumak yerıne dogru olanı yapmak daha akla yatkın

Requiem

Bildiğini yapmak zaten doğru olduğuna inandığın şeyi yapmaktır..

Littleches

Koray elini sıkmak isterdim :)

tome3.mpq

ama sorun surda beyler ınandıgın dogruyu dııl dogru olan dogruyu yapmak onemlıdır cunku ınsanın ınandıgı dogrular herzaman ıcın en kolaylarıdır

Darkshines

Her koyun kendi bacağından asılır.

tome3.mpq

erdemler sorumluluklar gorusler vıcdan değerler ve insanlık sorunu vs vs vs

Sumween

tansu emin ol yazdıklarını ''gözlerimle'' okuyorum, inan! daa ben postumda makyaja dair bir tek cümle kullandım makyajın üstüne düşmedim niye çünkü kızlar yapar (ben hariç bi tek kalem eheh neyse...) ... anlamadığımı sanmışsın ama anlıyorum aah ah bi de sen anladığımızı anlayıp bizi de anlasan! neyse okuduğum (gözlerimle!) postlara göre gene her zamanki gibi bildiğini (inandığını) okuyosun konu zaten genel görüşten çıkmış erkeklerin makyajına dönmüş şu andan itibaren beni aşar o zaman =) saygılaar...

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

immortal

nerden çıkmış belli olmayan kalıplara göre yaşama zorunluluğu yok.metal dinleyen satanist şu bu özentimi?olsun özenti olsun kime ne zararı var o öyle giyinmekten öyle düşünmekten zevk alıyo.müzik dinlerken kıyafet seçerken aksesuar takarken başkalarını düşüneceksek eee niye yaşıyoruz.ister arkamdan özenti diye bağırıp taşlasınlar ben kendi tavrımdan vazgeçmem vazgeçtiğim an zaten kendimden ödün vermiş olurum.toplumun sanki herşeyi çok doğru ya...
I CAN'T SEE THE MEAN OF THİS LİFE

Requiem

Quote from: Atuneri_Xozger on Ocak 07, 2007, 07:53:00 PM
ama sorun surda beyler ınandıgın dogruyu dııl dogru olan dogruyu yapmak onemlıdır cunku ınsanın ınandıgı dogrular herzaman ıcın en kolaylarıdır
Ne diyosun Tansu batırdın iyice :D Nazlı'ya Selin'e dediğini kendin yapıyosun.. Ben ne dedim? "Bildiğini yapmak zaten doğru olduğuna inandığın şeyi yapmaktır.." Yani insanın doğru olduğuna inandığı şey onun için zaten doğrudur. Ondan başka doğru yoktur. E o zaman doğru olan doğru diye saçma bi seçenek de olamaz.

makinacı

insanlar halen dinledikleri müziklere göre kategorize edilmeye çalışıyorsa bunu sorumlusu müziği dinleyeneler yada kategorizasyonu yapanlar değil toplumu bu kadar basit şeylere uğraşmaya yöneltenlerdir..."rapciler özentidir, rockerlar tikki dir, metalciler satanisttir ,arabeskçiler kırodur, pop dinleyenler beyinsizdir" ne bu yaa... ırkçılıktan ne farkı var?
yalarım yutarım sonra s.çar başımın üstünde tutarım...