Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

MetaL Müzik-Satanizm Bağdaştırması

Başlatan b:shRa, Ekim 27, 2006, 11:53:57 PM

Previous topic - Next topic

gokhan

Quote from: beanlie on Mayıs 08, 2007, 08:20:37 PM
Quote from: gokhan on Mayıs 08, 2007, 08:19:12 PM
satanızm-sert muzık bagdasmasını haklı cıkaran ve tetıkleyen olaylar war sonucta ınsanlarımızda onu ornek alıp kurunun yanında yasıda yakıyo...

sende haklısın ama genelleme yapılmaması gerek
genelleme yapılan o kadar cok konu we sorun war kı bu ulkede yanı artık zamanla hersey anlasılır...

blind_clown

kedilerden nefret ediyorum??rock müzik dinliyorum..siyah giyiniyorum..piercing ve küpe takıyorum..söyleyin ben satanist miyim?? ;D ;D olayın özü tamamen bu arkadaşlar..bir kaç salak yüzünden çoğumuz bu damgayı yiyiyoruz madem ki değişmeyecek kimsenin görüşü satanist gibi davranın en azından yaklaşırken çekiniyo insanlar çok rahat oluyor.. :P :P insanlar ne düşünürse düşünsün ya kendinizi bilip mantıklı davrandıktan sonra ortada bir sorun yok bence..yemişim insanların fikirlerini..
http://www.superteklif.com/Main/SuperUyeFormu.aspx?bid=d0336f05-3d53-451a-acff-b220f20f24f7
tıklayın ve oturduğunuz yerden sadece mail okuyarak para kazanın hem de bana kazandırın=)

Mosso

eet korkutalım hıc yaklasamazlar.

gokhan

yıyemıyosun ıste ıster ıstemez etklıyo bu tur fıkırler... :)

shimy

şu alemde bi bana satanıst damgası vurmadılar :D cok ezik kaldım direk gerizekalı diyorlar :D
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

beanlie

başkalarınn ne dediği bnm için önemli değil önemli olan bnm ne düşündüğüm  :) bana istedikleri kadar satanist weya ataist desinler umurumda bile deil hem böyle demeleri daha iyi beni böyle zannedim bulaşmıyorlar hiç deilse onlarla uğraşmak zorunda kalmıyorum  :D

Darkshines

Quote from: blind_clown on Mayıs 08, 2007, 10:04:38 PM
kedilerden nefret ediyorum??rock müzik dinliyorum..siyah giyiniyorum..piercing ve küpe takıyorum..söyleyin ben satanist miyim?? ;D ;D olayın özü tamamen bu arkadaşlar..bir kaç salak yüzünden çoğumuz bu damgayı yiyiyoruz madem ki değişmeyecek kimsenin görüşü satanist gibi davranın en azından yaklaşırken çekiniyo insanlar çok rahat oluyor.. :P :P insanlar ne düşünürse düşünsün ya kendinizi bilip mantıklı davrandıktan sonra ortada bir sorun yok bence..yemişim insanların fikirlerini..

Bu gibi ülkede yaklaşırken çekinmezler.Daha ziyade ellerinde sopayla yaklaşırlar..Sende insanların fikirlerini değil de daha çok sopa yer olursun =S

gokhan

bu konuda tek rahat oldugum yer mekanım olan taxım :D

Mr. MeTaLkiSS

Quote from: beanlie on Mayıs 10, 2007, 05:38:56 PM
başkalarınn ne dediği bnm için önemli değil önemli olan bnm ne düşündüğüm  :) bana istedikleri kadar satanist weya ataist desinler umurumda bile deil hem böyle demeleri daha iyi beni böyle zannedim bulaşmıyorlar hiç deilse onlarla uğraşmak zorunda kalmıyorum  :D
Asıl öyle sanıyolarsa bulaşıyo olmaları gerekiyo :D sopa, bıçak, kasatura vb aletlerle
I've seen a million face, and I rocked them all...
Limp Bizkit forever...
I'm fucked up in the head!!!
Where are you Yudum@Yudum ya gel pls :D
Chester94 banlanmasın lütfen kişisel ricam!!

Sumween

abi bana resmeen bulaşıyolar.. okulda sürekli kulağıma laflar geliyo.. şu kız Nazlı'ya gıcık oluyomuş dövcekmiş bilmem ne diye :D hatta geçen gün Bilge diye bi kızın daha bana sinir olduğunu öğrendim.. arkadaşa dedim ''kimmiş,derdi neymiş'' filan.. ''tipini sevmiyomuş,sataniste benziyo filan diyomuş senin için ''dedi... ''kızı göstertsene bi'' dedim sırf meraktan (o gün de okulun yat gezisindeydik) kızı bi gösterdsi üst katta danseden kıl kadar ince bi tikican :D ''müsait bi yerde buyursun dövsün ya'' dedim güldüm sadece :D

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

lp_ken_an

Quote from: Sumween on Mayıs 11, 2007, 05:45:03 PM
abi bana resmeen bulaşıyolar.. okulda sürekli kulağıma laflar geliyo.. şu kız Nazlı'ya gıcık oluyomuş dövcekmiş bilmem ne diye :D hatta geçen gün Bilge diye bi kızın daha bana sinir olduğunu öğrendim.. arkadaşa dedim ''kimmiş,derdi neymiş'' filan.. ''tipini sevmiyomuş,sataniste benziyo filan diyomuş senin için ''dedi... ''kızı göstertsene bi'' dedim sırf meraktan (o gün de okulun yat gezisindeydik) kızı bi gösterdsi üst katta danseden kıl kadar ince bi tikican :D ''müsait bi yerde buyursun dövsün ya'' dedim güldüm sadece :D
komedi ya benzetmelerin(kıl kadar ince bi tikican) :) :)ya öle ya bölelerine gülüp gecicen baska caresi yok dolu kişi var onlar gibi

Sumween

öyle abi yani hangi birine laf yetiştiricen ki?.. benim minibüs maceramı da sitedeki bi kaç kişi biliyo.. kadının teki, (önde oturuyo ben iki sıra arkasındayım) biraz dialog geçti aramızda sonra dönüp ''ya öyle bakmasana korkuyorum ne olduğun belli diil zaten satanist midir nedir öff'' dedi,benim cevap şu ''sus bak susmazsan ortama götürüp ayine sokarım seni görürsün ne olduğumu'' dedim ''cıkcıkcık aaAa'' dedi döndü önüne.. karafatmaydı zaten =) :D

I choose hush...

lp_ken_an

:) :) :) :) :)komedi ya en iiisini yapmişsin .

serra_lpfan

kadına süper bi laf sokmuşun ha ;D ;D
NABER LAN:D

Sumween

Teşekkür ederim canlarım  8) ki daha bunun nicesi yaşanıyo yani, duyduğum lafları ve werdiğim cevapları bi görseniz... =) :) harbi komedi.. sizde böyle yapın tavsiye ederim korkanı iyice korkutun,döwerim diyene de ''gelsin dövsün'' deyin muhtemelen o da korkuyodur sizden! sonuçta satanistsiniz ( :) )

I choose hush...