Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

LINKIN PARK ( Fan Art )

Başlatan Littleches, Kasım 07, 2006, 04:02:02 AM

Previous topic - Next topic

selinkinpark

bu pc den (=
elle çizim istiyoruz biz(=

§ïяĝαиα

he walla çizim deilkine arkadaşım yoksa sen elinlen çızık atıp şimşek mi yapıon??
NETE KAFA İZNİ
v for vendetta'yı unutmayın da...

freestyle001

LOL
tamam bı daha atmayız :)

§ïяĝαиα

yok abi sana demedim ben senden sora bi arkadaş böle bende çizmiştim deyince ona şaşırdım yane...elinle çızık atıp şimşek mi yapıon die üzerine alınma ayrıntılarda kaybolmayalım neyse konuya devaam
NETE KAFA İZNİ
v for vendetta'yı unutmayın da...

black_ece

bi yerine sitenin adresini yaz wallpaper bölümüne koy o zaman

lithium

baya güzell..
yitirmek ve demir atmak boşluğa..

freestyle001

Sitede yenıyım galerıde resım yerını gorunce dırek daldım kuralları bıle okumadım acıkcası.LP dinleyen veya LP ile ugrasan ınsan bunu anlayısla karsılar dıye dusundum ama ole deilmiş.Aksine alay edıyo.Elımden sımsek fılan cıktıgı yok.Butun sıtelerde 1-2 tane bu tur tartısma cıkarmaya calısan eleman oluyoR.

Requiem

Quote from: freestyle001 on Mart 28, 2007, 08:03:05 PM
Sitede yenıyım galerıde resım yerını gorunce dırek daldım kuralları bıle okumadım acıkcası.LP dinleyen veya LP ile ugrasan ınsan bunu anlayısla karsılar dıye dusundum ama ole deilmiş.Aksine alay edıyo.Elımden sımsek fılan cıktıgı yok.Butun sıtelerde 1-2 tane bu tur tartısma cıkarmaya calısan eleman oluyoR.

Arkadaşım sen biraz alıngan davranmışsın gibi geldi bana.. burda kavga çıkarmak için bir şeyler yazılmamış.. zaten arkadaş da "yanlış anlama ters bir şey demek istemedim" diye açıklamasını yapmış.. sen zaten söylenenlere yukarda gülüp geçmişsin.. ki yapman gereken de buydu zaten.. neden tekrar böyle bi tepki mesajı yazdın anlamadım.. boşver kafana takma böyle ufak tefek şeyleri..

Bu arada yaptığın şeye kötü falan filan diyip dalga geçen yok.. daha önce de söyledikleri gibi gayet de güzel olmuş =)
Forum kurallarını okuyalım, okumayanlara okutalım!

freestyle001

Haklısın bende gulerek gectım ama konu uzadı bende uzattım

Quote from: sirgana92_lp on Mart 24, 2007, 10:37:28 PM
bi arkadaş böle bende çizmiştim deyince ona şaşırdım yane...elinle çızık atıp şimşek mi yapıon die üzerine alınma ayrıntılarda kaybolmayalım neyse konuya devaam

bana bu yazıyı nerde yazdıgımı goster
ben cizmistım dıye.

Requiem

dikkatli okursan "onu sen yazdın" demiyor zaten.. senden sonraki üye yazmış..

freestyle001

:) bu bana askerlıgım boyunca yeter hepınıze kolay gelsın :(

Requiem

Hala neden bu kadar içerlediğini anlayamadım ama burda herkesin gönlünü hoş tutmak, yanlış anlaşılmaları ortadan kaldırmak için uğraşıyoruz aynı zamanda.. vatani görevinde başarılar dicem ama olmicak.. öss ye adam yolluyomuşuz gibi geliyo.. askere gidecek kişiye ne denir bilmiyorum ama neyse anladın sen =) .. Konuya devam..

Edit:Pardon ben sanki askere yeni gidicekmişsin gibi anladım =)

freestyle001

askere 4 sene war daha :)
nese konuya dewam :)

selinkinpark

anlamadım askere 4 sene varsa neden öyle yazdın?=/
neyse...
yeni çalısmalarınız nerde beyler..
hadi koray,muzi ouww(=

muzzy

yazılılar başladı yaw..yapamıos..ama yaparıs bu aralar boş kalınca.. :)