Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Okul...okul...okul...

Başlatan Sumween, Kasım 11, 2006, 04:44:37 PM

Previous topic - Next topic

black_ece

nühehe bozmadım seriyi takdir=))

Jason

Quote from: ebru_91 on Ocak 20, 2008, 11:51:28 PM
okul...okul...okul.... bitiyo kahretsinki!

İnşallah iş  hayatina atildiktan sonra okulu özlemezsin.

ebru_91

hiç bişi almadım  :D ortalamam tutmadı
cursedprincess

black_ece

85 üstü olması lazım =))

ousan

ahah   ilk ve orta okul hep taktirdi 5.0 dı ortalamam..  lise hayatım boyunca hiç takdir getiremedim.. hep teşekkür oldu.. ortalamm 3.97 mi ne.. öss ye 73 puan getirdi :D ünide ise 4 kredili dersin 3 ünden kaldım 1 inden kılpayı geçtim... ve ortalamam 0.33 git gide düşüyorum :D

chaz_lp

çok mutluyum okul-ders-dersane hayatım iyi gidiyor şimdi 70-75 net civarı yapıyorum sınava yani sene sonuna kadar daha yükseltir(miş)im[inşallah]sonrada ver elini 60.yıl a.l  :) gerçi bu netlerle de kazanabiliyorum büyük bi ihtimalle ama 2.tercihle olabilir :)

ölü gelin

2.95 yarıyıl ortalaması 2.65 genel ortalamayla inekliğin gözüne vurmuş ve alttan ne kadar dersim varsa alayını temizlemiş durumdayım ağlamak istiyorum artık yamalıksız bir ikinci sınıf öğrencisi oldum  alkışlayın bi zahmet 8)

gokhan

bakıyorumda herkes ortalama show yapıyo =) nasıl bı tabırse benım yaptıgın neyse:) benım ortalamam lısede 3,50 we mat yuzunden bı halt yıyemedım aa bıde lanet olası meslek lısesı mezunu oldugum ıcın de tabı =)

Sumween

meslek lisesi mezunları lanet ediyo hep yav yapmayın.
Ben de ilkokulda 5.00 gidiyodum, 4.89la liseye gittik, ondan sonra da düşüşe geçtim yavaştan ousan gibi ahuah... liseyi kaçla  bitirdim bilmiyorum ya diplomayı almaya gittim kadın ''40 YTL alayım'' dedi, ''... alırsın'' modunda döndüm geri :D Hiç haberim yok diplomamdan

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

beanlie

sen yine diplomayı almak için okula gitmissin bn onuda yapmadım okul bittiğindn beri önünden geçmedm okulun :D

ebru_91

hiç mi merak etmediniz ya  :D
cursedprincess

muzzy

Quote from: ölü gelin on Şubat 06, 2008, 11:32:49 AM
2.95 yarıyıl ortalaması 2.65 genel ortalamayla inekliğin gözüne vurmuş ve alttan ne kadar dersim varsa alayını temizlemiş durumdayım ağlamak istiyorum artık yamalıksız bir ikinci sınıf öğrencisi oldum  alkışlayın bi zahmet 8)

işte benim kankam  8) izindeyiz :P :D

ShapeshifteR

4,22 ydi bnm ilkokulda, meslek liseli olduğumdan 3.76 falan geldi, şimdi d 2.16 sınırda gidiom   ::) inş yaz okuluna falan kalmam  :)
Dünya üç beş bilgisizin elinde;
Onlarca her bilgi kendilerinde.
Üzülme; eşek eşeği beğenir:
Hayır var sana "kötü" demelerinde.

neverforgivenangel

valla nasıl desem benim lise diploma notum 6.94  görüntü itibari ile hepinizinkinden büyük ama eşitlenince sizin sisteme bilmiyorum 3.5 civarı bişi oluyo

NEVERlandLP

acep benim nasıl gelcek diploma notum çok var daha o günlere ii gidiorum şimdilik 4,72 ;D ders programımızı alt üst etmişler beden eğitiminden çıkınca kimya dersine giriyoruz hemde son ders çok berbat ya!!!