Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Okul...okul...okul...

Başlatan Sumween, Kasım 11, 2006, 04:44:37 PM

Previous topic - Next topic

Sumween

ıyy illet şirret mekan...

inkılaptan 13 almışım.. this is the new shit :D hoca bundan sonraki dersime girme,hatta mümkünse hiç birine gelme dedi.. zevkle.. :) ama giricem. devamsızlık söz konusu..
ssınıfta kalıcam sanırım hepsi zayıf.. of çok tembelim iğrenç bi duygu :S

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

gokhan

Quote from: Sumween on Nisan 09, 2007, 09:00:08 PM
ıyy illet şirret mekan...

inkılaptan 13 almışım.. this is the new shit :D hoca bundan sonraki dersime girme,hatta mümkünse hiç birine gelme dedi.. zevkle.. :) ama giricem. devamsızlık söz konusu..
ssınıfta kalıcam sanırım hepsi zayıf.. of çok tembelim iğrenç bi duygu :S
ya sen su hocalarla bı barısmadın gıttı heee :)

neverforgivenangel

ankarada olsaydın sana inkılap çalıştırırdım.... tarihim süperdir....

beanlie

hay bn böle işin a.q okuLdan atıLdık iyimi bu Lisede deiştirdiim 3 . okuL

selinkinpark

bende lise 1 de 3 okul değistirdim lise 2 deyim 4. okulumdayım suan :D
ceşitli nedenlerden dolayı(=

gokhan

Quote from: selinkinpark on Nisan 10, 2007, 02:57:23 PM
bende lise 1 de 3 okul değistirdim lise 2 deyim 4. okulumdayım suan :D
ceşitli nedenlerden dolayı(=
o rekor bende bundan emınım.. 8 defa, yemın ederım... :)

beanlie

ama ben deiştirmedim hepsinden atıldım  ;D

C.o.HaN

Quote from: ewrimcan on Kasım 11, 2006, 07:38:57 PM
ben deee 45 aldım.      şimdi bana sınıfta normalde cahş(arapça eşek-inek denmesinden hoşlanmam-) .   analitik hocam sınıfın delilerini sayıyodu. adımı unutmuş olacak ''optik' dedi.  1haftadır herkes ''optik cahş'' diyo.  girsin ama onlara mat hariç tüm yazılılarım 90ın üstünde.
[/quote]
sen nerdesinn  ???
iki arada bi deredeyim iki ileri bi geri gozumu actim ama nafile artik birakin pesimi bana catmayin.. iste kaderim buya goren adam bi ruya bu karanlikta yolumu bulamassam gozumu kapatirim tanrimla konusurum ben halaluyaaaa ....

SamYeLi

okuLmuuuuuuuuu ıyyyyyyyyy gecen sene mezun oLdum aLLahtan nasıL çaLıştımı biLemessinizzz hayatımın en iyi notunu aLdım geçen sene matematikten 100 nasıL Bİ Not ama hihih bu notu aLmak için neLer yapmadımkyyy

özgür69

ohh bea sonunda vizeler bittiii... kendme geldim yaa 1 hafta okula gitmicem kendime tatil verdim ;D
.                                      

kuvvetmira 88

aynen len vizelerden kurtulduk 2 hafta  izmirrr ohhhh ;D
KAYBEDECEĞİN HERSEYİN DEĞERİNİ BİL

§ïяĝαиα

bugün o turuncu kafalı beynine soktuğumun şerefsizine dersini verdim olayı anlatiyim mi anlatiyim :D şöle oldu;okula gitmediim için tarih yazılısını da kaçırdım hoca beni yazılı yapcaktı başka bi sınıfa girdim orda tanımadııım ama benim lp fan olduumu bilen turuncu saçlı bi çocuk vardı...çocuk beni gördü gözleri yüzümden kulağıma geçti lp yazıo ya ondan...geldi arkadaşıyla muhabbet bahanesiyle lan sen bu linkinparkı bilionmu ne boktan bi grup dimi kendi çapında dönüyo filn dedi tabi ben o arada köpürdüm kafamı sallıorum çocuğun dediklerine sora çocuk dediki ;lp den nefret ederim dinleyenden de nefret ederim dedi bendee lp den nefret ediosun peki o turuncu kafanın s.kilmesini seviomusun dedim çocuk sacından daha turuncu bi renk aldı ve ordan uzaklaştı ben çok bişi yapmadım ama çocuk süt ben naapim dimi ??olsun dersini aldı salak...
NETE KAFA İZNİ
v for vendetta'yı unutmayın da...

Mr. MeTaLkiSS

Çocuk madem süt niye o lafları ediyo ki senin kızcağını bilerek :D ehehe ii demişin :D
I've seen a million face, and I rocked them all...
Limp Bizkit forever...
I'm fucked up in the head!!!
Where are you Yudum@Yudum ya gel pls :D
Chester94 banlanmasın lütfen kişisel ricam!!

immortal

bugün harbi komik bişi oldu sınıfta.
yasin adındaki sınıf arkadaşımın saçları öle bi kıvırcık ki rastalı gibi.sertaçta ki kendisi sınıfımızın süper şahsiyetidir evden annesinin saç düzleştiricisini getirmiş arkadaşın saçını az biraz düzleştirdi saçını toplayabildiler zavallım normalde toplayamıodu öle bi saç ki doğal rasta. ;D derste de yapıolardı felan hocada sonra devam edin çocuğum felan  baya komikti. ;D  off hocamda çok tatlıdır canım handee yaw.çok eğleniriz biz sınıfçana ;D
I CAN'T SEE THE MEAN OF THİS LİFE

§ïяĝαиα

abi çocuk benim o kadar tepki vereceğimi bilemezdi ki beni tanımıyo sadece okul çıkışında benim sıramda etüt yaptığı için yazdıım tüm lp destanlarını okumuş bide bi kere sınıfa geldi bu sırada kim oturuo die baktı o kdar ama ossun dersini aldı turuncu süt ...
NETE KAFA İZNİ
v for vendetta'yı unutmayın da...