Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

bu ülkede............... vardır

Başlatan ewrimcan, Kasım 13, 2006, 06:10:55 PM

Previous topic - Next topic

chester94

bu ülkede cadı lar vardır.

tome3.mpq

ama engizisyon yokdur :(
bu ulkede bilinmeyen herşeyin varlığını tek tek öğreniyoz işte bu ulkede buda wardır

Dev gibi ağaçların altında çıplak ayak dolaştığımız buz gibi sularında dudaklarımızın mosmor olana kadar balık tuttuğumuz Fırtınanın çocuklarıyız isyanımız bundanır..

raines

bu ülkede yok yoktur

-NUMB-

bu ülkede ülkenin hiçbi nimetinden yararlanamayan bi halk var

Turkısh_FURKAN

aynen canakkale savaşını unutmayın arkadaşlar ne zorluklarla kazanıldı!...

hermione

bu ülkede susuz bir başkent vardır...

ölü gelin

ayrıca su boruları şehrin çeşitli yerlerinde patlayıp sözde tasarruf ederken bi haftalık sudan olan bi başkentte var :L

hermione

sudan tasarruf etmek için tatile çıkın ve de inananlar dua etsin dien pişkin bir belediye başkanı da var....

geçerken_ugradım

aynen katılıyorum
Quote from: lpfan659 on Kasım 19, 2006, 04:21:28 PM
bu ülkede öss denilen lanet bi sistem war

ölü gelin

hiç boşuna debelenmeyin en adil eğitim sistemi
zorluk konusnda katılıyorum ama diğerlerinde aşırı tepki vermeyin :D

Mr. MeTaLkiSS

Bence de türkiye şartlarına çok iyi bi sistem.. Ağzı olan konuştuğu için ülkede herkesin diline bi öss dolanmış zırzırzır geziyolar ortada.. Bi çare üretebilen bişeyler bulabilen var mı yok.. Neden çünkü Türkiye'nin iş olanaklarına en uyumlu sistem bu.. Çok fazla iş alanı olsaydı işsizlik sıkıntısı olmasaydı össden daha iyi bi sistem getirilirdi şimdi en iyi sistem bu..
I've seen a million face, and I rocked them all...
Limp Bizkit forever...
I'm fucked up in the head!!!
Where are you Yudum@Yudum ya gel pls :D
Chester94 banlanmasın lütfen kişisel ricam!!

shimy

kesinlikle katılıyorum ÖSS çok adil bir sistem ama bu kadar kasmamaları lazım mesleğe yönelik sınav olmalı
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

Doqqyjuice

öss yi kazanıp hatta universiteyi bitirip sarı sayfalarda asgari maaslı is arayanların sayısı da cok fazla... öss belki kotu bi sistem olabilir ama metlin de dedigi uygulanabilir tek sistem alternatif yok... ama gun gelicek oks gibi öss de cokucek... o zaman sartlar olgunlasmıs olurda yeni ve daha iyi bi siste gelir diye umalım...
konuyla ilgili olarak bu ulkenin muthis bi potansiyeli var... ama hayattaki tek amacı sigortalı bi ise girip coluga cocuga karısmak olan insanları da var... suc onların mı peki? evet belki bi kısmı onların... ama onemli bi kısmıda bu insanlara kabuklarından cıkıcak cesareti asılayamamıs olan sistemin ve onun kurucularının...
Remember remember the nineteenth of November...

§ïяĝαиα

hmm...meb,yök artık her neyse öss'yi de yeni oks sistemine benzetiomuş sanırım..

bu ülkede öss'nin yerine 10.,11.,12. sınıfta uyqulancak olqunlaşma sınavları adı verilen bi uyqulamayı onaylayan bi meb vardır
NETE KAFA İZNİ
v for vendetta'yı unutmayın da...

Manje-Loa

Öss,çalışanın başarılı olduğu bi sınav sistemi.Ağlamayı,sızlanmayı ve osym ye sktr çekmeyi bırakıp adam gibi çalışsanız hepinizde çok rahat istediğiniz yeri kazanırsınız.İşsizliğin olduğu bi ülkede böyle bi eleme olmazsa olmaz.Zaten diplomalı işsizler yeterince çok.
Yavaşça uzaklaşşş