Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Endo

Başlatan Littleches, Kasım 15, 2006, 03:45:08 PM

Previous topic - Next topic

Littleches

Album: Evolve
Date: 04/04/2000
------------------------
Album: Songs for the Restless
Date: 07/22/2003
------------------------

Gil Bitton - vokal
Zelick - bass
Joe Eshkenazi - davul
Eli Parker - gitar

Digital hardcore recording ile 4 sene çalışan grup , 2 albüm sürdü piyasaya ikiside birbirinden iyi albümLer , ilk çıktıkLarı dönemLerde pek fazLa destek görmeyen grup en büyük desteği , static-x'den ve NIN'den alıyor ..

Rage against machine ile 10 dan fazLa turneye çıkan grup adını duyurmaya başlıyor ve ilk albümü yüksek bir rakamda satıyor , sadece müzik yapmak için girdikLeri stüdyoda 100 den fazla parça yazıyorlar , yalnızca 2 albüm çıkartıp geriye kalan parçalar'ı ne yapıcaz diye düşünürken bunLarı soundtrack olarak kullanmaya karar veriyorLar , ve "DAREDEVIL" filmine ilk soundtrack'Leri gidiyor "Simple lies" bu parçayı dinLemenizi tavsiye ediyorum hayatınızda duyucağınız en uzun scream vocal bu parçadadır .. Gil israiL'de büyüyen bir insan olduğu için aksanı biraz tuhaf ama inanıLmaz yakışıyo ...

Parçalarını indirmek isterseniz albümLer şöyLe ;

Evolve
---------------

Endo - Mindset

Endo - Leave Us Alone

Endo - Penicilin

Endo - G.A.D.

Endo - Listen

Endo - Drowning

Endo - Suffer

Endo - The Program 

Endo - Burn

Endo - The Gateway

Endo - Save Us

Endo - Malice

Endo - Beat Around The Bush

Songs for the Restless
----------------------------------

Endo - Clean Sheets (And a Dirty Mind)

Endo - Simple Lies

Endo - For You

Endo - Remember Us

Endo - In Time We'll Fall

Endo - Circles

Endo - Madness

Endo - Enemy

Endo - Shame

Endo - I Won't Die

Endo - Ruckus

Endo - Slowly Turning

Endo - Simple Lies [dub]

Ben pek fazLa parçalarını bulamadım ya 4 ya 5 tane var bende çok aradım ama yok nette , bulan bana PM atarsa sevinirim ...
Ama şu "simple lies" parçasını limewire de kolay bulabilirsiniz .. bulursanız hemen indirin harika bi şarkı burda ki herkes sever ... Gil inanılmaz bi scream vocaL yapıyo parçada saymadım ama herhalde 15 sn boyunca daha da yükselerek bağırıyo herif ...

Bu grubu görmezden gelmeyin derim.!
Hiç bilmediğim bir yerde bildiklerim ile birlikteyim.

selinkinpark

saol ufuk...
indircem,dinlicem kötü olcanı hic sanmıorum...

Darkshines

Ulan saygı duyduk sevdik şarkılarına da tiplere bak tipten kaybetme diye bunlarınkine denir..