Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Haluk Levent

Başlatan Sumween, Kasım 18, 2006, 01:56:02 PM

Previous topic - Next topic

black_ece

ilkokuldayken bizim okula gelmişti bi kere
adamın şarkıları güzel özellikle çemberimde gül oyayı çok güzel yorumlamış
wukuat neymiş nazlı bana da bi anlatsan ??

Sumween

yok walla özel hayata girmese anlatırdım bacım... şöle diyim bu adam eniştem oluyodu ya :S wallahi bakın baldızı olacaktım herifin ıy :S :S
neyse sustum lan

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

ugur-acikgoz

bende sevmem bu adamı bazı şarkıları güzel ama artık dinlemiyom  :D :D

ewrimcan

cuma antakyadaydı (yine!)

valla arkadaşlarımı coşturmuş. çok eğlenmişler. yeni şarkılarını da ayrı bi güzellikte söylemiş.

işine geleni basan basına basalım

shimy

anadolu rocktan nefret ederim daol olarak bu zat-ı muhteremdende :D
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

ewrimcan

ne diycem özellikle şimi'ye. anadolu rock   şettirmesiyle ilgili.

bence anadolu rock diye bişi yok, OLAMAZ. anadoluda türkü olur. onun dışında anadolu kelimesiyle dier müzik tarzlarını yan yana koymak sadece milliyetçilerin gönlünü kazanmak için. kıraç'ın bu söylemle ülkücü kardeşlerini yanına çekmeğe çalıştığını gayet de farkediorz.  :)

shimy

Quote from: ewrimcan on Aralık 25, 2006, 05:37:57 PM
ne diycem özellikle şimi'ye. anadolu rock   şettirmesiyle ilgili.

bence anadolu rock diye bişi yok, OLAMAZ. anadoluda türkü olur. onun dışında anadolu kelimesiyle dier müzik tarzlarını yan yana koymak sadece milliyetçilerin gönlünü kazanmak için. kıraç'ın bu söylemle ülkücü kardeşlerini yanına çekmeğe çalıştığını gayet de farkediorz.  :)
saçma düşünüyorsun senin yaptığın kısıtlamadan şu çıkıor anadolu insanı türkü yada arabesk dinler çıkıor pek ala rock da dinlerler ve bu müziği yapanda onların zevkine göre yapıor bkz haluk levent

ewrimcan

kastım anadolu insanı sadece türkü dinler diildi. (bu arada arabesk; arap tarzı yorumdan geliyor. yani kültürümüzde yok.)

anadolu insanı elbette rock dinler ama bu dinledikleri müziin adı anadolu rock diil rock olmalı. avrupada bu tarza benzer rock grupları da var. onlar anadolu rock yapmiolar.
beatles'ın yesterday'ını cover yapiolar; o rock oluyor. bizimki türküyü cover yapınca and.rock oluo. karşı çıktığım şey bu.

shimy

onlarda kendi özünce rock ı zaten sınıflandırıyorlar hepsine birden rock demiyolar mesela country diye bir müzik gerçeği var buda sınıflandırılmıştır bence çok dar düşünüyorsun haluk leventi sadece rock olarak nitelendirmek çok saçma bence

gokhan

arkadaslar bence bıras daha ıymser olalım sonucta ulkemızın pek fazla rock sanatcısı yok kı son 4 seneye bakmazsanız suan cıkanların ne kadar aktıf olacaklarıda bılınmez umarım devamlı olurlar ama bize veya bana rockı sevdiren sanatcılardan biridir bide türkcemızle soyluyo yani anladığımız dıl :) :)

delilah

evet haklısın.. ben orta okuldayken en havalı kişiler haluk levent de dinlerlerdi..eski şarkılarına da dikkat edince gerçekten kimsede olmayan bir sesi elde etmiş olduğunu fark ettim...bu güzel birşey..son albümlerini dinlemedim ama bir klibinde(böyle sular geliyordu her yere felan) dikkat ettim şarkıya kendi sesini ön plana çıkarmış enstrümanların sesi duyulmuyodu bile..
IT DOESN'T EVEN MATTER!!!

soy un pedredor..I'm a loser baby
so why don't you kill me?!

black_ece

çemberimde gül oyadan şahaser oluşturmuş insan .
ben severim bu adamı ya

delilah

bence çemberimde gül oya iğrenç olmuş..arkadaki o karı ne bağırıyor öyle...daha güzelini yapabilirmiş haluk..eğer çemberimde gül oyanın yeni versiyonlarından dinlemek isterseniz goncagül sunar ın kini dinleyin..
IT DOESN'T EVEN MATTER!!!

soy un pedredor..I'm a loser baby
so why don't you kill me?!

ewrimcan

goncagül sunar sesi selda bagcan - sezen aksu karışımı olan (tatlı sert) kadınsa onu beğenmedim. selda daha güzel söölüo.

çemberimde gül oyada arkadan kızın bağırma(!) sesi şarkıya heyecan katmış diyorum. kan akışını hızlandırıyor.

Sumween

yahu goncagül sunar oyuncu değil miydi? şu kızıl saçlı olan, Asmalı Konak'ta hizmetçiydi... karıştırdım heralde :rolleyes:

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!