Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Haluk Levent

Başlatan Sumween, Kasım 18, 2006, 01:56:02 PM

Previous topic - Next topic

black_ece

evet o ama sesi de gayet hoş :D

gokhan

yanı karıstırdın galıba kızıl saclı olan selma alkor dııl mıydı yoksa bende mı yanlıs bılıyorum :S :)

selinkinpark

Quote from: Sumween on Ocak 08, 2007, 08:53:46 PM
yahu goncagül sunar oyuncu değil miydi? şu kızıl saçlı olan, Asmalı Konak'ta hizmetçiydi... karıştırdım heralde :rolleyes:
evet o :D

edit:qökhan selda alkor olcaktı o(=

gokhan

demek bıldım neyse ya acı cekmek ozgurluk ıse ozguruz hepimiz senı sevyrum haluk levent
:)

Sumween

öyle demediii ahhahh :D Selma yazmışsın o Selda olacak=) Üstelik Selda olacak olan Selda Alkor da doğru kişi değil zaten=)

tamam devam edebiliriz =)

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

gokhan

oyle mı :)) neyse ya haluk konser falan verıyo mu hıc haberım yok ta dersler saolsun:)

shimy

versede bi kuruş verip gitmem... :mrgreen:
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

ewrimcan

haluk son konserini antakya'da verdi sanırım. gelecek ilk konser de antakya'da olur kanımca.
antakyada kapalı spor salonu bileti 10, b.antakya oteli yemekli 35 ytl. di. (aynı hafta sonu 2 konser)

işine geleni basan basına basalım

gokhan

:)soal ewrım yardımcı oldugun ıcın neyse artık bızde baska zmn bakarız :)

Mr. MeTaLkiSS

nerde beleş orda yeşim diyoruz o zaman bi kuruş verip gitmezmiş :D direk gitmem desene len
I've seen a million face, and I rocked them all...
Limp Bizkit forever...
I'm fucked up in the head!!!
Where are you Yudum@Yudum ya gel pls :D
Chester94 banlanmasın lütfen kişisel ricam!!

ewrimcan

beleşçi yeşim.

delilah

duyduğuma göre artıkın kendileri açılışlara katılıp ordan para kazanıyormuş..
IT DOESN'T EVEN MATTER!!!

soy un pedredor..I'm a loser baby
so why don't you kill me?!

ewrimcan

eet maalesef. kendini harcıyor.

black_ece

o parayla okul mu ne yaptırıcakmış zaten bildiğim kadarıyla konser gelirlerinin çoğunu bu şekilde vakıf kurum gibi yerlere veriyordu ama paranın nereye gittiği belli değil kontrol edemiyorum diyip kendi biriktirip toptan bişiy yapıcaktı diye duymuştum.

gokhan

tam olarak bısey bılmenızı  ısterım gecenlerde istanbul'da oldugum zamn haluk levent olimpik kapalı spor salonunda konser vermişti konserin amacı üniversite öğrencileri için yardım toplamaktı; biz de bütün istanbuldaki arkadaslar toplandık gittik ve de haluk levent duydugum kadarıyla para da almamıs önemle duyrulur  :wink: