Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Korkularımız .....

Başlatan Sumween, Kasım 24, 2006, 09:17:15 PM

Previous topic - Next topic

folligue

içtikten sonra yatmısken kusmaktan sonra kustugunu unutup kustugun yere tekrar yatıp sabah uyandıgında her tarafın kusmuk olmasından ve bunları temizlemekten korkuyorum... :-[
In the brightest hour of my darkest day
I realized what is wrong with me
Can't get over you. can't get through to you
It's been a helter-skelter romance from the start
Take these memories that are Haunting me
Of a paper man cut into shreds by his own pair of scissors
He'll never forgive her...

KuMsAL

Quote from: beanlie on Mart 20, 2007, 04:21:41 PM
tek korkum acı çekerek ölmek aı çekmez istemiorum rüyamda öleyim ;D

ne olursa olsun acı cekerek ölmesende öldükten sora acı cekeceğini biliosundur (kabir azabı) umarım..cnm arkadasım

bu arada bende karanlıktan çok korkarım allah tek basıma karanlıkta bırakmasın bide eti bi gün yemek zorunda kalırsam die çok korkarım:)

ShapeshifteR

En çok korktuğum şey sevdiklerimden birinin gözlerimin önünde can vermesi olur galiba...
Allah göstermesin...
Dünya üç beş bilgisizin elinde;
Onlarca her bilgi kendilerinde.
Üzülme; eşek eşeği beğenir:
Hayır var sana "kötü" demelerinde.

§ïяĝαиα

o beni o kadar çok korkutmaz sanırım...sadece acı verir...bu aralar sürekli arkamda biri beni takip ediyomuş gibi davranıorum...telaşlı paranoyak ve aceleci...hiç diilse annem böle söylüyo...bi tek nedeni var ama artık o nedenden de kurtulmak üzereyim...ölümden korkuyorum bu aralar...
NETE KAFA İZNİ
v for vendetta'yı unutmayın da...

gokhan

Quote from: §ïяĝαиα on Nisan 23, 2007, 09:43:46 PM
o beni o kadar çok korkutmaz sanırım...sadece acı verir...bu aralar sürekli arkamda biri beni takip ediyomuş gibi davranıorum...telaşlı paranoyak ve aceleci...hiç diilse annem böle söylüyo...bi tek nedeni var ama artık o nedenden de kurtulmak üzereyim...ölümden korkuyorum bu aralar...
gızem bence doktora baswurmalısın.. :D

§ïяĝαиα

annem beni bu haftasonu psikoloğa götürcek baba...memnun oldunmu ahh ağlıycam yaa...
NETE KAFA İZNİ

ShapeshifteR

Tam tersini düşünüorm bende ölümden korkmuorum, sadece acı verir arkamdakilere acı çektirdiim için..
Nasıl olsa o gelip bizi bulacak öle diil mi
Dünya üç beş bilgisizin elinde;
Onlarca her bilgi kendilerinde.
Üzülme; eşek eşeği beğenir:
Hayır var sana "kötü" demelerinde.

gokhan

5 mayısta kek gıbı kalacagımdan korkuyomm :D

§ïяĝαиα

Quote from: ShapeshifteR on Nisan 24, 2007, 02:55:46 AM
Tam tersini düşünüorm bende ölümden korkmuorum, sadece acı verir arkamdakilere acı çektirdiim için..
Nasıl olsa o gelip bizi bulacak öle diil mi
beni yanlış anladın...ben şuan ölümden korkuyorum...yoksa nası olsa ölcem ama bu aralar özellikle korkuorum
NETE KAFA İZNİ

lp_ken_an

ben salak gibi gittim tuhaf tuhaf videolar izledim o seylerle ilgili(3 harfli varya)mezarlıklarda filan görunuolar.o günden beri korkmaya basladım aksamları bilgisayarın basında bile dururken etkilior insanı...ama bundan nasıl kurtulacagımıda buldum..korkumu yenebiliorum artık..

Sumween

Quote from: gokhan on Nisan 25, 2007, 09:42:22 PM
aynen! 5 mayısta pişmiş ,kızarmış börek gibi kalıcaamdan korkuyorum şahsen... umarım sağsalim geçer o gün :D

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

black_ece

Quote from: Sumween on Nisan 26, 2007, 08:36:41 PM
aynen! 5 mayısta pişmiş ,kızarmış börek gibi kalıcaamdan korkuyorum şahsen... umarım sağsalim geçer o gün :D
ne saçmalıyonuz siz ya!!
valla döverim bakın kimseyle konuşmam o olur yani !!

bu arada ben de ölümden korkuyorum geçen gün açtım muslukları zaten ağladım
nazlı da güya ablam olcak insan teselli eder
ağlama lan !!
yaptı sadece =)

ölü gelin

ablan çok başarılıymış ece :D

lan ölümden ne korkuyosun halamın deymiyle ölünce rahatrasanız dinlenirsiniz :D bu gün bende 3. kez ölümden döndüm :D

arabalardan korkuyorum be 2 kere altında kaldım bu günde nerdeyse 3. kez kalıyodum
ama aralarındaki tek fark ilk ikisinde yaya olarak ezildim bu sefer şöför koltuğunda sürücü olarak eziliyodum :D

gokhan

Quote from: black_ece on Nisan 26, 2007, 11:21:41 PM
Quote from: Sumween on Nisan 26, 2007, 08:36:41 PM
ne saçmalıyonuz siz ya!!
valla döverim bakın kimseyle konuşmam o olur yani !!

bu arada ben de ölümden korkuyorum geçen gün açtım muslukları zaten ağladım
nazlı da güya ablam olcak insan teselli eder
ağlama lan !!
yaptı sadece =)
sen merak etme ece zaten catas 4dunde burda sen bıze bakma nazlı sende ecenın yuregıne ındırecen he... :D ece sen merak etme cnm bız senın yanındayız..

§ïяĝαиα

off...herkes aynı benim gibi...nie bu zamanlar bu kadar çok korkuorum ölümden...okuduğum "siyah kan" ve "dersimiz cinayet" adlı kitapların büyük etkisi olabilir bunda...yatağıma yattığımda bile sanki biri benim arkamdaymış gibi bi hassaslık var..sanki üstüme üflüyolar...oyy...
NETE KAFA İZNİ