Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Nostalji yeri...=)

Başlatan Sumween, Aralık 10, 2006, 03:14:00 PM

Previous topic - Next topic

ölü gelin

iki dakka sora yoğun bakımda bulurdum kendimi :D

§ïяĝαиα

benim de bi 23 nisan hatıram var...6 yaşındaydım ...okuma bilen IQ su yüksek zeki öörenci olarak şiir okucaktım...çıktım kürsüye yeşil benekli bi elbise giymiştim...mikrofon kafamın üstündeydi yetişiyim die zıp zıp zıpladım sonunda yere kapaklandım :D çok kötüydü yaa heralde yüzüm elbisemden daha yeşil olmuştur o zaman...
NETE KAFA İZNİ
v for vendetta'yı unutmayın da...

ShapeshifteR

5-6 yaşlanlarındaydım halamlarda yemek yiyorduk yemek acı geldi su içmek istedim aksilik sofraya da su getirilmemiş, koştum buzdolabına hemen elime geçirdiğim ilk şişeyi kafama diktim..
iki üç saniye sonra ağzımın daha da çok yandığını hissettim çığlıklar atmaya başladım halam hemen koştu bu rakı şişesii dedi meğer ben rakı içmişim...tabi rakının da ne olduğunu bilmiyorum ya tek bildiğim şey kötü olduğu.
içkiyle bu kadar erken tanıştım ;D
Dünya üç beş bilgisizin elinde;
Onlarca her bilgi kendilerinde.
Üzülme; eşek eşeği beğenir:
Hayır var sana "kötü" demelerinde.

Sumween

Abim aynı şekilde çamaşır suyu dikmişti :S ben de meyve suyu sanıp az daha yağı dikiyodum :D kus kus bi hal olmuştum iki damla yağ yüzünden :)

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

black_ece

meyve suyu diye viski içmiştim :S:S:S:S
iğğrençtii

§ïяĝαиα

bana da bebekken babamın akıllı asker arkadaşı bira içirmiş ...tabi benim yüz bş karış...yüzü ezik kediler gibi dolaşıyomuşum ortalıkta...
NETE KAFA İZNİ
v for vendetta'yı unutmayın da...

uNReLiEveD

Quote from: ShapeshifteR on Nisan 28, 2007, 08:06:07 PM
....aksilik sofraya da su getirilmemiş, koştum buzdolabına hemen elime geçirdiğim ilk şişeyi kafama diktim..
iki üç saniye sonra ağzımın daha da çok yandığını hissettim çığlıklar atmaya başladım halam hemen koştu bu rakı şişesii dedi meğer ben rakı içmişim...
benim de ona benzer bir olay oldu...ben 6 yaşındaydım çok susamıştım...bi koşu mutfağa gidip buzdolabından bi şişe aldım(ananemler eskiden suyu eski şişelere doldururdu rakı şişesi meyvesuyu cola vs...) neyse içtim, ağzım yanmaya başladı ...meğer rakı içmişim... ;D

ShapeshifteR

Quote from: mls_lp94 on Nisan 28, 2007, 10:20:47 PMbenim de ona benzer bir olay oldu...
benzer ddeğil bence aynı tek değişik olan ortam  :)

çocukluğunda herkes bişeler içmiş beaaa  ;D
Dünya üç beş bilgisizin elinde;
Onlarca her bilgi kendilerinde.
Üzülme; eşek eşeği beğenir:
Hayır var sana "kötü" demelerinde.

Mr. MeTaLkiSS

benim doğduumun ilk günleri fln işte ewe getirildiim ilk gün babamın arkadaşlarından biri rakı alıp gelmiş ağzıma rakı fln sürmüş daa erken tadan var mı len?? :D ayrıca kolaya nar ekşisi katıp sunmaya bayılırım müthiş bi şakadır :D deneyin karşıdaki böyle kolaaaa diye büyük bi yudum aldıında tam gözlerinin içine bakın çok tatmin olucaksınız eskiden yapmıştım fırsatını bulduum an bi daa yapıcam we bi daa bi daa :D
I've seen a million face, and I rocked them all...
Limp Bizkit forever...
I'm fucked up in the head!!!
Where are you Yudum@Yudum ya gel pls :D
Chester94 banlanmasın lütfen kişisel ricam!!

uNReLiEveD

benim de ilk doğduğum zamanki bi fotorafım var böyle ananem beni kucağında taşıyo...ben de orda tam ağlarken çıkmışım yani ağzım kocaman...yüzümün yarısı ağız fotoda :D neyse annemler bebeklik fotolarımı çıkardıkları zaman hep o fotoyu herkeze gösteririler bn de o arada resil oluom tabi  ;D

matrax_zalim

bende çocukken su diye çamaşır suyu içmiştim.öyle tek salak benim sanıyodum
demek ki normal bi şeymiş.Allah a şükür.
D R A U G A R

gokhan

Quote from: matrax_zalim on Nisan 29, 2007, 09:41:53 PM
bende çocukken su diye çamaşır suyu içmiştim.öyle tek salak benim sanıyodum
demek ki normal bi şeymiş.Allah a şükür.
o camasır suyu olayı herkeste bı olaydır aslında :D :D

Sumween

annelerimiz ısrarla neden o çamaşır sularını su bardağına koyup,elimizin rahatça ulaşacağı yere koyar ki?.. :)

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

คг๔คг๔ค

bnm eskiden oyuncagım vardı bitane manyaktı yaw-ama eskilerden ibrahim tatlısesin bob marley gibi dolastıgı gunleri unutmak mümkün değil bi ferdi tayfur tecavüzcü coşkun banu alkan türk sinemasına altın harflerle yazdılrdılar isimlerini sonra madem nostalji yapıcaz demirel cumhurbaskanıydı baba adamdı tasolar vardı eskiden bide komşu diye bi kültür vardı eskiden komudan yemek alırdın kızıyla cıkardın evcilik filan şimdi oyle bişi yok keşke olsa dimi:):):):)

gokhan

Quote from: Sumween on Mayıs 01, 2007, 02:55:36 PM
annelerimiz ısrarla neden o çamaşır sularını su bardağına koyup,elimizin rahatça ulaşacağı yere koyar ki?.. :)
ben sımdı anneme sorucam sızde sorun :D