Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Nostalji yeri...=)

Başlatan Sumween, Aralık 10, 2006, 03:14:00 PM

Previous topic - Next topic

Darkshines

Şeker kız Candy "vakaşiva vakaşiva vakaşiva kendii" böyle de bir müziği vardı sanırsam.

sHiNoDa

er ryan'ı kurtarmak süperdi benje

black_ece

Quote from: Darkshines on Aralık 11, 2006, 05:44:20 PM
Şeker kız Candy "vakaşiva vakaşiva vakaşiva kendii" böyle de bir müziği vardı sanırsam.
bi kere orda vataşiva diyo nasıl yazılır bilmem ama direk
benim adım benim adım benim adım candy !!!!
diyo
az mı seyrettim :)

Sumween

ben insanlı çizgi filmleri sewmezdim ya küçükken warsa yoksa tom&jerry,bugs, tazmanya ordan oraya koşsunlar yani normal candyi heidiyi sewen bi çocuk deildim :D aaaahh ahh bi de casper wardı ya çok sewerdik onu da abimlerle izlioduk öle :)

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

Littleches

candy ve tsubasa da eskiLerden fakat o tarz çizgi filmLerde bir tuhafLık söz konusuydu ... :)

Candy çizgi film başlamadan önce ki jenerik müziği ile dağdan yukarı doğru koşardı , ama candy koşmazdı dağ ona giderdi :D

Tsubasa'da bir sahayı 30 dk felan koşardı , sahayı bitirene kadar çizgi film biterdi :D
Hiç bilmediğim bir yerde bildiklerim ile birlikteyim.

selinkinpark

zaten michelle di biri :D

Requiem

Tusubasa da bir çok tuhaflık vardı.. Topa vurduktan sonra topun elips şeklini alması.. Saha sanki bir tepe biçimindeymiş gibi, Tusubasa'nın koştukça ufukta kaleyi görmeye başlaması.. Bir kafaya çıkma pozisyonunun hemen hemen bir bölüme denk gelmesi.. ve dahası :D

Bir de aşmış hareketler yaparlardı.. Kaleci yanlış hatırlamıyorsam ismi vakayabaşi diye okunuyordu şapkalı bi şey.. Sol köşeye giden topu tutmak için önce sağ köşeye koşar direğe iki ayağıyla basıp sol köşeye uçardı.. İkiz kardeşler vardı kale direğine basarak ters dönerler ve o şekilde rövaşata çekerlerdi.. Anlat anlat bitmez bu :D
Forum kurallarını okuyalım, okumayanlara okutalım!

Sumween

haha süpersiniz yaw :D ne tusubasaymış he bnm haberim yok :D

I choose hush...

selinkinpark

ayy eet o candy i hic sevmezdim ben ya bi de orda yaslı bi amca vardı bi de salyanqoz vardı cok iyi hatırlıyom ilk ve son izlediim bi qündü :D

Sumween

çok eski olmasa da powerpuff girls wardı çok sewiodm onları ben elleri filan yoktu komik we sewimlilerdi ya :D blassım,baterkuff,bubbles büyük ihtimal birini yanlış yazmışımdır :)

I choose hush...

Darkshines

selinkinpark

en qüzel cizqi filmler kesinlikle sevimli kahramanlar`dı((:
hala izlerim...

delilah

tsubasa her türlü garipliğine rağmen (!) müthişti.. atari oyunu da vardı.. teyzemin oğullarında vardı onlar da ankarada oturuyorlardı her yaz dua ederdik ya onlar gelsin ya da biz gidelim diye :D
IT DOESN'T EVEN MATTER!!!

soy un pedredor..I'm a loser baby
so why don't you kill me?!

selinkinpark

tsubasa neydi ya biraz anlatın bana hic hatırlamıyorum...

Mr. MeTaLkiSS

futbol oynayan sapıkça hareketler (direğe tırmanıp ceza sahasına doru uçarak rövaşata atabilme) yapan bi velet :D
İyi, kötü ve çirkin diyorum ben başka bişi diyesim gelmio
I've seen a million face, and I rocked them all...
Limp Bizkit forever...
I'm fucked up in the head!!!
Where are you Yudum@Yudum ya gel pls :D
Chester94 banlanmasın lütfen kişisel ricam!!