Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Sam Bennington

Başlatan black_ece, Aralık 14, 2006, 11:01:53 PM

Previous topic - Next topic

linkinpark-buse

yaaaaa talindadan da ayrılsınn bnle ewlensnn!!!!(kötüyümmm ama chaze aşığım naparsın)

lp_mike_chester

Quote from: linkinpark-buse on Kasım 30, 2007, 08:18:08 PM
yaaaaa talindadan da ayrılsınn bnle ewlensnn!!!!(kötüyümmm ama chaze aşığım naparsın)

lütfen böyle cvp yazmayalım konu hakkında konuşalım
ADS SINCE 1940  GELİYORUZ ! ! ! VENCEREMOS  ŞİMŞEKLER GRUBU ! ! !

linkieboppers

aslında aralarında pek yaş farkı olduunu sanmıorm çünkü lisede tanışıp evlenmişler..

nsa_mike

yaaa şarkıdan dolayı ağlayasım geldi çok mutlularmış bee ama sanki talinda ile daha mutlu

kahramanım benim...:D

pınar özkaya

ya ben cidden üzülüyorum ne biliyim talindayı hiç sevmiorum sam'la daha mutluydu sanki yani bana öle geliyo evet talinda daha güzel ama güzellik önemli degil bence zaten bi elime geçirsem vurcam o kadını >:( >:(
chazzz

selda_LP

Quote from: pınar özkaya on Aralık 29, 2007, 06:54:34 PM
ya ben cidden üzülüyorum ne biliyim talindayı hiç sevmiorum sam'la daha mutluydu sanki yani bana öle geliyo evet talinda daha güzel ama güzellik önemli degil bence zaten bi elime geçirsem vurcam o kadını >:( >:(

kesinlikle sana katılıyorum.Ama Sam ayrıldıktan sonra bi garip pozlar vemiş ona kafam takıldı :-\ bi de acaba niye ayrılmış lar merak ediyorum ??? chaz talindayla tanıştıktan sonra mı ayrıldı?

тнє ѕυи gσєѕ ∂σωи ι fєєℓ тнє ℓιgнт вєтяαу мє...

lpbn

eet chaz talindayı bi partide görmüş sonra samle ayrılmış.ya belki sam cddn de seviodu onun günahını almıım şimdi de yani ayrıldıktan sonra o pozları vermeside.... >:( chazle ünlü olmak için mi evlenmiş yani bütün parasını almış herşeyini almış falan bi de üstüne bu pozlar 
snowflake in my hand

linkieboppers

ben ünlü olmak için evlendiine inanmıorm çünkü liseden beri tanışıolarmış ve chaz in en kotu zamanlarını bile biliomuş ki evlendiklerinde takacak yüzükleri bile yokmuş..
Quote from: lpbn on Ocak 01, 2008, 03:15:48 PM
eet chaz talindayı bi partide görmüş sonra samle ayrılmış.ya belki sam cddn de seviodu onun günahını almıım şimdi de yani ayrıldıktan sonra o pozları vermeside.... >:( chazle ünlü olmak için mi evlenmiş yani bütün parasını almış herşeyini almış falan bi de üstüne bu pozlar 

Chaz.Glsn.Mike

ayrılık ayyyyrılık  :(  :(
•●โ้ะ ۣۜEۣۜVۣۜAۣۜNۣۜEۣۜS ۣۜCۣۜEۣۜNۣۜCۣۜE้●•٠::
÷±‡± ŁЇŊkЇŊ ▪ ΡǺRk ▪±‡±÷

lpbn

yani diorum yine de günahını almıım die ama ne biliim o pozları çektirmesi bana tuhaf geldi ::)
snowflake in my hand

linkieboppers

bence o pozlarla chaz i değil kendini r ezil etmiş oldu.. ::)  :-\

lpbn

evet chester ı rezil etmedi tabikide olan kendisine oldu.ben o kadına inanmıorum zaten ii halt etti :D :) ;) :)cocuk sahibi bi anne bn yakıstıramadım ::)
snowflake in my hand

haruka

Quote from: linkieboppers on Ocak 04, 2008, 10:09:41 PM

ya hangi pozlar bunlar yaw??

primula

Quote from: haruka on Ocak 09, 2008, 07:23:33 PM
Quote from: linkieboppers on Ocak 04, 2008, 10:09:41 PM

ya hangi pozlar bunlar yaw??

ilk sayfadaki videonun sonundaki görüntüler

υηƒσяgινєη.