Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Panik

Başlatan selinkinpark, Ocak 01, 2007, 05:33:00 PM

Previous topic - Next topic

selinkinpark

Gökhan Bütünler ve Kaan Mutlu bir Kurban konseri çıkışı Deniz Yılmaz’ı bulurlar. Daha sonra onu tehdit edip yaptıkları şarkıları dinletmek üzere bir ormana götürürler. Orada konuştuktan sonra Deniz’in evine gider şarkıları dinlerler. Beraber kayıt yapmaya karar verirler ve Deniz de kayıtlarda bas çalmaya ve vokal yapmaya başlar. Gel zaman git zaman şarkılar çoğalır ve sürekli kaydedilir. Bir albümlük şarkı olmuştur nerdeyse. Sonunda canlarına tak eder ve kendilerini stüdyoya hapsederler. Yirmi gün sonra bir bakarlar ki şarkılar tam gaz çalınmakta ve harikulade duyulmaktadır. Deniz bir anda prodüktör sıfatını giyinir ve gruba “Hadi albüm yapalım,” der. Dört günde davul kurulur ve tonlanır. Kaan Alptekin 12 şarkının davullarını bir günde hatasız çalarak izleyenleri sevinç gözyaşlarına boğar. Bas gitarları çalan Deniz beş günde 12 şarkıyı haklar. Süratle gitarlar çalınır ve sıra vokallere gelir. İşte bu aşamada iş yavaşlamıştır çünkü grupta üç vokalist olduğundan vokallerde kavga, gürültü ve bunalım hakimdir. Asıl buhran mix’ler sırasında yaşanır. Deniz’in kulaklarını yıkatmasıyla ikinci mix devri başlar ve buhran atlatılır. Kayda girdikleri günden o güne aradan 9 ay geçmiştir. Grup “Buna da şükür,” der ve albümün son halini EMI’a teslim eder.
Albümde bulunan parçalar...
1. Lazım
2. O’nun Derdi
3. Bahtsız Bedevi
4. Gelecek
5. Lal Lal La
6. Unutma
7. Zevk-i Hela
8. Ayı
9. Sus
10. Diskotek
11. Karnaval
12. Yarasa Kız

ve bilin bakalım ne oldu deniz qruptan ayrıldı ve kurban a qeri döndü hayırlı olsun... :mrgreen:

black_ece

Quote from: selinkinparkve bilin bakalım ne oldu deniz qruptan ayrıldı ve kurban a qeri döndü hayırlı olsun... mr.green

şaka yapıyosun  :ünlem: :ünlem: :ünlem: :ünlem: :ünlem:
eğer ciddiysen şu an en sevdiğim forum üyesisin(şu an yani sadece )  :ünlem: :ünlem: :ünlem: :ünlem: :ünlem:

selinkinpark

:L:L saol ece şuanmıs hıh :(
qayet ciddiyim bu konularda şaka yapmam

shimy

bende öle bişey duymuştum ama umarıum dorudur KURBAN FOREVER :D
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

matrax_zalim

baterist athenada ne olcak.gerisi toplasa da yeter ama
D R A U G A R

selinkinpark

istersen bi kurban topicine bak be matrax :D
takım tam eski kurban qeri döndü ztn :D

ayrıca...
panik dağılmıyor..gokhan dondukten sonra herşey olduğu gibi devam edecek..panik eskidende olduğu gibi yolunda ilerleyecek.. deniz de bass ında olacak   hem kurban hem panik...

shimy

olsun olsun kurban birleşsinde panik heç möhim değil :D

ZongiR

Gökhan Bütünler (vokal-gitar), Deniz Yılmaz (bas-vokal), Kaan Alptekin (davul) ve Kaan Mutlu’dan (gitar-vokal) oluşan ve ilk albümleri “Almayan Böyle Olsun” mayıs ayında yayımlanan Panik`den eğlenceli bir video " Diskotek”! Kemal Sunal’ın “Atla Gel Şaban” filminin dolmuş sahnesine benzetilen videoda grubun müzisyen dostları da rol aldı. Çağrı Güven’in çektiği klip, bu günlerde myspace ve you tube gibi sitelerin en çok izlenen videoları arasında yer alıyor.
http://www.sinanoglu.net/

O sözler ki, kalbimizin üstünde
dolu bir tabanca gibi
ölüp ölesiye taşırız.
O sözler ki, bir kez çıkmıştır ağzımızdan
uğrunda asılırız.

Sumween

az önce arkadaşım yolladı =) ama mp3ünü.. dinledim.. hatırlamıyorum şarkıyı! eğlenmişler yaparken, çoluk çocuk =P :D

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

shimy

Quote from: yeeteam_zongir on Ocak 14, 2007, 08:58:07 PM
Gökhan Bütünler (vokal-gitar), Deniz Yılmaz (bas-vokal), Kaan Alptekin (davul) ve Kaan Mutlu'dan (gitar-vokal) oluşan ve ilk albümleri "Almayan Böyle Olsun" mayıs ayında yayımlanan Panik`den eğlenceli bir video " Diskotek"! Kemal Sunal'ın "Atla Gel Şaban" filminin dolmuş sahnesine benzetilen videoda grubun müzisyen dostları da rol aldı. Çağrı Güven'in çektiği klip, bu günlerde myspace ve you tube gibi sitelerin en çok izlenen videoları arasında yer alıyor.
ooooo o klip çekileli 2 ay oldu diye biliom ben ya

selinkinpark

vet baya oldu ama olsun cok eğlenceli bir klip olmuştu qülmekten karnım ağrıdı :razz:

metallic

diskotek sarkısına kemal sunalın atlada gel şaban fliminden hareket ederek bu klip ceklmis ck eğlnceli ve komik bi video dorian ın solisti çilekeş-görkem burak gürpınar gbi ünlü ismler var :razz: :cool:
BİR ŞEYLER VAR HALA
BOŞA NEFES ALMAYA ZORLAYAN
KENDİMİ BULDUM BEN
ZAMAN BENİ YORUNCA
BİL Kİ HİÇ KİMSEYİZ
SAVULURKEN BİR DÜŞTEYİZ
SÖYLE,DÖNER MİSİN?
BİR GÜN UYANSAK
RÜYADAN...
BİR ANDA SENİ GÖRDÜM VE
BİR ANDA SENİ UNUTTUM!!!...

mezar kabul