Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

barcelona

Başlatan ewrimcan, Ocak 03, 2007, 12:15:47 AM

Previous topic - Next topic

LpNumB

niese bu takıma ısınamadım ben kendimi bildim bileli r.madrid ciyimdir

makinacı

wayyayapi rapampaya esamba rumba del barselona :D
yalarım yutarım sonra s.çar başımın üstünde tutarım...

immortal

barcelonaaa bitanee wuhaa mas que un club...

İngiliz Manchester United kulübü, dünyanın en zengini unvanını kimseye kaptırmıyor.

Forbes dergisinin 2006 yılı değerlendirmesine göre, Manchester dünyanın en değerli kulüpleri sıralamasında 1.09 milyar avroluk piyasa değeriyle birinci sıradaki yerini korudu.

Dergi, en çok kazanan futbolcu olarak da Barcelonalı yıldız Ronaldinho'yu gösterdi.

Dergiye göre, en zengin 25 kulübün 10'u İngiltere, 4'ü İtalya, 4'ü Almanya, 2'si İspanya, 2'si Fransa, 2'si İskoçya, biri de Hollanda'dan.

Manchester'i 778 milyon euro ile Real Madrid, 687 milyon euroluk değeriyle Arsenal takip ediyor. Yıllık gelir bakımından ise Real Madrid 281 milyon euroyla önde gidiyor. Manchester, 232 milyon euroluk gelirle ancak dördüncü geliyor.

İkinci sırada 248.4 milyon euroyla Barcelona, üçüncü sırada da 241 milyonla Juventus bulunuyor. En çok kazanan futbolcular listesinin başında Ronaldinho geliyor.

Geçen yıl 23.5 milyon euro kazanan Brezilyalı yıldızı 23.2 milyonluk geliriyle David Beckham izliyor. Bu rakamlar, futbolcuların maaş ve reklam gelirlerinden oluşuyor.
I CAN'T SEE THE MEAN OF THİS LİFE

gokhan

benım zaten ıkı takımım war bı barca bı lıwerpol

muzzy

hiçbi zman sewmedim sewmemde...özellikle milletin aksine ronaldinho dan da nefret ederim..ama oyunda hiçbi zman sinirlenmemesi özelliği çok az futbolcuda var o özelliği iyi...
ispanya da takımım Real Madrid..o da Ruud Van Nistelrooy umun orda olmasından dolayı..

makinacı

you will never walk alone

2 sene önceki şampiyonlar ligi finalinde milan 3-0 a getirdiğinde hangimiz üzülmedik?

peki ya büyük kaptan gerrard o kafa golünü atıığında "bu iş olucak be aslanlar" demiyen var mı?

alonsonun penaltısından sonra hangimiz istemsiz bi şekilde havaya zıplamadık?

gerrard sağbeke geçince serginho nun her bindirmesinde hadi gerrard demedikmi hep beraber

baros çıkarken"yinede ii koştu zaar,gol atamadı ama ii pres yaptı" demedik mi

penaltılarda büyük yıldız şevşenko son penaltıyı kaçırdıında göz yaşlarına boğulmadık mı?

riise ile beraber koşup cisse ile beraber dans edip gerrard ile birlikte kupayı kaldırmadık mı?

"ya ben harbiden aslen liverpoolluyum yada milan ı sewmiyorum"

-konuyla alakasız ama içimden geldi-

muzzy

oo bayaa yürekten yazmışın..yeminle sölüorum o maçın ikinci yarı döneceğini biliyordum..hatta izlerken sölemiştim..babamla abim hayali bırak demişti..ama sonunda gülen ben olmuştum...gerçekten unutulmaz bi finaldi ve bu finalin Türkiye de olduğundan dolayı çok mutluyus..!!

makinacı

abi dakka dakka aklımda maç...sorsan geçen finalle ilgili en fazla 25 sahne gözümün önünde...

muzzy

walla aynen yaw..barca nın almasını da hiç istememiştim..walla golleri bile hatırlamıom..ama liverpool farklıydı yaw...CL tarihinin unutulmaz finallerinden biri kesinlikle..

makinacı

barça maçında aklıma gelen ilk şey henry nin puyola attığı çalım....

muzzy

ben sadece sonunda tühh bea nin küfürlü halini sölediğimi hatırlıom..

LpNumB

Quote from: muzzy on Nisan 01, 2007, 09:53:38 PM
hiçbi zman sewmedim sewmemde...özellikle milletin aksine ronaldinho dan da nefret ederim..

Ksnlkle dediklerine katılıorm abi aynennn ronaldinho yu sewmeyen kesmdenim bnde :)

lp_ken_an

ya barcelonayı bende cok sevıordum ama artık sevmıorum....sevillla olur inş. sampıyon.zaten puan farkı 1 barcayla

immortal

dün akşam barça deplasmanda villareal e 2-0 yenildi.ah o kalecileri hayvan gibi oynamasa barça br sürü gol atmıştı ama neyse.ligde 1 puan kaldı sevilla ile ama barçanın bundan sonraki rakiplerini geçmesi kolay.ben inanıorum barça bu senede şampiyon olacak...
I CAN'T SEE THE MEAN OF THİS LİFE

gokhan

Quote from: gizmo on Nisan 23, 2007, 10:01:42 AM
dün akşam barça deplasmanda villareal e 2-0 yenildi.ah o kalecileri hayvan gibi oynamasa barça br sürü gol atmıştı ama neyse.ligde 1 puan kaldı sevilla ile ama barçanın bundan sonraki rakiplerini geçmesi kolay.ben inanıorum barça bu senede şampiyon olacak...
olucak umarım :S bu sene barcamda bı tuhaflık war... ama ınsllh sampıyon barca olur...