Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Forgotten

Başlatan Sumween, Ocak 05, 2007, 07:07:25 PM

Previous topic - Next topic

Sumween

bu şarkının böyle '' höt'' diye girisine hastayım ya kafamda kırk kere klip çektim buna Allah o kliplerin kafadan çıkıp vidyoya dökülmesini nasip etsin! :) neyse görüş alayım forgotten adlı mükemmel LP şarkısına...

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

black_ece

en son kismında
now you got me caught in the act
you bring me thought back
i'm teling you that
i see it rights through you
kısmında coşulup arkadan ince ince hımm lanmasına bitiyorum
HT deki tüm şarkılarda olduğu gibi bunun da ilk önce reanimation versiyonunu dinlemiştim ve ona da bayılmıştım :D

Sumween

eweet orası mükemmel ece ya ordan bahsedicektm üşendm yazmaya mike süper orda ches'in de huuuvv huuuu diye bağırışı bitiriyo insanı aah ah ! (:

I choose hush...

Littleches

Her parçasını severim ben :) şöyle bir önerim var arkadaşLar , bu bölümdeki parçaları silip albümLerde ki parça sıralamasına göre tüm parçaların topicLerini açalım ayrı ayrı her parçaya yorum yapılsın derim ben ayrım yapmamış oluruz ..
Hiç bilmediğim bir yerde bildiklerim ile birlikteyim.

Sumween

ewet ewett... öyle yapalım yoksa aç aç bi hal olcaz :rolleyes:

I choose hush...

black_ece

Quote from: Littleches on Ocak 05, 2007, 09:19:40 PM
Her parçasını severim ben :) şöyle bir önerim var arkadaşLar , bu bölümdeki parçaları silip albümLerde ki parça sıralamasına göre tüm parçaların topicLerini açalım ayrı ayrı her parçaya yorum yapılsın derim ben ayrım yapmamış oluruz ..
sırayla sabitlenirse de aynı şey olur silmemize gerek yok
mesajlar heba olmasın :D

Ra[P]uNzEL

forgottenn gercekten super bır sarkı burda en cok bızm rob bourdon la gıtarıstlerımıze dusuo ama kanımca ;D ;D rob a dusuo cunku genellıkle bateri oldugu içn drums lar ve B zilleri cok kullanılıo

(-----DEAD İN THE LİFE AND ME DEAD-----)
hayat sonsuzlukla başladı,bitti...
!!DeWiL AnGeL!!Lq!!

Roswegas

baştan çok sert girdiği için ısınamamıştım

başı biraz yavaş olsa daha iyi olurdu..

Sumween

ben de başlangıcı sayesinde sevmiştim bu parçayı :)

I choose hush...

lp__fan

mp3 playerda ilk dinlerken baska bi sarkinin ardindan chez in bagirmasiyla yerimden hopladigim sarki severim

chaz_lp

birden giriyolar ya çok seviyorum bu şarkıyı

oguz_brt_lp

yeah
Düşlerim Başka Şeyler Ağlarım Hiç Bıkmadan Giderim cok Uzaklara Ardıma Hiç Bakmadan :'-(

rumyhonig

başlangıcına bitiyorum ya süperr sözlerine dikkat sözlerine dikkat ya bütün sözler süper..
music THE GREAT COMMUNICATOR

InnOCenT_SiNNeR

aniden sert girise hastayım bu sarkı da bi de chaz in sonlara doru mike solerken vuuuuu die baırmasına Bu album de en sewdiim parcalardan biri

Eternal_Scream

Hybrid Theory^de en sevdiğim şarkılardan ilk 3^ü ::)
Çok seviyorum...Adamı kopartıyo ;D
Mike'm japoN ßaLığım <3 <3 <3