Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Hatebreed

Başlatan Littleches, Ocak 09, 2007, 03:11:18 AM

Previous topic - Next topic

Littleches

Amerikalı metalcore grubu şu ana kadar 5 albüm yaptılar ..

1998 - satisfaction is the death of desire
2002 - perserverance
2003 - rise of brutality
2006 - supremacy

Jamey Jasta - Vokal
Sean Martin - Gitar
Frank Novinec - Gitar
Chris Beattie - Bas Gitar
Matt Byrne - Davul

Çok sert çalan ve dinlediğim zaman birçok grubun karışımını duyduğum gruptur.. Bu gibi grupların topiclerini açmıyorum çünkü kimse sert dinlemiyor ve ilgi görmüyor topic :) Ama dayanamadım açayım dedim belki dinleyen çıkar da bi iki yorum yapar , yaparsanız sevinirim en azından denerseniz..

2004 yılında TR'yeye geleceklerdi ama konser iptal oldu 2007 festivallerinde gelirlerse kaçırmam sizde kaçırmayın (:

Önerdiğim bi kaç parça var indirip dinleyin derim şahsen ;

Live For This , I Will Be Heard , This is Now , Brotherhood , Doomsayer , Facing What Consumes You

Judge Me , Last Breath , Onward to Victory

www.hatebreed.com resmi sitesinden de gözatabilirsiniz , ayrıca 2006 da piyasaya giren supremacy albümünün parçalarını site infosunda dinleyebilirsiniz ..

Hiç bilmediğim bir yerde bildiklerim ile birlikteyim.

ZongiR

Split w/ Neglect (1995)
Under the Knife (1996) diye iki tane daha albumleri var galiba....

bu en ilk defa Satisfaction is the .... denilen albumuyle tanidim.bu albumunde begendigim bircok sarkisi vardi ve bi aralar baya dinliyordum eskiden.gercekten cok sert tarzlari var.adamin o sesi neresinden cikardigini merak ediyorum.uzun sure o sesi cikarabiliyormu gercekten.en azindan canli performansini merak eder oldum. onceden hic canli performansini dinlememistim.bu konuyu burda gorunce aklima geldi.hemen bikac tane canli performansini bulup dinliyecegim...konu icin sagol
http://www.sinanoglu.net/

O sözler ki, kalbimizin üstünde
dolu bir tabanca gibi
ölüp ölesiye taşırız.
O sözler ki, bir kez çıkmıştır ağzımızdan
uğrunda asılırız.

Littleches

split w/ neglect ve under the knife birer underground çalışma diye biliyorum ben stüdyo albümü değil onLar yanılmıyorsam .. Under the knife özellikLe sağda solda çaldıkları canlı performanslardan oluşan bir kayıt diye hatırlıyorum.. Zaten grup o şekilde ilgi görmüştü. . . 
Hiç bilmediğim bir yerde bildiklerim ile birlikteyim.

selinkinpark

oha qayet qüzel önerdiğin sarkıları indirdim...
qelsinler kacırmam la :cool: