Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Stres atmak için ne yaparsınız?

Başlatan Sumween, Ocak 19, 2007, 04:50:14 PM

Previous topic - Next topic

shimy

Quote from: Sumween on Şubat 19, 2007, 07:12:20 PM

strese girince,halaa saçlarımı kesiyorum... neden uzamıyo sanıyosunuz?çok hızlı uzuyo aslında ama... =)
haha sendemi saçını kendi kesenlerdensin aynı benim gibi 3 yıldır kuaföre gitmiyorum valla iyi oluyo :D
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

gokhan

Quote from: pennywise-shimy on Şubat 20, 2007, 03:39:48 PM
Quote from: Sumween on Şubat 19, 2007, 07:12:20 PM

strese girince,halaa saçlarımı kesiyorum... neden uzamıyo sanıyosunuz?çok hızlı uzuyo aslında ama... =)
haha sendemi saçını kendi kesenlerdensin aynı benim gibi 3 yıldır kuaföre gitmiyorum valla iyi oluyo :D
sızde sters atmak ıcı ya duwara kafa atarsınız ya da sacınızı kesersınız ??:D

shimy

kuaför konusunda cip ciddiyim :D herif burnunu karıştırıp elini saçıma vuruyordu ya böyk  :S hem benim saç modelimden kimsede de yok hahaha :mrgreen:neyse bu günlerde stress atmak için günde bir duble bira içiyom aç karnına mahvediyo ama olsun iyi oluyo bide serdep içiyorum sakinleştirici :mrgreen:
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

gokhan

Quote from: pennywise-shimy on Şubat 21, 2007, 12:44:48 PM
kuaför konusunda cip ciddiyim :D herif burnunu karıştırıp elini saçıma vuruyordu ya böyk  :S hem benim saç modelimden kimsede de yok hahaha :mrgreen:neyse bu günlerde stress atmak için günde bir duble bira içiyom aç karnına mahvediyo ama olsun iyi oluyo bide serdep içiyorum sakinleştirici :mrgreen:
stres atmak ıcın hafta sonu arkadslarla bulusup barda canlı rock muzık dınlemekte sters atmak ıcın bırebır antıbıyotık gıbı :D

black_ece

pentagram dinliyorum bu günlerde bi de kitap okuyup niçin strese girdiğimi unutuyorum :)

crazypunkçu

Ya ben genelde kardeşime sataşırım... :razz:Veyada yastıklarla kavga ederim.Ama genelde kardeşime sataşırım

LP_GİRDABINDAYIM

bu aralar sıır yazıorum sıtedede war attım bı ıkıtane heh bıde 2haftadan berı paso ıctım ama hıc bıseye cagre olmuo hocalara laf sokmak bıle strest attırmıo artık napcam ben? :rolleyes:
METAL HANÇER GİBİ GİRER BEDENE
SAPLANIR KALIR DAMARDA
AKAR GİDER KARANLIGA
SİYAH KANINLA...

drunkard

sigara ve müzik başka bişi beni dinlendirmio maalesef...
i belong to a different world...

Sumween

puhah bugün bir içmişim stres mtres kalmadı :mrgreen: ama kendimi kınıyorum feci keşlik ettim ya,ark.lar da sınıftan üstelik  :neutral: bi bardak şarapla fondip yarışmasında 3kız 3erkek arasında ikinci oldum nıhah :D ''için için ama sonra s..çmayın'' diyorum burdan :mrgreen: eve ne halde gittim, bi de misafir vardı :S

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

muzzy

içki iidr yaw için...

stres atmak için bi maça gidiim tmmdır..süper boşalırım walla..hakemle..diğer takımın taraftarlarıyla..oyuncularıyla stadcanak akraba olurus çıkarıs..

ewrimcan

stüdyoda bağırıom bağırıom. ohh rahatliom. benim mikrofonu aldılar, ben de daha çok bağıriom.

işine geleni basan basına basalım

Sumween

off çok sinirliyiiim! çenemi delesim,saçımı kesesim var :S hayır! yapmıcam!

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

gokhan

Quote from: ewrimcan on Mart 02, 2007, 10:43:04 PM
stüdyoda bağırıom bağırıom. ohh rahatliom. benim mikrofonu aldılar, ben de daha çok bağıriom.
bende senın gıbı bagırmak ısterdım ama ses cok kotu ama gıtarla beraber zıplamakta baya bı guzel... :D

selinkinpark

Quote from: Sumween on Mart 03, 2007, 03:22:29 PM
off çok sinirliyiiim! çenemi delesim,var :S hayır! yapmıcam!
hahaha çoktan yaptın(yaptık) bile :D

your avril

kitap okuyorm da bazen kesmiyo  :razz: şarkı sölüyorm ama bazende aynı odada olan kardeşime acıyorum :Do yüzden susup sadce dinliyorm kardeşimin we sonrada benim saglığım için :D heee bide biri war ona mesaj atınca stres atyorum sanki :wink:
ya benim ol herşeyinle yada beni unut herşeyimle..ben senin yalnız kalışlarında tek adresin olamam..