Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Sevdiğiniz filmler

Başlatan Requiem, Ocak 21, 2007, 03:04:00 AM

Previous topic - Next topic

Darkshines

Quote from: LpNumB on Ocak 30, 2007, 07:35:16 PM
king arthur

Sonra Cennetin Krallığı tarihi savaş içeren her film güzel..

gokhan

omen  :);)

Requiem

Koku'ya gittim geçen gün.. ama siz gitmeyin.. 3 saatinizi boşa harcamış olursunuz.. Gidecek olan olursa diye söyliyim dedim..
Forum kurallarını okuyalım, okumayanlara okutalım!

gokhan

gecen gun dvd den hotelı ızledım adamlar yarısını erotık yapmıslar :S ama sonlarda guzel guzel korkutucu we mıde bulandırıcı sahneler cıkıyo ızlenır yanı (korku fılmı)

delilah

cidden koku güzel değil mi ben gitmeyi planlıyordum ya...
IT DOESN'T EVEN MATTER!!!

soy un pedredor..I'm a loser baby
so why don't you kill me?!

Requiem

Valla filmin afişine baktığımda etkilendim ama çok yanılmışım.. Bi de altına bir katilin doğuşu  fln yazmışlar ama onun da filme bi etkisi yokmuş..

İnanılmaz bir şekilde koku alabilme yeteneğine sahip bir çocuk doğuyor, kilometrelerce ötedeki en ufak maddenin bile kokusunu alabiliyor.. Bu arada Fransa'da parfümlerin ilk icadı sırasında geçiyor konu.. Çocuk zaten biraz piskopat olduğu için kadınların kokusunu parfüm gibi saklamayı ister ve bunun için güzel kadınları öldürmeye başlayarak üzerlerinde yaptığı deneyimsi çalışmalarla vücut yağlarını alarak bunları koleksiyoncu gibi toplamaya başlar (Belki öldürme sahnelerinde bi atraksiyon görürüz umuduyla izledim ama komedi filmi gibi güpegündüz yolda yürüyen kadını duvarın kenarından çıkan bir el yakalayıp içeri çekince "bu ne lan" demeye başladım şahsen.. Filmin son sahnesini de izledikten sonra şok geçiriyodum zaten.. Bu kadar kötü bi son yapılamazdı herhalde..

Filmde ne gerildim ne heyecanlandım ne güldüm ne korktum ne de başka bir şey oldum.. Tamamiyle masal anlatılır gibi yapılmış bi film.. Hatta filmde sürekli masalcı bi amca çıkıp olan biteni açıklıyor bize.. Çok merak ediyosanız ileride dvd - vcd sini fln alıp izleyin derim.. Biz de filme girerken biletçi kıza filmi sorduk.. Kitabı harikaydı ama filmi bilmiorum dedi.. Siz kitabını okuyun isterseniz =)

Umarım az çok fikir verebilmişimdir :D
Forum kurallarını okuyalım, okumayanlara okutalım!

Crazy_Chester

matrix in ilk yapımını çok beğenmiştm.ondan sonra tokio drift   :D

shimy

babam ve oğlum tabiki gelmiş geçmiş en iyi türk filmi
bu filme gidiş hikayemiz çok komikti

ben: la yasemin babam ve oğlum harikaymış gidelim mi la bizim kızlar ağlaya ağlaya bi hal olmuş
yasemin: yok la ben ağlamam duygusuzum ama gidek bi bakak barim

film sonrası yasemin in gözler kıpkırmızı sadece o değil bütün salonun ve BABAMIN
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

gokhan

Quote from: pennywise-shimy on Şubat 19, 2007, 03:45:01 PM
babam ve oğlum tabiki gelmiş geçmiş en iyi türk filmi
bu filme gidiş hikayemiz çok komikti

ben: la yasemin babam ve oğlum harikaymış gidelim mi la bizim kızlar ağlaya ağlaya bi hal olmuş
yasemin: yok la ben ağlamam duygusuzum ama gidek bi bakak barim

film sonrası yasemin in gözler kıpkırmızı sadece o değil bütün salonun ve BABAMIN
o fılmde  aglamayan insan war mıdır acaba ??

LpNumB

Ben : )

selinkinpark

bi de ben ağlamadım herkes salya sümük 5 karış surat ağlıyor ben ise ee ne var klasik bi film qibisinden bir ifadeyle yemek yiyodum filmde :D

ama hakkı yenemez qercekten en iyi türk filmi

ve ve charlie'nin çikolata fabrikası :arrow:yeni olanı tabiki de o daha ilqi çekici ama esas olanı da qüzeldi(:

gokhan

klasık bı fılm ama yınede soylıyım YAGMUR ADAM mukemel bı fılm ızlemıyen warsa ızlesın gercekten guzel film :)

shimy

Quote from: selinkinpark on Şubat 20, 2007, 07:37:14 PM

ve ve charlie'nin çikolata fabrikası :arrow:yeni olanı tabiki de o daha ilqi çekici ama esas olanı da qüzeldi(:
ahanda selüncümlen bir ortak yanımız daha :D aynen charlienin çikolata fabrikasına bayılıyorum en az 10 kez izlemişimdir ve hiç sıkılmamışımdır  :mrgreen:
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

LpNumB

Snn dediğin the weather man dimi gokhan hani nicolas cage oynuyo yoksa yanlış mı hatırlıoyrm

Mr. MeTaLkiSS

kokunun kitabı gerçekten de müthişti ama abi filmine daa gitmedim de
I've seen a million face, and I rocked them all...
Limp Bizkit forever...
I'm fucked up in the head!!!
Where are you Yudum@Yudum ya gel pls :D
Chester94 banlanmasın lütfen kişisel ricam!!