Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Az Bilinenler

Başlatan ousan, Ocak 22, 2007, 08:12:46 AM

Previous topic - Next topic

mstfa

saol dstum ama bunlar bılındık seyler

lp_mike_chester

manyak bişi çıkacağı kadar çıkmış zati...
ADS SINCE 1940  GELİYORUZ ! ! ! VENCEREMOS  ŞİMŞEKLER GRUBU ! ! !

crawling_07

Vay anası dur bakalım daha neler çıkcak

lpgizem

severim blue jean i güzel dergi.orda ben bir tek LP seven özlem okyay ı tanıyorum

mesajlarınızın tamamını büyük harfle yazmayınız.YASAK!..black_ece

LP.soldier

bunnar gerçekten az bilinenlerse lp fanıyım demesin kimse

lpstreetsoldier
lpcrew

black_ece

herkes senin gibi LP fanı olarak doğmuyo heralde.
yeni LP dinlemeye başlayan ve internette bazı bişeyler arayanlar için bunlar evet az bilinenler

NEVERlandLP

lp seven tek özlem deil b.j de zeynep var mesela ;) bu ay lp posteri verio gzl poster...(knyu daıttıım için özr)dwm...

haruka

ya tamm bunlar güzel bilgiler ama belkide artık yenilerinide eklemenın zamanı geldi... :D

lp_xd

cok saolasn aydınlattın bnde yni yeyim bu arada .site çok güzel :d

ama profile nasıl başka resim konuyo hala annayamadm:(

ard arda mesaj yollamak yasaktır    shimy
bir avuç linkin park dinlemek iyi gelir. dinlersen! :D

shimy

bunun için LPFT duyuru bölümünden avatar imza kısmına bakmalısın... burası yeri değil canım =)
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

linkin_01

Quote from: Darkshines on Ocak 22, 2007, 08:36:19 PM
Genel Kültür oldu  :) Teşekkürler..
LiNKiN PaRK

selenfb

bunlar bilinio ama yinede bilmeyenler örenmiş olur daha estetik bi şey bilen olursa ltfn yazsın

Lp-RaFa

mesela chester'ın crank(tetikçi) filminde küçük bi rol oynadığını bilen vardır herhalde...ben filmi izlerken gördüm. ilk başta inanmadım. ne işi var chester'ın dedim. ama filmin sonunda cast'a bakarken chester bennington yazınca anladım oymuş. isteyen filmi izleyip bakabilir. hemen hemen bütün vcd'cilerde var...
YNWA

black_ece

konusu bile açıldı bunun resmen o kısmın videoları doluşuyodu her gün siteye evet gördük oynadığını biz de ehehe =)

ama mesela chester bi keresinden Take me home projesine(hayvanlara yardım den bi proje) yarım etmek için arabasını satmış =)

diye biliyorum ben

haruka

bende bunu yeni okudum,brad we ailesi her noelde ewsizlere yardım yemegi werırlermiş mike da onlara yardım edemiş(brad yahudiydi dimi?onlar noel kutlamıyolar ama yinede yardım sewerler).ayrıca brad de lisedeyken sacını renkten renge boyamaya bayılırmış(hatta bikere mor yapmış).arastırdım ama malesef bi foto bile bolamadım