Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Az Bilinenler

Başlatan ousan, Ocak 22, 2007, 08:12:46 AM

Previous topic - Next topic

ölü gelin

Quote from: black_ece on Şubat 06, 2007, 11:31:43 AM
ayrıca brad çok sakar gitarını insanların orasına burasına çarpıp duruyomuş =)
yine aynen kitapçıkta geçen bir cümlede o sakarlığı yüzünden sayın shinoda yı kusturduğu belirtildi :D  :mrgreen:

black_ece

yine kitapçıkta belirtildiği üzere chaze de çarpmış hatta bunu chaz anlatmışrı hhe =)

delilah

şimdi millet çok eskiden duyduğum bir dedikoduyu anlatmak istiyorum.. ama doğru mu değil mi bilemem üstüme gelmeyin paylaşmak istedim. amerikalı bi lp fanı arkadaşım anlatmıştı:
  brad bir konser sonrası bir kızla tanışıyor kız en fazla on yedi yaşında.. kızın amacı sadece grupla fotoğraf felan çektirmek.. ama olayların akışı onu brad ile daha yakınlaştırıyor (nasıl olduysa artıkın) sonra brad ile bu kızın kısa süreli bir ilişkisi oluyor ve bu ilişkiden hamile kalıyor. sonra kızın ailesi bu durumu öğrenince kızı israil e akrabalarının yanına gönderiyorlar.. basına sızmaması için çok uğraş veriyorlar. bilmiyorum buna benzer bişi duydunuz mu? zannetmyorum zaten çook önceden söylemişti arkadaş bunu. doğruluğu da tartışılır aslında..
(bu arda kız bebeği aldırmamış)..
IT DOESN'T EVEN MATTER!!!

soy un pedredor..I'm a loser baby
so why don't you kill me?!

ewrimcan

duymamıştım. ama doğruysa bradin çocuğu benim 500 km ötemde mi yani yalnızca? belki daa az. nese canım. brad de işini biliomuş ha. kerata!! :mrgreen:

işine geleni basan basına basalım

Sumween

Doğruluğu cidden tartışılır ! sanmıyorum ben...

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

LpNumB

Chez in çocukluk hayaline bayıldım

black_ece

depeche mode rocks =)
black celebration ......
neyse amacına ulaşmış gibi görünüyo ki artık bunlar az bilinenler olmaktan da çıktı hani :)

§ïяĝαиα

ark.lar bu söledikleriniz[1.syfadaki chazle ilgili şeyler tecavüz filn]hepsi tr.wikipedia.org adresinde var isteyen baksın bunu crawlinge yansıttığı da orda yazıo kaynak olsun dedim bu arada bnce o bradla olan olay da dedikodu bnce ama bilen bilir tabiii :razz:
NETE KAFA İZNİ
v for vendetta'yı unutmayın da...

müge_LP_03.03

grubun birlikte şarkı sölemek istediği şarkıcı björk müş

lidya

::)bu siteyi çoookkk seviorum istediğim herşey burda war ayrıca bilmeyenler içn soleyyim chazzin kotü çoçukluk günleri varr

shimy

Quote from: lidya on Mart 16, 2007, 11:11:10 PM
  ::)bu siteyi çoookkk seviorum istediğim herşey burda war ayrıca bilmeyenler içn soleyyim chazzin kotü çoçukluk günleri varr
LPFT bir başka canım ;D devaam
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

§ïяĝαиα

joe ve chester başından beri çıkışlarını destekledikleri adema'nın "the way you like it" klibinde oynadı ;) ayrıcana chaz ve mike bazen eğlenmek içün karşılıklı vokallerini deiştiriolarmış chaz rap yapıomuş mike scream atıomuş dream dergisini alanlar bilir bunnarı bilmek lazım bölümünde yazıo hepsi...
NETE KAFA İZNİ

EneRoVa_Lq

bunnar bnm ezberimde  ;) ama brad olayını duymamıştımm..  hepde brad üzerine böle seyler oluyo  >:( kzda suç çekseydi bi fotoraf illa ilişkiyemi girmesi lazım >:( :P
"If you believe in love at first sight, you never stop looking."

§ïяĝαиα

hehe gel de yerine geç istersen kızın bi fotoyla mı yetincek alla alla yaaa
NETE KAFA İZNİ

whiskas:)

yeni bi bilgi: mike.ın aldıı ilk albümlerden biri de MC Hammer.ın "cant touch this" albümüymüşş.. phoenix.in de ööleymiş aslında ama kendisi onnarı "hedie" olduunu idda edioo.. ihhihihiii  :D

P.S.: brad delson.ın cocuu konusuyla ilgilii olaraktan daa söölemek istediklerim war tabii qii.. birincisi bu konserden soora hatun götürme olayları her grup için geçerli.. o konserde de olmuşş olabilir.. ancak şööle bişi war ki brad bildiiniz üzere gayet dindar bi yahudi.. eer bööle bi olay sonucu bi çocuu olmuş olsaydı ortada bırakacaını sanmıorm..

P.S.: brad demişkene.. brad.in sahnede taktıı kulaklıkların dizaynı bilin bakalım kime ait? eeth eeth bildiniz tabii ki mike shinoda.ya!
forfeit the game & stop the talk show!