Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Arctic Monkeys

Başlatan folligue, Ocak 23, 2007, 06:13:31 PM

Previous topic - Next topic

folligue

Arctic Monkeys 4 kişilik bir indie-rock/post-punk revival tarzında müzik yapmaktadır...Sheffield,İngiltere'de kurulmuştur...İlk iki singleları ''You Look Good On The Dance Floor'' ve ''When The Sun Goes Down'' İngiltere listelerini kasıp kavurmuştur...2002'de kurulan grup Alex Turner(vokal/gitar),Jamie Cook(ritim gitar),Matt Helders(davul) ve Nick O'Malley(bass)'den oluşmaktadır...Andy Nicholson Nick'ten daha önceki bassçı idi...

İlk albümleri olan ''Whatever People Say I Am,That's What Im Not'' İngiltere listelerinde birinciliğe yükselmiş bir çok satış rekoru kırmıştır...İkinci albümleri olan ''Mercury Prize'' 2006 Brit Music Awards'tan en iyi yeni girişim ve NME Awards'tan en iyi grup ve en iyi brit rock grubu ödüllerini almıştır...

2007 Nisan ayında çıkacak yeni albümleri için Alex ''Diğer albümlerden gayet farklı sarkılarla geliyoruz...Tarz olarak ''The View From The Afternoon'',''The Ritz To The Rubble'' sarkılarını ön planda kullandıklarını belirtti...

Benim yorumuma gelince ; punk rock yada genelde herhangi bir rock tarzıyla pek alakam yoktur dinlerken çok zevk aldığım süper gruplardan biri...En favori sarkılarım:

I Bet You Look Good On The Dance Floor
The View From The Afternoon
Scummy
When The Sun Goes Down
Certain Romance

Dinlemenizi tavsiye ederim hem rock hem punk sevenler için ideal... :mrgreen:
In the brightest hour of my darkest day
I realized what is wrong with me
Can't get over you. can't get through to you
It's been a helter-skelter romance from the start
Take these memories that are Haunting me
Of a paper man cut into shreds by his own pair of scissors
He'll never forgive her...

Sumween

Arkadaşlar biyografisini koyduğunuz grupların ya da kişilerin foto.larını da koymak zorundasınıııız.....

bu arada ''punkla alakam yoktur'' demiş,avatarında da punk yazısını kullanmışsın... neyse banane.... (:

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

AndOne

abim dinledigi icin bnmde dinlemek zorunda kaldıgım ama sevdigim gruplardandır

folligue

O resimde biraz dikkatli bakarsan punk rock'ı sevmemle ilgili değil garipsememle ilgili bir yaklasımım var...Ya tabi yüz mimikleri o kadar etkili değil ama...Limp bizkit'in streetcore hard punk rock yaptıgıyla ilgili haber yayılınca böyle birsey yapmayı düsünmüstüm... :mrgreen:

Ne yazıkki su anki okulumdaki İnternet merkezi kısıtlamaları yüzünden resim yada foto koyamıyorum hatta download yapamıyorum bu konudada özür dilerim...Bu arada sumween adema'nın biyografisinede sana zahmet olmazsa resim koyabilirmisin?Aynı zamanda The Lostprophets'e de...Ancak haftasonu düzenleme yapabilirim... :mrgreen:
In the brightest hour of my darkest day
I realized what is wrong with me
Can't get over you. can't get through to you
It's been a helter-skelter romance from the start
Take these memories that are Haunting me
Of a paper man cut into shreds by his own pair of scissors
He'll never forgive her...

Sumween

ahahah! koyarım ya..... tamam ondan sonra düzenlemeye gerek kalmıyor zaten :rolleyes:

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

black_ece

:)
cho chouu şeklinde tren efektli şarkıları mı var bunların acaba?

sirtreze

yakışıklı üyelere sahip olmak nekadar yükseltir yada tutturur müzik yapan grupları :S ...sorumun cevabıdır bu gruptur ...
...OkyanusuN ÜzerindE DuR YükseK SeS MüziK YaP...

Darkshines

Quote from: black_ece on Şubat 12, 2007, 04:27:12 PM
:)
cho chouu şeklinde tren efektli şarkıları mı var bunların acaba?

soruya gel (: ille çuf çufu arama bütün şarkıları güzeldir. arada çuf çufu duyarsan zaten aradığını bulmuş olursun. sorunun cevabı içinde, yapabilirsin. hatta may the force be with you.