Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Forumda En Çok Tutulan Takım

Başlatan _m_e_t_o_a_r_a_, Ocak 26, 2007, 06:01:15 PM

Previous topic - Next topic

senin tuttuğun takım

galatasaray (+13 oy)
trabzon
beşiktaş
fenerbahçe
diğer (isim belirtin)

tome3.mpq

Quote from: C-A-D-I on Temmuz 18, 2007, 03:55:32 PM
  FENERBAHÇE ama hiçbi takımada laf atmıcm sonuçta hepimiz KARDEŞİZ!!!

ne kardeslıgı ya neden bahsedıosun laf nıe atmıon at laf atmassan 10 katı laf yersın bu savas bole bı savas

chester94 tuttum seni yuru bee

Dev gibi ağaçların altında çıplak ayak dolaştığımız buz gibi sularında dudaklarımızın mosmor olana kadar balık tuttuğumuz Fırtınanın çocuklarıyız isyanımız bundanır..

chester94

Quote from: tome3.mpq on Temmuz 20, 2007, 02:02:24 PM
Quote from: C-A-D-I on Temmuz 18, 2007, 03:55:32 PM
  FENERBAHÇE ama hiçbi takımada laf atmıcm sonuçta hepimiz KARDEŞİZ!!!

ne kardeslıgı ya neden bahsedıosun laf nıe atmıon at laf atmassan 10 katı laf yersın bu savas bole bı savas

chester94 tuttum seni yuru bee
gözümsüün. ;)

shimy

msn muhabbetine döndürmeseniz ben de sizi sevicem ama neyse.. devam lütfen ayrıca holiganlar senin gibi düşünenler yüzünden çoğalıyor tome3.mpg ...
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

tome3.mpq

şimiii şimiii bak kalbimi kırıosuuun anna annaa ben holiganmıyım hauaha
futbol %80 i şiddet (kafa atma tukurme dırsek tekme yumruk vb) %15 i gol %4 ü hakem %1 ide fair play olan bi oyundur

Dev gibi ağaçların altında çıplak ayak dolaştığımız buz gibi sularında dudaklarımızın mosmor olana kadar balık tuttuğumuz Fırtınanın çocuklarıyız isyanımız bundanır..

shimy

futbol diğer sporlar gibi sadece insanları eğlendirmek için bulunmuş bir şov du ama çoğu insan amacından saptırdı adam öldürmeden şikeye kadar herşeyi içine kattılar...

chester94

futbol sadece futbol değildir.artık spor bile değildir.bi hayat biçimi oldu artık.siyaseti bile solladı.

gokhan

bakıyorumda ankette fb bır sıfır onde... :)

Mr. MeTaLkiSS

Abicim 2 galatasaray şıkkı var ve herkes bir oy verebiliyo yani galatasaray 34+11den dolayı 10-0 önde senin bakış açınla şlsdkfşsldfksşldfksşlfdksşdlf
I've seen a million face, and I rocked them all...
Limp Bizkit forever...
I'm fucked up in the head!!!
Where are you Yudum@Yudum ya gel pls :D
Chester94 banlanmasın lütfen kişisel ricam!!

chester94

Quote from: Mr. MeTaLkiSS on Temmuz 20, 2007, 09:17:15 PM
Abicim 2 galatasaray şıkkı var ve herkes bir oy verebiliyo yani galatasaray 34+11den dolayı 10-0 önde senin bakış açınla şlsdkfşsldfksşldfksşlfdksşdlf
ama herzamanki gibi şaibayle.

shimy

bu durumda şaibe nerde oluyor :D yani her iki takıma da oy verilebiliyor diyor çağlar :D =)

Aperion

BEŞİKTAŞsın sen bizim canımız ölene kadar sürecek büyük aşkımız !!!!!

:D:D

Mr. MeTaLkiSS

Quote from: chester94 on Temmuz 21, 2007, 11:46:02 AM
Ya bu durumu şahibe olarak anlamak için çok afedersin ama özürlü olmak gerekir.. 1 oy verme hakkının bulunduğu bi ankette anketi açan kişi 2 galatasaray şıkkı koyduysa o oyların toplanması şahibe mi.. ha bu arada tam birbirinizi bulmuşunuz tome3.mpq ile çok mutlu olduk adınıza slkşdfşsldfksşldfksşldfksdşlfksdşlf
Limp Bizkit forever...

chester94

Quote from: Mr. MeTaLkiSS on Ağustos 06, 2007, 12:02:22 PM
Quote from: chester94 on Temmuz 21, 2007, 11:46:02 AM
Ya bu durumu şahibe olarak anlamak için çok afedersin ama özürlü olmak gerekir.. 1 oy verme hakkının bulunduğu bi ankette anketi açan kişi 2 galatasaray şıkkı koyduysa o oyların toplanması şahibe mi.. ha bu arada tam birbirinizi bulmuşunuz tome3.mpq ile çok mutlu olduk adınıza slkşdfşsldfksşldfksşldfksdşlfksdşlf
birincisi o şahibe değil şaibe,
ikincisi seçimlerde oy pusulasında aynı partinin iki tane kutucuğu varsa o seçim iptal olur ve ertelenir,buda bi çeşit şaibedir.
ayrıca çok affetmem senin olduğun yerde bana özürlü olmak düşmez haşa...

Mr. MeTaLkiSS

sşldkfşsldfksşdfksşldfksşldf eet burda seçim yapıyoruz takıl sen ya =] Kendinizi kandırırmanızı niye dışarı gösteriyosunuz onu anlamıyorum kendi içinizde kandırın olsun bitsin.. Kendinizi rezil etmenize gerek yok yani. Zavallı..

Limp Bizkit forever...

chester94

buda bi çeşit seçim,resmi değil ama seçim.
napim cincon con un adını görünce aklıma direkt şaibe geliyor,kendimizi hiç kandırmıyoruz.yenilirsek susarız çünkü biz adamız,bizi sizden ayıran fark bu.14 de 14 yaptık hala bır bır konuşuyosunuz.biz olsak susardık.