Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

İnsanlar özgür müdür?

Başlatan slmaky, Ocak 29, 2007, 03:03:08 PM

Previous topic - Next topic

Sizce Insanlar Ozgurmudur,Degilmidir?

Insanlar özgürdür
19 (18.6%)
Insanlar özgür değildir
41 (40.2%)
Benim Yorumum Farklı.
42 (41.2%)

Total Members Voted: 101

gokhan

insanlar sadece kendınce ozgurdur bız bu dunyada yasadıkca nasıl ozgur olabılırız kı bu benım gorusum dıııl benım arkadasımı8n dusuncesı :D

shimy

insan doğanın ona verdiği yeteneği sonuna kadar kullanabiliyorsa özgürdür mesela doğa sana konuşa yeteneği vermiş istediğin gibi  sonuna kadar konuşabiliyorsan özgürsündür...
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

Unto_Others

Quote from: Sumween on Mart 03, 2007, 02:25:32 PM
Dün bi özgürlük daha yaptım :S yine anneme,hatta bu sefer direk babama yalan söyledim,ve istediğimi yaptım... özgürlük adına yapabilceğim her şeyi yapıyorum.. mesela bugünden itibaren net yasaklandı bu duruma karşı aldığım önlemleri ''itiraf ediyorum'' topicinde görebilirsiniz (: eğer özgür bi insansam,olmak istediğim şekilde,en iyi şekilde bi insan olmak isterim; ailemin kurduğu ''Nazlı Gülçiçek'' profilinin de çok dışında bu... (soyadım ne kadar cici dimi?)

Bu insanın hayal dünyasının kapasitesine bağlı birşey..İnsanların özgürlük adı altinda baskasının hakkına tecavüz etmeden neler yapabilceği konusunda kimse yorum yapamıyor nedense..Çünkü özgür değiliz..Özgürlü tatmadık biz.. =) Belki bigün..

gokhan

bız dedıgın kım ???

özgür69

bi özgür olarak bu konuya el atıyorum :P insanlar özgür olamaz, bir insanın özgürlüğü karşısındaki insanın haklarıyla sınırlıdır ve insanlar toplumsal varlıklar olduğu için insanların özgür olduğu söylenemez ancak ve ancak tek başına toplumdan uzak bi şekilde hayatını sürdürmye çalışan birisinin özgür olamsı söz konusu olabilir ama birde şurası varki tek başına yaşayan birisi özgürlüğün tadını ne kadar çıkarabilirki :S
.                                      

LP_GİRDABINDAYIM

insanlar özgurmudur
yaaa bu aslında yasadıgı yere baglı desem yanlıs anlamassınız sanıorum cunku suan benım basımda olan bı durum ozgurluk sıfır aslında war ama bıyerden sonra yetmıo we cewrenızle papaz olabılıosunuz hele bıde sızı anlayan sınız tarzınızda ınsan yoksa bön bön sıze donup bakıolarsa ıste ozaman olayın bıtıo yok abı buralara ugrasada bana ugramaz bu özgurluk denılen sey... SAYGILAR..
METAL HANÇER GİBİ GİRER BEDENE
SAPLANIR KALIR DAMARDA
AKAR GİDER KARANLIGA
SİYAH KANINLA...

ousan

sanal alemde özgürdür.. :D her bi boqu yapabilrsin burada :D

neverforgivenangel

özgürlük mü? silahların var olduğu onbinlerce yıldır savaşın eksik olmadığı, insanların birbirini anlayamadığı, bencilliğin ortalığı kasıp kavurduğu bir dünyada yaşarken özgürlük kavramını sormak yanlış olur...

özgür69

Quote from: neverforgivenangel on Mart 27, 2007, 01:37:29 PM
özgürlük mü? silahların var olduğu onbinlerce yıldır savaşın eksik olmadığı, insanların birbirini anlayamadığı, bencilliğin ortalığı kasıp kavurduğu bir dünyada yaşarken özgürlük kavramını sormak yanlış olur...
sonuna kadar sana katılıyorum arkandayım devam et abi :D
.                                      

LP_GİRDABINDAYIM

Quote from: özgür69 on Mart 27, 2007, 02:37:48 PM
Quote from: neverforgivenangel on Mart 27, 2007, 01:37:29 PM
sonuna kadar sana katılıyorum arkandayım devam et abi :D
gercekten cok haklısın sonuna kadar dedıklerın dogru yerı geldınde sanal alemde bıle ozgur olamıosun ...
METAL HANÇER GİBİ GİRER BEDENE
SAPLANIR KALIR DAMARDA
AKAR GİDER KARANLIGA
SİYAH KANINLA...

neverforgivenangel

bir de benim bıraktığım okulu düşünsenize ya...tellerle çevrili askerler bekçileri...

özgür69

o zaman sen şimdi gerçekten özgürsün ;D
.                                      

neverforgivenangel

aaa bak ama sen dediğimi atlıyosun... özgürlük sadece kavram olarak vardır...ayrıca hala özgürüm diyemiyorum...malum hayatta hiç birşey kolay değildir...önümde öss,arkamda ailem varken ben hala mahkum gibi hissediyorum ;D

gokhan

Quote from: neverforgivenangel on Mart 27, 2007, 10:04:24 PM
aaa bak ama sen dediğimi atlıyosun... özgürlük sadece kavram olarak vardır...ayrıca hala özgürüm diyemiyorum...malum hayatta hiç birşey kolay değildir...önümde öss,arkamda ailem varken ben hala mahkum gibi hissediyorum ;D
doruk sorumluluk olayını özgurlukle karıstırma :D

neverforgivenangel

abi sorumluluktan kastın ne peki? yani sakın öss deme ha:D