Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

İnsanlar özgür müdür?

Başlatan slmaky, Ocak 29, 2007, 03:03:08 PM

Previous topic - Next topic

Sizce Insanlar Ozgurmudur,Degilmidir?

Insanlar özgürdür
19 (18.6%)
Insanlar özgür değildir
41 (40.2%)
Benim Yorumum Farklı.
42 (41.2%)

Total Members Voted: 101

folligue

Quote from: Littleches on Şubat 15, 2007, 03:15:37 AM
Quote from: gokhan on Şubat 14, 2007, 07:08:40 PM
Quote from: Littleches on Şubat 14, 2007, 07:06:01 PM
İnsan tabii ki özgürdür.! Hür doğduk hür öleceğiz.! Duygularımız , seçeneklerimiz , belirtilerimiz , davranışlarımız , değerlendirmelerimiz herşeyimiz özgür biz istediğimiz gibi yaşayan insanlarız.! Biz istedikten sonra..
ne guzel soyluyosun dı mı ama oyle dııl ıste

Bak orda "BİZ İSTEDİKTEN SONRA" yazıyor.! (:

Sen yaşamayı bildikten sonra kimse karşına geçemez.. Ayrıca o benim fikrim , senin için hayat özgür olmayabilir ama benim için bu böyle :) Sen kalkıp bana "öyle değil , böyle" dersen , ben yine özgürlüğümü kullanıp buna kulak asmam.!  :wink:

isteyen özgürdür öncedende belirttiğim gibi...olmak isteyen olur...
In the brightest hour of my darkest day
I realized what is wrong with me
Can't get over you. can't get through to you
It's been a helter-skelter romance from the start
Take these memories that are Haunting me
Of a paper man cut into shreds by his own pair of scissors
He'll never forgive her...

Sumween

Dün bi özgürlük daha yaptım :S yine anneme,hatta bu sefer direk babama yalan söyledim,ve istediğimi yaptım... özgürlük adına yapabilceğim her şeyi yapıyorum.. mesela bugünden itibaren net yasaklandı bu duruma karşı aldığım önlemleri ''itiraf ediyorum'' topicinde görebilirsiniz (: eğer özgür bi insansam,olmak istediğim şekilde,en iyi şekilde bi insan olmak isterim; ailemin kurduğu ''Nazlı Gülçiçek'' profilinin de çok dışında bu... (soyadım ne kadar cici dimi?)

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

slmaky

İnsalar özgürlükleri sadace basit bir kısıtlarmalardan sonra açıkca belli olur ne kadar özgür olup olmadığımız bizde ''evden kaçarak'' Özgürlüğe gideriz Peki nasıl kendimizi tehlikeye atarız dediğim gibi insanlar iyi bir yaşam surmesi için Özgürlükleri kısıtlanması lazım eğer herkes özgür olursa....
Amerika'nın Irak'a yaptıgını kendimizi yapıcaz ve kendi özgürlüğümüz için başkalarını ezicez sonunda biz özgür olucaz onlar ''NE OLUCAK'' Ben özgürüm kaçarım :) Allah Korusun Başına bi şey gelince Annen kendini sorumlu hissedecek...
Yanlış anlamayın bende evden kaçarım....
Demekki özgürlüğe giden yolda bişeylerimizi feda etmeliyiz....
Kurtuluş Savaşında olduğu gibi.Biz Türkler kısıtlanmaya gelemiyoruz Bin yıllarca böle olmuş böle olucak :)

Sumween

bana bişi olursa annemde sorumluluk olmicak ki abi.. yanlışın var burda... benim aklım başımda yani..hah.. evden kaçıyorum deyince siz, tehlikeli yerlerde dolaşan saf+aptal kızlardan sandınız heralde :) her şeyin bi mantıklı yolu vardır ve ben o yolları seçiyorum genelde.. yoksa ''aman annem kızıyosa bende kaçar arkadaşlarla günümü gün ederim ''diye bi düşünceyle kaçmıyorum ben.. her kaçışımın ciddi bi amacı var !
ki dediğim gibi kendim yapıyorsam sorumluluk bendedir ...

I choose hush...

LpOğuz*

İnsanlar özgürdür.En azından özgürlük insanların elindedir.. '' Lp ''

gokhan

Quote from: LpOğuz* on Mart 03, 2007, 03:52:29 PM
İnsanlar özgürdür.En azından özgürlük insanların elindedir.. '' Lp ''
ıste bu cewap herkes ıcın ıdeal cewap brawo oguz :D :D

shimy

dinen bile özgür değiliz normal olarak nasıl özgür olalım
bkz öbür dünya inancı sen bu dünyada istediğin dini seç ama öbür dünyada görürsün mantığı :evil:
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

Sumween

Kesinlikle katılıyorum!

I choose hush...

gokhan

sadece dın mı ??? :evil: :evil: :evil:

slmaky

Ben sana öle bi şey demek istememiştim :) ben her türlü olasılığı düşündüğüm için :) hertürlü şey olabilir görünmez kaza,sarhoş sürücünün teki çarpabilir.Ama sende kendi önlemleri aldığına göre.... sana göre sorun yoksa senin ''Özgürlüğün''  :lol:

gokhan

ınsanlar ozgur olsaydı en azından ımefeye muhtac kalmazdık anlayana...  :evil:

Cherander

göreceli bir kavramdır...

black_ece

Quote from: gokhan on Mart 10, 2007, 06:30:10 PM
ınsanlar ozgur olsaydı en azından ımefeye muhtac kalmazdık anlayana...  :evil:
o biizmle ilgili değil o borcu açanlarla ilgili ben hala yanıt arıyorum bu konuda henüz bulabilmiş değilim...
walla ben hava karardığında istanbulda rahat rahat yürüyemiyorum yalnız bi korku var hep
yanımdan geçen her insandan şüphe duymaya başlıyorum akşam akşam ...
paranoya halini aldı
bu nasıl bir özgürlüktür anlayabilmiş değilim ha dersiniz genel anlamda bakalım o zaman özgürüz derim size ama derine inince aslında bir çok kısıtlayıcıyla karşı karşıya kalıyoruz...

gokhan

sokakta rahat yuruyememek neyı gosterırı... (sosyal cöküntüyü)

§ïяĝαиα

bence durumuna göre deişir kimi durumlarda özgür kimi durumlarda deilsindir mesela reşit olunca ne bilim kanunen özgür kendi ayakları üstünde duran bi insan olursun ama 40yaşına gelsen bile genede ailene karşı bi bağlılığın vardır bağlılıktan kastım şu onların karşısında kafana estiği gibi davranamazsın dimi? ;D
NETE KAFA İZNİ
v for vendetta'yı unutmayın da...