Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

TakıntıLılar?..

Başlatan Sumween, Şubat 10, 2007, 07:07:57 PM

Previous topic - Next topic

Sumween

eveeet bir new topicle daha huzurlarınızdayım :D sürekli size ayakbağı olan,vazgeçemediğiniz bi takıntınız varsaaa söyleyin burda =)

mesela ben yatmadan önce mutlaka yastığı ters çeviriyorum! neden bilmiyorum ama senelerdir böyle yapmazsam rahat edemiyorum  :rolleyes: :D

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

wape

aklıma şunlar geldi şimdi:

-tüm mp3lerimi aynı formatta yazıyorum,
şarkıcı adı ara çizgi şarkı adı şeklinde, bi tane bile farklı görmeye dayanamıyorum :neutral:

-bide telefonumu sol cebime, diğer maddeleri sağ cebime koyarım (para anahtar falan) yoksa rahat edemiyorum :S

delilah

ben türk kahvesi içip fal kapattığım zaman hanişu neyse haliim ..diye başlayan şeyi söyleyip fincanı çevirdiğim zaman parmaklarımı burnuma yapıştırıyorum sıcağı burnuma gelsin diye.
onun dışında pek bir takıntım yok sanırsam ya da aklıma gelmiyo
IT DOESN'T EVEN MATTER!!!

soy un pedredor..I'm a loser baby
so why don't you kill me?!

selinkinpark

nazlı kesin biz kardesiz cünkü yastığı her ne hikmetse bende cevirip yatarım yorqanı hallaç pamuğu qibi ezerim sonra 1 bardak su yanıma koyup sabaha kadar onu içmem :D

black_ece

su haricinde diğerlerini ben de yapıyorum yastık denilen hede kimseden çekmedi benden çektiği kadar =)
her ne kadar acayip dağınık bir insan da olsam (cidddiyim)
ders çalışırken masanın düzenli olmaması beni çıldırtıyo

Cherander

-bateri calmaya baslamadan önce bi baget kırarım kötü ama yoksa calamam

-gitar calmadan öncede kesinlikle akortuna bakarım ne olursa olsun

-yatmadan önce kankama ii geceler mesajı atarım neden bilmiorum :)

black_ece

Quote from: Cherander on Şubat 11, 2007, 01:40:49 AM

-gitar calmadan öncede kesinlikle akortuna bakarım ne olursa olsun

zaten bunu her halükarda yapman gerekir (:

ben de yaparım ama takıntı diyebileceğim akort ettikten sonra bir kere daha kontrol etmeden çalmam  .)

Requiem

Çok değer verdiğim bir kitabın herhangi bir yeri yırtılsın veya kıvrılsın gidip yenisini alırım.. Aynı şey değer verdiğim müzik ve film cd leri için de geçerli.. (Örneğin; Live in Texas dvd sinin kabı çatladı diye gidip yenisini almıştım)

Forumda yeni mesaj uyarılarının hepsini söndürmek amacıyla her yeni mesajın olduğu başlığı okumak zorunda hissediyorum..

Anlam veremediğim bir şekilde "Tabaktaki yemeği bitirmek zorundayım" mantığıyla yemek yerim.. şişip patlamak üzereyken "yahu ben kendimi neden zorluyorum yemicem lan doydum" fikrinin kafama dank etmesine rağmen bunu hep yapıyorum..

Yolda müzik dinlerken müziğin temposuna göre yürürüm..

Dolabımdaki giysileri kısa kollular pantolonlar uzun kollular diye sınıflandırarak katlarım..

Sınav için çalışırken sürekli insan anatomisi çizdiğimizden karşımda duran insanın kolunun bacağının vücudunun kaslarının nasıl şekil aldığını düşünürken dalıp gidiyorum.. Bi gün bi yanlış anlaşılma olacak diye korkuyorum =)

Bir de sabah kalkar kalkmaz mutlaka saatin tam olarak kaç olduğunu bilmeliyim.. yoksa bir yerlerden saat bulana kadar dolanırım..bulamazsam, bu herhangi bir kanalın tele-text ine bakmaya kadar gider.. Tabi uyku yalan olur..

Aklıma gelenler =)

Forum kurallarını okuyalım, okumayanlara okutalım!

Anders_Fridén

Quote from: Requiem on Şubat 11, 2007, 02:59:30 AM
Çok değer verdiğim bir kitabın herhangi bir yeri yırtılsın veya kıvrılsın gidip yenisini alırım..

Forumda yeni mesaj uyarılarının hepsini söndürmek amacıyla her yeni mesajın olduğu başlığı okumak zorunda hissediyorum..

Yolda müzik dinlerken müziğin temposuna göre yürürüm..

Bir de sabah kalkar kalkmaz mutlaka saatin tam olarak kaç olduğunu bilmeliyim.. yoksa bir yerlerden saat bulana kadar dolanırım..bulamazsam, bu herhangi bir kanalın tele-text ine bakmaya kadar gider.. Tabi uyku yalan olur..

Aynen bunların hepsi bendede var =))

I wanna Chaos for FREEDOM !

Born to Rock , Drink and Fuck !

makinacı

arkadaşlar geyik fazla olmaya başlamadımı sizce "konu dışı" kısmında?
yalarım yutarım sonra s.çar başımın üstünde tutarım...

Sumween

senin dışında kimse bu konuyu geyik olarak algılamıyor Örsancım... konuyu açan benim dikkatini de çekerim :)  geyik olup olamayacağını göz önünde bulundurucağımı biliyosun... devam canlarım..

ayrıca forum ışıklarını söndürme takıntısı bende de var =)

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

folligue

ben nedense dudağımın üst tarafını burnuma kaldırıp kokluyorum genelde derslerde oluyor...Ve bazen de davul calarken cığlık atıyorum cok garip dimi??? :neutral:
In the brightest hour of my darkest day
I realized what is wrong with me
Can't get over you. can't get through to you
It's been a helter-skelter romance from the start
Take these memories that are Haunting me
Of a paper man cut into shreds by his own pair of scissors
He'll never forgive her...

makinacı

yapın aq geyiinizi...ben gidiom nede olsa :(
yalarım yutarım sonra s.çar başımın üstünde tutarım...

Requiem

Yahu geyik dediğiniz herhangi bir konuda konuşmak değil ki.. "Üstteki nabıyon?", "alttakine bi şey sor" , "yanındakini dürt"  gibi başlıklar geyik olur.. düzgün sohbet ortamı bozulmadıkça geyik de olmaz.. diye düşünüyorum =)
Forum kurallarını okuyalım, okumayanlara okutalım!

Littleches

3 gün aynı t-shirt'ü giymek , Her gün 4-5 fincan'dan aşağı kahve içmemek..
Mutlaka her gün lavignac kitabından 1 deşifre yapmak ..

Baya var ama benim ya mesela ellerim kuruduğunda deli olurum üşenmeden kalkıp ıslatırım.. Sabahları suratımı sabun ile yıkarım felan filan baya var..
Hiç bilmediğim bir yerde bildiklerim ile birlikteyim.