Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

TakıntıLılar?..

Başlatan Sumween, Şubat 10, 2007, 07:07:57 PM

Previous topic - Next topic

InnOCenT_SiNNeR

Quote from: baterist12 on Eylül 01, 2007, 07:24:03 PM
walla si<ze garip glcek ama ben yastıgı iki bacagımın arasına alıp öle yatarım ne yapayıp basıma fln koymam  :D :D
arasıra onu bnde yapıorum ama her zman deil fazladan bi yastık hep olur yanımda cok sıcaksa onu bacagımın arasına alıp ole yatarım

ebru_91

yatarken hep sarılıcak bişi arıyorum yazın bile yorgana sarılırım sarılma takıntım var :D
cursedprincess

blind_clown

saçlarımı düzeltmek takıntı oldu artık bende sanki hep bozukmuş gibi geliyor..öyle ki telefonun kamerasıyla falan kontrol eder hale geldim ayna taşıyamayacağım için..park edilmiş arabaların yanından geçerken sürekli camlarında saçlarımı kontrol ediyorum..gören de çok süper bi saç modeli sancak(ki bi model bile değil) alakası bile yok takıntı işte:)
bi de kaldırımdaki çizgilere basmama takıntım var ama ciddi boyutta değil=)
http://www.superteklif.com/Main/SuperUyeFormu.aspx?bid=d0336f05-3d53-451a-acff-b220f20f24f7
tıklayın ve oturduğunuz yerden sadece mail okuyarak para kazanın hem de bana kazandırın=)

neverforgivenangel

klansavaslari takıntı oldu bende ya:D

uNReLiEveD

terlik takıntım var :D ortalıkta oraya buraya aılmış terlik gördüüm zaman kalkıp hepsini topluyorum  ;D ilginç bi takıntı benimkisi :D :D :D

black_ece

annen için faydalı olmuş :p

lp_mike_chester

takıntılarım aynen benimde yatarken illaki bişi sarılacam....
ADS SINCE 1940  GELİYORUZ ! ! ! VENCEREMOS  ŞİMŞEKLER GRUBU ! ! !

Ra[P]uNzEL

Quote from: black_ece on Eylül 04, 2007, 12:03:26 PM
annen için faydalı olmuş :p
ewt ece bencede calıssın ısı ne gucu ne demı ama :D :D :D :D

(-----DEAD İN THE LİFE AND ME DEAD-----)
hayat sonsuzlukla başladı,bitti...
!!DeWiL AnGeL!!Lq!!

meral

yatakta 2 den az yastık olmaz 2 3 yastıkla yatarım bazen panda flnda alırım....
seni her sabah ilk görenin güneş olması ne acı.Oysaki seni her an görmeye can atan kalbimin varlığını bilseydi bi daha hiç doğmazdı...

haruka

calışma masama benden baska kimsenin dokunmasına izin wermem.biri masadaki tek bi şeyi bile yerinden oynatsa sanki bütün calışmalarımgitmiş,benim yaptığım hersey bozulmus we değişmiş gibi hissederim

bide yatarken yaz kış demem örtünürüm, örtüsüz yatamam...

Doqqyjuice

takıntımı bilmiyorum ama bugun arkadas soyledi yazıyım dedim... birseyi tutarken mutlaka kucuk parmagım sabit ve gergin oluyo... dort parmakla kavrıyor 5. iyi dik ve gergin tutuyormusum bendeniz... ilginc gercektende :P
Remember remember the nineteenth of November...

Aquila

aslında benimde baya var ama aklıma bi kac tane geldi mesela;
1.yatarken kesınlıkle yatagın duvar tarafına yatarım.
2.gunde en az 2 3 bardak kahve icmek.
3.Mesela sigaramı sol cebime,telefonumu sağ cebime koymassam rahat edemem ASLA!!
4.Amaaaan ne bilim işte var daha bi sürü  ;D
Bıktım Abisi!

maneater

bi odaya girdiğimde kapı açık oturamam mutlaka kapatmam lazım..oda havasız oluyo felan açık oturamıyorum ya boğulcam yine kapı kapalı ;D
//her adımım daha derine ölüyorumm....!

neverforgivenangel

yanımda kimsenin dirseğini masaya dayamış kafasını koluna yaslamış şekilde durmasına dayanamıyorum hemen düşürüyorum... yanında yürüdüğüm kişinin mutlaka ters omzuna vuruyorum(hala yiyenler var ;D) ve de son olarak:
parmak kütletmeden duramıyorum ::) ;D :D ;)

BurciSh

ya ben felaket bi şeklde mukemmeliyetçiyim
her şey bnm için kusursuz olmalı yoksa olmaz
ödevlerimi bile baştan yaparm beğenmezsem
kötü bişii
bi de bazı olaylara hep kötü taraftan bakarımm :-\
//вυя¢υ//ѕσмєтιмєѕ ι ωση∂єя,ιѕ тнєяє α ѕρєℓℓ тнαт ι αм υη∂єя.кєєριηg мє ƒяσм ѕєєιηg тнє яєαℓ тнιηgs