Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

t.A.T.u

Başlatan Sumween, Şubat 21, 2007, 10:52:07 PM

Previous topic - Next topic

Sumween

t.A.T.u. (tatu diye okunur), Yulia Volkova Olegovna (20 Şubat 1985) ve Elena Katina Sergeevna (4 Ekim 1984) adlarında iki Rus kızdan oluşan pop bir müzik grubudur. Müzik tarzları elektro-pop ve pop rock olarak tanımlanabilir.

Tatu yerine t.A.T.u. şeklinde yazılmasının nedeni, Tatu adında 3 kadından oluşan ve ünlü olmayan başka bir müzik grubunun olmasıdır. Tatu isminin anlamı Yulia ve Lena tarafından "this girl loves that girl" ("o kız bu kızı seviyor") olarak açıklanmıştır. Grubun klipleri ve şarkıları "iki kız sevgili" ve "iki kızın yaşadığı aşk" temasını işler. Lezbiyen olarak bilinen grup elemanları birçok kez lezbiyen olmadıklarını ve biseksüel olduklarını açıkladılar.

t.A.T.u.'nun popüler olmasını sağlamış bir neden de sansasyonel olmalarıdır. Konserlerinde striptiz yapan ve dudaktan öpüşen grup elemanları, Amerika-Irak savaşına tepki olarak bir süre konserlerine üzerinde Rusça "Huy Voyne" ("savaşın içine ediyim") yazan tişörtlerle çıktılar.

Diskografi :
Grubun 2 Rusça, 2 İngilizce albümleri vardır:

İlk albümleri: 200 Po Vstrecnoy (2001)
İlk İngilizce versiyonu: 200 km/h in the Wrong Lane (2002)
İkinci albümleri: Lyudi İnvalidi (2005)
İkinci İngilizce albümleri: Dangerous And Moving (2005)

eskiden ''not gona get us ,all about us ,all the thing she said'' şarkılarını bayağı dinlerdim.. güzel şarkılardı  (:

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

LpNumB

Bi aralar hastasıydım bu grubun şimdi o kadar ilgimi çekmiyolar...all the things she said.!. : )

selinkinpark

bunları hep lezbiyen diye qösterdiler halbuki 1 tanesinin bacağım kadar çocuğu var :D
not qonna qet us sarkılarını dinlerdim bi macu qey-iey qibi yazılan bi sarkıları vardı :D(rusçam ii değil :D)

shimy

bunnar reklam kokan işler :D
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

ousan

BEN ÇOK SEVİYORUM :)

Sumween

lütfen tamamen büyük harflerden oluşan postlar atmayınız :D :D

selincmm senin dediğin şarkı da güzel evet... all about us'un klibini izleyin derim mutlaka özellikle kısa saçlının, adamı KAFASINDAN VURUŞ SAHNESİni.. şarkının ''all the thing she said''le başlaması da çok hoş... ayrıca ister lezo desinler ister pezo bende seviyorum... :D

alın bak siz üşenmeyin diye koydum buraya izleyin :D all about us : http://www.youtube.com/watch?v=QXvEps9aIPg

I choose hush...

LpNumB

Buda benden her yönüyle beğendiğim all the things she said

http://www.youtube.com/watch?v=6t_7IWWr_DQ

şarkının sözleri bana kalırsa çok zor çok qüzel yorumlamışlar

blind_clown

13-14 yasındayken ,o zamanlar yeni çıkmışlardı,cok fazla dinlediğim bi gruptu hala da arada dinlerim farklı bi tarzları var..o kadar dağıldık dedikten sonra çıkan ikinci albüm fos çıktı..bass da sting vardı ama işe yaramadı yine de..orta son zamanlarım aklıma geldi bak tatu dosyam vardı ya paso onların resimleri :lol:ne salakça şeylerle uğraşıyomuşum o zamanlar ya çocukluk  işte :razz:
bu arada  ousan sen harbiden sevion mu tatu yu??hiç bahsetmemiştin bundan
http://www.superteklif.com/Main/SuperUyeFormu.aspx?bid=d0336f05-3d53-451a-acff-b220f20f24f7
tıklayın ve oturduğunuz yerden sadece mail okuyarak para kazanın hem de bana kazandırın=)

black_ece

"eskiden ''not gona get us ,all about us ,all the thing she said'' şarkılarını bayağı dinlerdim.. güzel şarkılardı  (:"
evet iyiydi onlar :D:D

turp kafayı seviyodum ben ya
ama şarkılar sönünce falan bi daha açıp dinlemedim

Mr. MeTaLkiSS

lezbiyen oldukları için sewiyorum kız olsam kesin lezbiyen olurdum :razz:
I've seen a million face, and I rocked them all...
Limp Bizkit forever...
I'm fucked up in the head!!!
Where are you Yudum@Yudum ya gel pls :D
Chester94 banlanmasın lütfen kişisel ricam!!

shimy

bunlar lezbiyense bende gothiğim aq ya :mrgreen:
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

Mr. MeTaLkiSS

ne lan öpüşüyolar ya işte daa ne gayet de güzel yani :D
I've seen a million face, and I rocked them all...
Limp Bizkit forever...
I'm fucked up in the head!!!
Where are you Yudum@Yudum ya gel pls :D
Chester94 banlanmasın lütfen kişisel ricam!!

selinkinpark

her öpüşen lezbiyen mi oluyo çaktaş...konusturma beni simdi :D :D :D

Sumween

selin konuşursa ben de konuşurum :D susun!
lezbiyen de diiller bi kafanızı 6 derece daha yukarı kaldırıp biyografi benzeri yazıyı okuyun :)

I choose hush...

Darkshines

E bunlar ne alemde şimdi ?