Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Episode 13

Başlatan drunkard, Mart 05, 2007, 11:33:21 AM

Previous topic - Next topic

drunkard

EPISODE 13- 2001 yılında Ozan Akyol, [CAN-(NURSUZ)] Ve [MURAT SENTURK] tarafından kuruldu.2005 Yılında piyasaya sürülen Tabula Rasa albümleriyle 2005 yılının en büyük çıkışlarından birini gerçekleştirmişlerdir.2006 da Basçı Meriç ve vokal Ozan ayrılarak Tortu grubunu kurmuşlardır.Bunun üzerine Vokallerİ Türkiyenin ilk BlackMetal grubları -WITCHTRAP- EHRIMEN VE SADISTIC SPELL dan-tanınan *TOLGAHAN*(.V.O.D.)- üstlenmiştir.Bass gitara Meriç yerine SERMET gelmiştir. EPISODE 13 BU CEHENNEM KADRO ile ikinci albüm çalışmalarına iki konser sonrası(polonyalı death metal devi-VADER-VE-ESKİŞEHİR-MTVTÜRKİYE *superock*ın sponsorluğundaki Winter fest.III-ile)START vermiş bulunmakta.(bknz.EPISODE 13.COM).Albümün ismi PITCH BLACK...2007 yazında raflarda yerini alacak bu PURE BLACK METAL albümü Ankara dan şirket RAVEN STUDIOS & RECORDS da kayıt edilip bandrol alacak...UNHOLY BLACK METAL

GRUP ÜYELERİ

-TOLGAHAN-(V.O.D)– Vokal
-MURATH-Gitar
-CAN -(NURSUZ]-– Davul
-SERMET-(ZEBERWANİ)-Bas Gitar

ALBÜMLER
-Tabula Rasa - 2005

WEB SİTESİ
www.episode-13.com
i belong to a different world...

selinkinpark

biliyorum ama cok dinlemedim ben bunları...

drunkard

bence dinlemelisin çok güzel bi grup...
i belong to a different world...

§ïяĝαиα

evt drunkard haklı aslında rock-metal alanında çalışma yapan her grubu bellemek lazım electroda çalmak lazım  :D
NETE KAFA İZNİ
v for vendetta'yı unutmayın da...

black_ece

ben bilmiyodum yeni öğrendim şahsen :D

ad infinitum

konserlerinden aklımda kalan tek şey Tolgahan'ın
-içinizde yaratık vaaar mııııı?(brutal olarak)
demesi... hey allahım diyoruz ve burdan muhabirimiz burcu güvene bağlanıyoruz
-sendeyiz burcu

delilah

yalnız can harbiden nursuz herifin teki :D :D.. bunlarla bir araya gelince tırsıyorum ben abi :D bir hareketleri bir hareketlerini tutmuyo ama yeni şarkıları süpper ötesi herkese tavsiye ederim.. çok yetenekliler.. ama bir de biraz daha klavyeye yönlendirebilseydik çok daha güzel olacaktı parçaları bence.. tabi bu da tarz meselesi bişi diyemiyosun :/ hacettepede tolga gerçekte kafasından aşağı kan dökmüş, gitmiş kasaptan istemiş kasap da vermiş :D millet salça zannetmişti de tolga sahneden indiğinde öyle bir kokuyordu ki yanında durulmazz ;D
IT DOESN'T EVEN MATTER!!!

soy un pedredor..I'm a loser baby
so why don't you kill me?!