Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

3.1(üçnoktabir)

Başlatan §ïяĝαиα, Mart 17, 2007, 07:04:46 PM

Previous topic - Next topic

§ïяĝαиα

henüz albümleri yok ama dediler ki adlı şarkı gerçekten dinlenesi...(dipnot:dediler ki adlı parça Barda filminin soundtrack i...)...Melis Danişmend,Cenk Turanlı,Barış Ertunç ve Mehmet Demirdelen'den oluşan grup Aylin Aslım,Malt,Antisilence gibi isim ve gruplarla çalışmış...Ayrıca grup daha önce Spitney Beers adıyla birçok konserde ve festivalde(örn:Pink'in de yer aldıı Tuborg Rock Festivali)yer almış.Albüm hazırlıklarının başlamasıyla beraber spitney beers ismini 3.1 olarak deiştiren grup melis'in dingin vokaliyle cenk,barış ve mehmet'in enerjik müziğinin buluştuğu,alt.rock tarzındaki müzikleriyle isimlerini fazlasıyla duyurmuş durumda...'Dediler ki" ve "Hırsız" parçası tafsiye edilir nerden dinleyebilirim diyorsanız işte linkler...www.myspace.com/ucnoktabir www.ucnoktabir.com...
NETE KAFA İZNİ
v for vendetta'yı unutmayın da...

gokhan

gızem bunu ekledıgın ıcın thnks sewdım ben bu grubu be :D

§ïяĝαиα

ayıpsın gökhan sen söle ekliyim ben  ;)
NETE KAFA İZNİ

black_ece

msn muhabbetiş özel mesajlardan !!!
spitney beers den biliyorum bunları isimleri çok orijinaldi ama böyle de güsel =)

ousan

bunlar onlarmı?

Littleches

Televizyon Makinasında canlı performanslarını izledim bence iyiler. Umarım iyi yerlere gelirler. Barda filminin soundtrackleri olan "Dediler ki" parçasını beğenmedim ben diğer parçaları daha iyi. 80's lerin parçalarını çok profesyonel'ce cover'lıyorlar.
Hiç bilmediğim bir yerde bildiklerim ile birlikteyim.

shimy

hiç sevmiyorum bu grubu spitni biyırs olarak da 3.1 olarakta kzın sesi sanki tuvalette sıçma pozisyonundayken gibi çıkıyor >:(
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

gokhan

26|Mart  Mojo Bar - İstanbul
konserlerı war gıtmek ısteyen warsa ama kasedını alıyım ben :D

Unto_Others

masdhuasuhdfauhsfd bu ne be üçün biri gibi...
- hacı ne dinlion ?
-üçün birini =)

gokhan

hacılar tassavuf muzıgı dınler üçnoktabır dııl  ;D

Unto_Others

Quote from: gokhan on Mart 20, 2007, 10:28:57 PM
hacılar tassavuf muzıgı dınler üçnoktabır dııl  ;D

asıl hacılar üçünbirini dinler sen merak etme =)

§ïяĝαиα

ecee bana dion millete bak ziyaretçi ve gökhan özel muabbetlerinizi pm atarak yapın pi zaamet üçünbirini filn karışmayın bakeem 3.1 burası ;D
NETE KAFA İZNİ

KuMsAL

ya ben barda filminde ilk olarak duydum bu grubu acıkcası  ::) ama gercekten çok iiler özellikle hırsız sarkısı.. ;D

LP_GİRDABINDAYIM

yaaa cıkmadımı klıplerı bunların? ???
METAL HANÇER GİBİ GİRER BEDENE
SAPLANIR KALIR DAMARDA
AKAR GİDER KARANLIGA
SİYAH KANINLA...

§ïяĝαиα

çıkmaz mıı dream i izlersen görürsün :D dediler ki nin vidyosu çıkıyo sürekli filmden kareler filan var...
NETE KAFA İZNİ