Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Michael Jackson

Başlatan black_ece, Mart 24, 2007, 11:33:14 PM

Previous topic - Next topic

black_ece

Jackson'un babası Joseph Jackson, annesi Katherine-Esther Jackson'dır. Kardeşleri:Jermaine Jackson, Tito Jackson, Jackie Jackson, Marlon Jackson, Janet Jackson, Latoya Jackson, Rebbie Jackson ve Randy Jackson.
Babası Joseph, Michael Jackson'ın müzik ve dansa olan ilgisini fark edince, vaktini ve gücünü onun eğitimine ve gelişimine harcadı. 9 kardeş olan Jackson ailesinden Michael, Marlon, Tito, Jermaine, Jackie "Jackson 5" grubunu oluşturdular. Müzik kariyerine 7 yaşındayken bu gruba solisti olarak başladı. Bir yıl içinde Jackson kardeşler şarkılarını ve danslarını Harlem, New York’a taşıdılar. Apollo tiyatrosu'nda sahne alan Jackson 5 amatör şov yarışmasında birincilik ödülünü aldı. 1969 yılına kadar Jackson 5 konserlere ve gece şovlarına devam etti. Dönemin en başarılı r&b plak şirketi olan Motown’un kurucusu Berry Gordy'nin Jackson 5 grubunu dinlemesi ile grubun önü açıldı. Beatles'tan sonraki en hızlı çıkışı yakalayan Jackson 5 yaptıkları albümler ile ilgi gördü. I Want You Back, ABC, The Love You Save ve I'll Be There listelerde 1 numaraya çıkan hitler oldu.
Michael Jackson 31 Ocak 2005'te yeni bir taciz davası ile karşı karşıya geldi. 6 ay süren dava sonucunda, tam 12 kişilik halk jürisi oy birliği ile Michael Jackson'u masum buldu. Avukatı "O masum, her zaman öyleydi" diye konuştu. Böylece Michael Jackson'ı karalamaya yönelik dava sonuçlandı ve Michael Jackson aklandı.
    * Off the Wall (1979)
    * Thriller (1982)
    * Bad (1987)
    * Dangerous (1991)
    * HIStory (1995)
    * Blood on the Dance Floor (1997)
    * Invincible (2001)
    * Number Ones (2003)
    * Michael Jackson: The Ultimate Collection (2004)
    * The Essential Michael Jackson (2005)
    * Visionary (2006)

DefToNeS

benim aslında büyük bir michael jakson hayranı olup tüm klipleri,albümleri ve canlı konserlerini barındırmam ve hala cdlerimin çalışır vaziyette durmasını ve lise mezuniyet balosunda michael jakson taklidi yaptığımı kimse bilmiyor :)..

şu an ''morphine'' şarkısının metale çevrilmiş halini hayal etmeye çalışıyorum
Tanrı nefret eder gölgeden,siyahtan ve dövmelerden
Eminim tamamen ezilmiştir beni tüm anlayanların şerefi
ve aydınlara göre yıkanmış beynimin tedavisi yok
Bu beni kül gibi mi gösterir ? (Deftones-7 words)
SATURDAY NIGHT WRIST - just get it now

Sumween

çataşın adamı :D bu adam bi mutasyon örneğidir bana göre =)

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

black_ece

Quote from: DefToNeS on Mart 24, 2007, 11:44:23 PM
benim aslında büyük bir michael jakson hayranı olup tüm klipleri,albümleri ve canlı konserlerini barındırmam ve hala cdlerimin çalışır vaziyette durmasını ve lise mezuniyet balosunda michael jakson taklidi yaptığımı kimse bilmiyor :)..

sizi çağdaşla aynı odaya atıp bi koreografi oluşturmanızı sağlamak lazım =)
favori parçam thriller =)

beanlie

bir zamanların damgasına müziğiyle wurmuş ama son zamanlarda skandallarıyla gündeme damgasını wuran bi kişi  ;D gzüzel şarkıları war ama tek dinlediğim şarkısı they dont care abouth us...

özgür69

bu adamın çocukluk yıllarının müslümanlığın merkezi olan Mekke de geçtiği söyleniyor böyle bişeler duydum ama ne kadar doğru bilmiyorum, bu konu hakkında bilgisi olan varmı  ???
.                                      

DefToNeS

müsülman bir akrabası (yanılmıyorsam abisi), bunalım yaşayan maykıla islamı tavsiye eder..michael jakson dubai'de müsülman olarak yaşamaya başlar
ve son bir albüm çalışması içine girer..
- şu anda içinde yine bir ''best of'' albümü ve yeni bir şarkı yapmayı planlıyorlar.
- ''jackson's fives'' bu albümde yeniden toplanacak..
- michael jakson bir müzik ödül töreninde thriller şarkısını yeniden yorumlayacak(hangisi hatırlayamıyorum)

yorum ; Yüzün yerine müziğinle uğraşsaydın bu durumlara hiç gelmezdin maykıl..seni severdik ama ''sizi bilmem ama benim için zenciymiş beyazmış,önemli değil (black or white) deyip baştan aşağı kendini beyazlaştırmasaydın bugün ghosts klibindeki iskelete dönüşmezdin (sesimi duyamiicak ama neyse)

Mr. MeTaLkiSS

Addamım ya eski halleri tabiki bu arada bende de baya bi klip ve liveları var çalışıyom bile ewde  :P Adamın cidden inanılmaz hareketleri var ya tabi bazıları fake mesela ayakları sabitken öne doğru dümdüz 45 derece açı yapmaları sırf o sahnelik ayakkabılarındaki mıknatıs ve yerdeki demirden kaynaklanıyo araştırdım nası olur diye :D
I've seen a million face, and I rocked them all...
Limp Bizkit forever...
I'm fucked up in the head!!!
Where are you Yudum@Yudum ya gel pls :D
Chester94 banlanmasın lütfen kişisel ricam!!

DefToNeS

ciddimisn.... ben uçak ipi kullandığını zannetmiştim...

*Bu arada ece ,çağdaş kim ?

özgür69

hehhee akıllı adammış show ları gerçektende mükemmel...
.                                      

DefToNeS

bende bir konser videosu var (full) ,şu sahneye uzay gemisiyle çıktığı konser (en iyi konseriydi)

o hareketi(yerçekimi:p) canlı olarak yapıyorlardı..beynim durmuştu ama o hareketten sonra başka bir hareket yapıyolar (efektsiz :) ) orda ağzım açık kalmıştı :)

selinkinpark

Quote from: DefToNeS on Mart 26, 2007, 06:05:08 PM

çağdaş=mr.metalkiss :D

özgür69

Quote from: DefToNeS on Mart 26, 2007, 06:14:09 PM
bende bir konser videosu var (full) ,şu sahneye uzay gemisiyle çıktığı konser (en iyi konseriydi)

o hareketi(yerçekimi:p) canlı olarak yapıyorlardı..beynim durmuştu ama o hareketten sonra başka bir hareket yapıyolar (efektsiz :) ) orda ağzım açık kalmıştı :)

adam konsere deil show a çıkıyor :D
.                                      

DefToNeS

95 mtv ödüllerindeki dangerous performansı nasıldı ama...orada olmak isterdim

black_ece

Quote from: selinkinpark on Mart 26, 2007, 06:14:59 PM
Quote from: DefToNeS on Mart 26, 2007, 06:05:08 PM

çağdaş=mr.metalkiss :D
eet önce davranmış ağıa alışkanlığı metalkiss demediim için =)
ikinize koreografi hazırlamak lazım cidden
bu arada thriller a hint klibi çekmişler =)
aynı zamanda bi de legolardan thriller klibi yapmışlar hışuma gitti legolar =)