Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

UEFA CL 06-07

Başlatan muzzy, Mart 25, 2007, 09:10:56 PM

Previous topic - Next topic

muzzy

oyun çıkalı çok oldu ama ben yeni yükledim..gerçekten çok hoşuam gitti..özellikle oyundan çok menüsü harika..aynı tv deki cl grafikleri kullanılmış...bu arada arka fonda çıkan resimlerde GS resimleri de var 8)....bence kesinlikle oynayın..sezon ynadığınızda menager oluosunuz..tipini filan seçiosunuz ara sıra gösterio maçta(cl2001-2002 gibi)..

özgür69

oynamayı isterim ama türkiye ye geldiğimden beri sağlam oyun bulma konusunda sıkıntı çekiyorum enson NFS Carbon u almıştım ama hevesim kursağımda kaldı  :'( bozuk çıktı, adamlar rar içine rar atmışlar bende küfür içinde küfür yolladım  >:(
.                                      

muzzy

genelde bozuk yapıo şerefsizler ya..ama bu sefer benimki düzgün çıktı..bu da GS li arka fon resmi..

Metalwrath

ya boşverin lkorsan oyunları orj alın m.q..

www.gameseek.co.uk  |  oyunları burdan getirtebilirsiniz..paşa paşa orj takılın..
Horse , Woman , Weapon..

özgür69

abi orjinal iyi güzel oluyoda parasıda güzel oluyo haliyle :D
.                                      

muzzy

orjinal hem pok gibi pahalı hemde dvd..benimki cd rw..okumas yane..çoğununki de öle zaten..mecburuz yane..gerçi olmasak da orj almam..

mrlonely

ben bu oyunu biliyorum biraz önce alttaki cd yi aradım oyun gelmiş akşam alıcam çok güzel die duymuştum.

linkinh

oyunu bitirdim..

kupa damdan büyük :D :S