Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

LPFT ANKARA BULUŞMA AYRINTILARI

Başlatan ousan, Mart 25, 2007, 09:24:09 PM

Previous topic - Next topic

LP_GİRDABINDAYIM

Quote from: gizmo on Mart 27, 2007, 03:56:44 PM
yaaaa dorukcan'ın hikayeleştirmesi süper olmuş.gerçekten çok başarılı tşk ederiz.bütün duygularımıızı yansıtmış ;)
harbiden de siz diğer videoları bekleyin insulada çekilenleri acayip mrk ediyorum.coşukluğumuzun üst seviyede olduğu anlardı ;D

ilk 2 video bilgisayarımda artık izler izler dururum, geriside bi gelsin.süper bi gündüü cidden

::)
BELLİ OLUODU GIZMOMMMMM
METAL HANÇER GİBİ GİRER BEDENE
SAPLANIR KALIR DAMARDA
AKAR GİDER KARANLIGA
SİYAH KANINLA...

raines

hepinize helal diorum bi zamanlar siteyi nasıl tanıtcaz die gotumuz ayrılıodu sımdı bakıorumda ucmusuz. online oldugum saat bi admine göre %0,1 falandır ama goruorumkı bana gerek yokmuş ztn :) hersey cok guzel. 3-5 ay sora gorusuruz :)

özgür69

Quote from: shimy on Mart 27, 2007, 03:49:23 PM
ankara buluşmalarını postayla evine cd şeklinde isteyen varsa bana PM ile adresini yollasın bende atıyııımmm ;D
ben istiyorum yeşim bana postayla gönderirsen sevinirim  :P ;D
.                                      

Sumween

Quote from: raines on Mart 27, 2007, 04:32:50 PM
hepinize helal diorum bi zamanlar siteyi nasıl tanıtcaz die gotumuz ayrılıodu sımdı bakıorumda ucmusuz. online oldugum saat bi admine göre %0,1 falandır ama goruorumkı bana gerek yokmuş ztn :) hersey cok guzel. 3-5 ay sora gorusuruz :)
bu çock post atınca çok duygulanıyorum ben nedense :D sen her buluşmada ol mutlaka yiit ya sitede aktif olmasan bile =) bakıyoruz yıllar sonra yiit'in saç sakal beyaz hala 17 liklerle kalakalmış puhaha :D

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

neverforgivenangel

yaaaaa o cdlerden bende istiyoruuuummmmm... ayrıca kötü haber SHIMY...ben bunları bilgisayarda yazdıydım..ama söz bi ara oturup senin için elimle yeniden yazıcam ama yazımın çok da iyi olduğunu söyleyemem baştan söyliyeyim:D

gokhan

hersey mukemel ;
ousana,cagdasa,yesıme,koraya,yasemıne,gızeme,ugura,ozgeye,ozgure,doruk'a,yııte,dılaraya, hepınıze ayrı ayrı teskr ederım bugunu yasattıgınız ıcın :D herkesı cok sewıyom ama ozellıkle cagdas gıbı bı ınsanı tanıdıgım ıcın cok sanslıyım we de sewınıyom :D bu nasıl bısey kı mıdeme oturdu cıkmıyo ya :D harıkasınız...

muzzy

abi nası bi buluşmadır yaw...adam millete aşık olmuş :D..yeterin nan artık.. ;D

gokhan

Quote from: muzzy on Mart 27, 2007, 10:46:53 PM
abi nası bi buluşmadır yaw...adam millete aşık olmuş :D..yeterin nan artık.. ;D
orda olmadıgın ıcın belkı bıraz abartı gelıyo muzzyım ama ahahaha :D

muzzy

tmm abi anladım süper olmuş..ii güzel..ama yeterin yaw  :D

immortal

bu bir efsaneydiii ;D konuşulmaya devam edicek
ama harbiden gökhanın içine oturmuş,arkadaş daha kendine gelememiş buuluşma o kadar etkili yanii.  çataş-gökhan aşkını da zaten buluşmadakiler yakından takip etti.hatta biz masadan kalkıp onları başbaşa bırakmayı bile düşündük ;D ;D
I CAN'T SEE THE MEAN OF THİS LİFE

Mr. MeTaLkiSS

sie len :D aşkmış her iyi anlaşan aşık olcaksa o zaman herkes birbirine aşık nası bi dünya lan burası :D teşekkür ediyorum bu arada gökhan..
I've seen a million face, and I rocked them all...
Limp Bizkit forever...
I'm fucked up in the head!!!
Where are you Yudum@Yudum ya gel pls :D
Chester94 banlanmasın lütfen kişisel ricam!!

yudum@yudum

resım manyak olmus abı ya bız ne gune duruyoz bızı davet eden yokkkkkk bikem
BANLANDI

ousan

Quote from: yudum@yudum on Mart 28, 2007, 12:33:20 AM
resım manyak olmus abı ya bız ne gune duruyoz bızı davet eden yokkkkkk bikem
iyide sen buluşmanın olduğun gün üye olmuşun zaten.. :D
nasıl davet edek :D

neverforgivenangel

ya iyide davet herkese idi...bende kimseyi tanımıyodum ilk başta ama bu bi bahane olur yaniiiii..ama zaten hepimiz yeniden buluşmak için söz atıyoz söz bak seni ben çağıracağım:D

shimy

Quote from: neverforgivenangel on Mart 27, 2007, 09:43:19 PM
yaaaaa o cdlerden bende istiyoruuuummmmm... ayrıca kötü haber SHIMY...ben bunları bilgisayarda yazdıydım..ama söz bi ara oturup senin için elimle yeniden yazıcam ama yazımın çok da iyi olduğunu söyleyemem baştan söyliyeyim:D
adresi yollarsan sanada atarım  ;)
atyrıca olsun yaw valla o güne dair kafveleri bile hatıra olarak saklıyoruz düşün abi unutulurmu ben isterim valla yazdığında haber ver ben sana adresimi yollayım :D
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...