Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Britney Spears

Başlatan 263, Mart 26, 2007, 03:54:39 PM

Previous topic - Next topic

ebru_91

mtv müzik ödüllerinde kendini rezil etmekten başka bişi yapamadı
cursedprincess

Heart Attack

müziğinden çok özel hayatıyla gündemde. Kaç kez rehabilitasyon merkezine girip çıktı öncelikle hemen kendini toparlaması lazım . Son albümü ve gimme more da pek kayda değer değil bence.Kısacası sevmem ve dinlemem
sönüp gitmektense yanmak daha iyidir ...

chaz_lp

yanlış hatırlamıyorsm brad bunu baya beğeniomuş dier grup üyeleri de bu yüzden utanıyormuş=)

deathwax

aboo brad britney spearsımı begeniomuuşş :o

melisss

bncede
        I miss  youu

linkieboppers

evet doğru hatırlıoyorsun..brad britney in sarkılarını guzel buluyomus..ama bunu her yerde soylemekten çok utandığını da belirtiyo zaten... :D

chaz_lp

Quote from: linkieboppers on Ocak 23, 2008, 07:43:03 PM
evet doğru hatırlıoyorsun..brad britney in sarkılarını guzel buluyomus..ama bunu her yerde soylemekten çok utandığını da belirtiyo zaten... :D
bnm okuduğum yerde şarkılarından çok dış görünüşüyle ilgilendiği yazıyordu :D

linkieboppers

Quote from: chaz_lp on Ocak 24, 2008, 07:44:14 PM
Quote from: linkieboppers on Ocak 23, 2008, 07:43:03 PM
bnm okuduğum yerde şarkılarından çok dış görünüşüyle ilgilendiği yazıyordu :D
ondan pek emin değilim işte... :D

gokhan

we sonunda hastaneye kaldırıldı brıtney bakalım sonu ne olucak...bence pek bı yasamaz gıbıme gelıyo...

ousan

ne olmuş.. yasa girerim bişey olursa :(

Sumween

Hangisiydi tam hatırlamıyorum da bi dergi Britneynin ölüm haberini hazırlamaya başlamış bile... soruyolar neden diye, adamlar ''tabi ki bunu istemeyiz ama şu koşullarda ölümü pek şaşırtıcı olmaz hazırlıklı oluyoruz'' gibi şeyler diyo. oha ben olsam dalarım. da... kızın bunu yapmaya takati yok :S

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

ebru_91

evt bbc yalan haber çıkarmış britney öldü die duyduğuma göre halkın tepkisini merak etmşler insanlk dışı bi olay  :-X
cursedprincess

ölü gelin

şimdi şurda ölürse pek de tınmayız heralde gibi bi tepki vericem ousan beni şiddetle geri püskürtecek
ousan korkar oldum senden yahu

shimy

ölsün...
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

ads1940

kısırlaştırılsın böle kadınlar üremesin :)
GERÇEKÇİ OL İMKANSIZI İSTE